Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kız facebook profil resmine niye ünlü olmayan bir oğlanın resmini koyar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Update:

Biraz önce kız tekrar kendi fotoğrafını koymuş. Profil fotoğrafları albümünde oğlanın fotoğrafı hiçbir açıklamasız birşeysiz duruyor öyle. Bu gizemi çözmemiz gerek.

Ayrıca kıza yazdığım falan yok, troll on dediysek kıçınızdan senaryo uydurun demedik, donanımhaber insanları.
Mesaj tarihi:
yeaw kıza yazmışsın işte, her gün profilini stalklarken bi gün çat diye önünde kıllı tüylü adam resmini görünce panikle konu açmuşsın, "lan ya düşündüğüm diildir masum bi anlamı falan vardır" diye, yoksa ne ortalığı velveleye verecen :D
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

yeaw kıza yazmışsın işte, her gün profilini stalklarken bi gün çat diye önünde kıllı tüylü adam resmini görünce panikle konu açmuşsın, "lan ya düşündüğüm diildir masum bi anlamı falan vardır" diye, yoksa ne ortalığı velveleye verecen :D

http://images.paraorkut.com/img/pics/images/d/drama_whores-6995.gif
Mesaj tarihi:
Yalnız rewendor nickli arkadaşın random kızları bookmarklayıp sırf profil resimlerinden şeyaptığı falan gözümün önünden geçti şimdi şu alıntıdan sonra, iyi ki gerçek hayatta tanışmıyoruz, şurda tiksindirttin kendinden.
Mesaj tarihi:
adamın o mesajından nasıl öyle şeyler hayal ettin anlamadım sdf

bence ünlü olmayna gayet eşi dostu arakdaşının resmini koyması gidip ünlü resmi koymasından daha iyi ahha
Mesaj tarihi:
olm adama niye ümit veriyosun, şimdi boş yere "lan öyledir sakin" diyecek, sonra yarın öbür gün bi başka resim görecek elinde patlayacak. bırak soğuk gerçekle bir an önce yüzleşsin, kabullensin de kendine gelsin.

Baksana sinirinden köpürüyo, şimdi de bana saldırmış sinirini çıkarmak için :)

reddetme bitti, pazarlık bitti, öfke bitti bi sonraki adım kabullenme eheh.
  • Yeni Oluştur...