SOREN Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Sol elinin serçe parmağındaki yüzükten kaynaklanmış olabilir masaya vurduğu sırada. Leonardo DiCaprio'nun fotoğrafları için tıklayın http://www.cotidianul.ro/images/demostratia_frenologica_a_lui_calvin_candie.jpg http://media.tumblr.com/72dbf8d18d5cb7cb3bc0da4e5046bd3b/tumblr_inline_mfxg3yUJ5l1rut8g6.jpg http://25.media.tumblr.com/be1db5bb526736bf6334ed6bc640d724/tumblr_mgf1izQW3T1reqn6ao1_r1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bardagi kirmiyo muydu orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Law said: Sert vurduğundan olabilir. Hiddetinin vurgulanması ve sahnenin daha gerçekçi olması için konulan bir ayrıntı olabilir. Leonardo orda harbiden kırmış bardağı. Eli harbiden kanamış ama aynen devam etmiş sahneye. Tarantino'nunda hoşuna gitmiş koymuş filme işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Geçen izledim. Çok eğlendim. Leonardo hala lvl falan atlıyor usanmıyor hiç. Dr. Schultz karakteri mis gibiydi. Bir de afro samurai vakası olacak diye korkmuştum ama sıkıntı çıkmadı pek. Selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 progamer said: Law said: Sert vurduğundan olabilir. Hiddetinin vurgulanması ve sahnenin daha gerçekçi olması için konulan bir ayrıntı olabilir. Leonardo orda harbiden kırmış bardağı. Eli harbiden kanamış ama aynen devam etmiş sahneye. Tarantino'nunda hoşuna gitmiş koymuş filme işte. İlginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 DarKRideR said: Ya Jamie Foxx'ta kötü değildi aslında da o olay karakterle ilgili bir sorundu. Ana karakterin zenci olması dışında klişe bir western başrolüydü aslında. Tarantino bir çok kalıbı yıkmış geçmiş ama buna pek karışmak istememiş havayı bozmasın diye. O yüzden standart bir tip gibi gözüküyor olsa da başka birisi oynuyor dahi olsa hemen hemen aynı performansı görecektik. Rol ile alakası yok bence. Adamın yüzü felçli gibi ya. Öfkelen, Cinnet geçir deseler adamın yapabileceği rol en fazla bu. Mimik yok herifte sadece kaşlar oynuyor http://www.thecinemasource.com/blog/wp-content/uploads/jamie_foxx-django_unchained-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Raincloud said: Geçen izledim. Çok eğlendim. Leonardo hala lvl falan atlıyor usanmıyor hiç. Dr. Schultz karakteri mis gibiydi. Bir de afro samurai vakası olacak diye korkmuştum ama sıkıntı çıkmadı pek. Selam. bunun yapılmışı var abi. man with the iron fists. ibretlik, byte israfı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Baktım bir, başrol-senaryo-yönetmen ^^ RZA Birth Name :Robert Fitzgerald Diggs Nickname :Prince Rakeem, Bobby Digital, Bobby Steels, The Abbott ,Ruler Zig-Zag-Zig Allah, The Rzarector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 parayla büyük adam olacağını sanan bir zenci. amerikan kırosu gangsta neyse topiği daha fazla kirletmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 finally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 OH BE ARKADAŞ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ben umudu kesmiştim abi nasıl düşmedi bu zamana kadar hayret yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 soundtrack fena YANGO YANGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 abi waltz muhteşem bir adam ya. tarantino taşımış adamı zaten hollywood'a ne büyük sevap işlemiş belli değil. basterds deki rolünü ağzım açık izledim burdada bayıla bayıla izledim. babam olsa bu kadar sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 oyuncuların önemi, role oturmasını vb. ders niteliğinde gösterir film olmuş. evet jamie fazla parlamıyor ama sırıtmıyor da bence. film iyi. eğlenceli. kahkaha atmadan sürekli bir gülümsemeyle izletiyor işte tarantula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 tarantino yine iyi film yapmış. babamın rahatsızlığını öğrendikten birkaç gün sonra tek başıma gidip en öne oturup izledim. sanırım tarantino'yu anladım. film bence etkileyici film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 İzledim dün leonardo (tu) çok beyendim adamın oyunculuğunu, film hikaye olarak pek sarmadı ama. Onun dışında oyuncuların hepsi başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Zaten Tarantino'nun hikayeleri bence yönetmenin, oyuncuların, kurgunun hep gerisinde kalıyor. Bütün filmlerinde oyunculuklar muhteşem. Kurt Russel'ın DEATH PROOF mesela en son aklıma gelenlerden. Konuya bakarsan saçma sapan, olmayacak bir konu. Ama izlerken oyunculuklar, kurgu, yönetmenin becerisi o kadar etkileyici ki pek sallamıyor izleyici konuyu. Tarantino'nun farkı da bence bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Ha bide tarantino eski tarantino değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 90'larda yazdığı hikayeler daha başarılıydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 aquila said: bu filmi begenmeyen ya kizdir ya gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ben beğenmedim. yazı gelirse kızım tura gelirse eşcinsel, dik gelirse aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar