Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 cw kalkmasi kotu olmus = pek bk yemiyorum ama wrap gibi bisiyi var cok uyduruk oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mortis said: goldbären said: viktor senden şişman sinyalleri alıyorum gayet fit ve seksi biraz daha fit zaten deri yelekleri kapip zorla you wa shock videosu cektircem sana ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 burger a gitmemin tek sebebi sarmısaklı mayonez:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 marketlerde de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ne yazıp ne yazmayacagım sanane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Chicken whopper dan önce chicken flamer vardı işte esas o güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Burger King mi ???? inanamıyorum... MCDONALS varken neyinize Burger King king kardeşim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Fistan said: ne yazıp ne yazmayacagım sanane lan yazılmayacak, o kadar!!! BEYENMİYOSANIZ OKUMAYIN 1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Boykota devam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 and Steakhouse sandwiches are part of a series of sandwiches designed to expand Burger King's menu with both more sophisticated, adult oriented fare and present a larger, meatier burger that appeals to 24-36 year old adult males. Along with the TenderGrill and TenderCrisp chicken sandwiches, these sandwiches are intended to bring in a larger, more affluent adult audience who will be willing to spend more on the better quality products. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hotwrap'de direk ızgara tavuk eti var, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 fesfutçu nesil büyüdükçe ürünler de ona göre gelişiyor demek sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 carl's jr bosverin burger kingi cevahirde war uzun suredir yedigim en iyi fast food resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bir ayda bozmaya başladılar onlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 arkadaşlar cevahir'de Carls Jr. deneyin. sınırsız içecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Bu tam oalrak cevahirin neersinde kalıyor. Hani üst katta böyle fasttfoodcular var oradamı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Law said: Bu tam oalrak cevahirin neersinde kalıyor. Hani üst katta böyle fasttfoodcular var oradamı yine. Eskiden Özsüt olan yer, Toyzz'un yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 fast food chainde grillde yapicaklarina inandin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Baggio said: Law said: Bu tam oalrak cevahirin neersinde kalıyor. Hani üst katta böyle fasttfoodcular var oradamı yine. Eskiden Özsüt olan yer, Toyzz'un yanı. Eyvallah bir arkadaş çok övdü jalepeno burgeri dene muhakka dedi. Yarın bir test sürüşü yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mano Burger'da ottoman yemek varken hala burger mek diosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 manoburger çok afedersin götüm gibi. 250ml şişe kolayla yutmaya çalışıyosun, mis gibi soslar vardı onları kaldırdı falan, her zaman güzel gelmiyor vs vs iki kere gittim daha da gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 paranız varsa hala en güzeli GBK sonra burgerbar denenebilir. ancak DÜKKANBURGER YİYEN VE İKİNCİ KERE GİDEN ADAM APTALIN EN ÖNDE BAYRAK TAŞIYANIDIR her platformda her türlü hakaretle tartışmaya hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 popoye nin yeri avr bide, pop a hurmet denedik bok gibi cikti, misiri haric hicbiseyini begenmedim adamlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Australia'da bunu yiyos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi ben zaten anlamiyorum bu acligi 30 liraya 5 liralik hamburgeri satiyosun niye 250 ml sise kola resmen alip cevirip getiren garsonu oturtmak geliyo icimden ha diceksin ozellikle 250 ml getiriyolar ki ikincisini ic iyide abi ayip ya 1 hamburger bi koladan 30 lira aliyosun daha fazla cirkinlik yapmak neden bu kadar aclik neden bu arada tekrarliyorum carls junyor jalepeno burger baya basarili artik burger felan yemiyorum mc donalds zaten asirlardir yemiyodum yane etleri cok kotu bunun basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar