Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=B5sks1-EGfw http://c1212.hizliresim.com/14/7/gndp2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Izledim bugun filmi, bayeaaa iyi filmdi. Bazi yerler yavas geldi ama bana. Yani gereginden uzunmus gibi. Onun haricinde son derece harika bir filmdi. Izleyin kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 şubatta giricekmiş burda gösterime ya abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Tarantino fani olarak begendim ama muthis degil. Uzun geldi banada. Seviyorum bu adami ben :) Not: hobbit arti bu dvd rip olarak nasil dusuyor anlamis degilim iyice abardi korsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Dvd Screenerlar bu ödül dönemlerinde hep düşüyor işte. Juriler bizide görüyor işte sızdırıyor nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 benim anlamadığım dvdscr çamur definition. ben bu kalitede ne izlesem direk x-2 puan veririm abi. jüriler hep böyle mi izliyor filmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 dvdripten çok farkı yok sinema çekimi değil sonuçta, o kadarıyla artık filmi değerlendiriyolardır kaliteye bakmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Aradaki fark az ama DVDrip izleniyor DVDscr izlenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 2 sene önce böyle dvd göndermek yerine netten direk HD izlesinler diye sistem kurmuşlar aslında. Fakat bu sefer gayat 720p olarak leaklenmiş filmler asdf. O yüzden yine dvd gönderiyorlarmış artık diye okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 bluray gondersinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 gaza geldim ben de indirdim la daha çok var gelmesine izliyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bende sinemada seyredeyim diyordum da dayanamadım seyrettim. çok çok güzeldi film. Zaten western severim, Tarantino baya yardırmış. İlk defa bir filmini bu kadar beğendim adamın. Leonardo Di Caprio'ya da versinler artık oscar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 simdi vermesinler, great gatsbyde versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Deacon said: Izledim bugun filmi, bayeaaa iyi filmdi. Bazi yerler yavas geldi ama bana. Yani gereginden uzunmus gibi. Onun haricinde son derece harika bir filmdi. Izleyin kesin. her tarantino filmi gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 aquila said: simdi vermesinler, great gatsbyde versinler. İkisinde de versinler asdf. Calvin Candy harbiden başarılıydı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 inglisce alt yazı yok la arapça var dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=bv0Ilh5RaYk youtube'a koymuşlar filmi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 qt filmi değilmiş la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 progamer said: Leonardo Di Caprio'ya da versinler artık oscar. Aday olarak gösterilmedi malesef. Dün gece Altın Küre'de bir şansı vardı, onu da kaptırdı. 9 Altın Küre adaylığı, bunların sadece 1'ini kazandı. 3 Oscar Ödülü adaylığı, henüz kazanamadı. Ayıp ediliyor bu kadar iyi bir aktöre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 2saat40dakikalık film 22 dakikalık dizi gibi bir solukta izleniyor. tarantino gerçekten yardırmış bu sefer. 9.3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 leonardo di caprio oscar alamaması bildiğin şike herifin kötü filmi yok kötü oyunculuk performansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 kıskanıyolar reyisi broomhilda da fazla tipsiz değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 broomhilda yaratık gibi de, film baya iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=sJPz2e9kaVc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Red said: leonardo di caprio oscar alamaması bildiğin şike herifin kötü filmi yok kötü oyunculuk performansı yok. doğru rolde oynarsa alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar