eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 valla geçen yaz bi kısmınızı feyk olmadığıma ve alien olmadığıma inandırmıştım şimdi yine efor harciyamicam
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hadi yapın espiriyi hadi çocuklar.
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 eileithyia said: Pewpew said: eileithyia said: uf bu kadın neyine güvenip koyuyo bu resimleri anlamadım. hani güzel görünse neyse uza canım :) o zaman su söyle dursun ececigim :)
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Hey Ece Ececiğim Oynarım bar havası Can doldurur kovası Yemeği yiyeceğiz Ateştedir tavası Hey Ece Ececiğim Beklersen geleceğim Dururum barakada Sevgilim var yakada Gerçekten hep haklısın Olan biten vakada Hey Ece Ececiğim Beklersen geleceğim Severim barbunyayı Kaybetme kız hayayı Senin ile birlikte Hazırladım mayayı Hey Ece Ececiğim Beklersen geleceğim Gezer sevgilim barda Beni bırakır darda Parası biter iken Başkaları da kârda Hey Ece Ececiğim Beklersen geleceğim Yârin elinde bardak Gelir o sallanarak Sen düştün bu duruma İster isen türkü yak Hey Ece Ececiğim Beklersen geleceğim Mutfakta bardak çanak Kız sen bana ver yanak Senin ile birlikte Şu saçlarım oldu ak Hey Ece Ececiğim Beklersen geleceğim Kız onu barındırma Hiç odunu yardırma Yanına gelir ise Hiç kendini sardırma Hey Ece Ececiğim Beklersen geleceğim Senle yapalım barış Gezelim karış karış Uzun sürmez güzelim Seninle eve varış Hey Ece Ececiğim Beklersen geleceğim Kötü isem barışma Gelir isen kırışma Gel yanıma bir tanem Yapalım bir yarışma Hey Ece Ececiğim Beklersen geleceğim Gülüm çok barışsever Durmadan beni över Hasan sana seslenir Canım n’ olur yatak ser Hey Ece Ececiğim Beklersen geleceğim
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bu arada ben özel mesaj yoluyla kızı kaptım, bundan sonra yaptğınız meriçliktir
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bende kızım lan, gelin sevişelim gençler
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bok yiyin lan siz. imzama baksana sen bi.
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Pasta said: bok yiyin lan siz. imzama baksana sen bi. genelleme yapmış abi kız. günlüğe falan yazmıştır. hehe
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Pasta said: bok yiyin lan siz. imzama baksana sen bi. şikayet ettim
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 küheylan said: Hey Ece Ececiğim Kız onu barındırma Hiç odunu yardırma Yanına gelir ise Hiç kendini sardırma sandalyeden düştüm
escape Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 son koydugu foto aynı değil bacakları biraz daha aşagıda burda
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 escape said: ve iç çamaşırı giymiş
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 eileithyia said: :):):):):) sinirlendim kadının gördüğü ilgiyi kıskanıyorum Fixed
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 beni bir sen anladın dasaaa twitte son fotoğrafın yorumları güldürdü
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 oo dasaaa bize pileyboy derken. hayırlı işler hehe
Öne çıkan mesajlar