xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Emaleth said: allaaam neden uğraşıyorum cahil cühela ayılarla ben de anlamıyorum ki. annaneniz de pms oluyor ama o nutella yemediği için peşinizden güdümlü terlik atıyor, komşusuna yardırıyor, adam öldürür gibi örgü örüyor, uzaya roket atar gibi dantel işliyor, vs. annane formatına hallenmediğinize göre, drool ettiğiniz fifi kız arkadaşlarınıza nutella yedirirseniz ona hırslanır, onu kaşıklarken sizi rahat bırakır diye şeyttim ama iyilik de yaramıyor. inşallah tiz zamanda bir pmszilla saldırır da üstünüzü başınızı bi güzel paralar, hatta innnnşallah allaaam lütfen, kızların en pms queen'iyle evlenirsiniz de bir ömür boyu her ay çekersiniz o asık suratı diyim o zaman. patlayın. hatta bence siz kanayın her ay, içinizden alien çıkacakmış gibi gerile gerile karnınız ağrısın 3 gün, yetmez belinize vursun, içinizden ipler çekilsin, 5 gün şakır şakır kanla, donla, orkidle, tamponla uğraşın, çok daha iyi olur. biz sizin gibi "ya kızlar çok pmsrerörerörö" diye forumlarda yırtınıcaamıza dayarız nutellayı, çözeriz problemi kestirmeden, keyfimize bakarız nasolsa. öküz diiliz çünkü biz. hanımefendiyiz. peh. ayrıca @ardeth: olmak olmamak elinde olmadığı için o kadar sinir zaten. istememene rağmen kontrolden çıktığın için. elde olsa olunmaz o. olunacak şey değil. @kermit aptal sensin. alıcam şimdi ayaamın altına. p.s. hayır pms diilim an itibariyle :P http://cdn2.knowyourmeme.com/i/000/075/873/original/Raisins_Face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 eker ayran diyorum http://www.perakende.org/images/runtime/haberon/1239/eker_1239785378.JPG siseyle alip iciyorum o kadar guzel bi ayran normal evde kendimde yapiyorum ama nerdeyse 3 yogurt 1 su koyuyorum ayran dedigin koyu olaca yane yogurdun icilebileni olacak sirf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Emaleth said: allaaam neden uğraşıyorum cahil cühela ayılarla ben de anlamıyorum ki. annaneniz de pms oluyor ama o nutella yemediği için peşinizden güdümlü terlik atıyor, komşusuna yardırıyor, adam öldürür gibi örgü örüyor, uzaya roket atar gibi dantel işliyor, vs. p.s. hayır pms diilim an itibariyle :P iste orgu orun dantel yapin bi ise yarayin battaniyeyi ustune cekip sokella yemekle olmuyo bu is dunyanin en cok findik ureten ulkesiyiz uretimin 70&i pms tedavisinde gidiyo giresun ilinin turkiyeye tek yarari pms tedavisi an itibariyle ayrica gozunu seciyim bide pmsli kizin sevgilisi ol sen emaye teyze gor ateslerden ates begen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Malesef dünyanın iki büyük sorunu, kadınların pms mazeretiyle kötü davranma lüksü beklemeleri ve erkeklerin "O erkek, azgınlıgıyla saga sola bakması normal." Bu defaultlar yanlış arkadaşlar, deal with it. Hep diyorum, pms etkisiyle atar yaptıysan ve bunu pms'e baglayacak kadar akıllıysan o an özür dileyecek ve hatanı kabullenecek olgunluga da sahip olacaksın, yok öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hastasiyim PMS DIYIP GECISTIRIYOSUN BEN CIDDEN SINIRLIYIM cumlesine auheauheua resmen ayin hangi formda oldugunu telefon call listimden takip edebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 doktor kanamam var diye seni mi arıyolar nedir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi "sibel can ağzına alıyor" fikrini yazdın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 baga mi didin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 zaman makinası çıksın, pms'i nutella ile bağdaştıran ilk kadını her pms döneminde nutella kavanozu ile döverek pavlov'un kadını yapacağım. bi daha da böyle gerzekçe hareketlerde bulunmayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 1-pms var pms var. kimisi sert geçirebilir, kimisi kendinden şımarık karakterli olabilir. bu aktivyanın sıçırtmaya, osurtmaya yönelik olduğunu değiştirmez. neredeyse demir hapıyla bir tutacaksınız!!!!!!! 2-yarımlık meyveli yoğurtlar hala var. ben geçen metro markette gördüm. kayısı ve çilek opsiyonlar sadece ama. 3-süte direk ayran mayası diye bişi katılıp yapılıyor ayranlar, zamandan falan tasarruf diye heralde. bide ayrıca ayranlık yoğurt stoku bulundurmak istemiyolar heralde. o yüzden yukarıda dendiği gibi süt kokusu oluyor. 4-her şey yerinde güzel, en tazesini tüketmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Head said: abi "sibel can ağzına alıyor" fikrini yazdın mı? Yok, içimdeki baskın kuvvet beni engelledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 said: 2-yarımlık meyveli yoğurtlar hala var. ben geçen metro markette gördüm. kayısı ve çilek opsiyonlar sadece ama. onlar sütaş'ın mı ne.. berbat lan. gerçekten çok kötüler. bu arada siz yine de zaman makinesi yapalım foundation'a para yatırmayı bi düşünün derim.. bakın pms=çikolata krizi saçmalığından tamamen kurtulucaz diyorum. sözlükte bile nutellayu çok seviyom salaklığı kalmayacak diyorum. uçan araba gibi önemli bişi olm bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 dasaaa olayın özünü kavrayamıyosun abi asla sen çikolatayı kaldırsan pms = calgon olacak, kadınlar belki "kireç hep stres yapıyor" diye çaya kahveye kalgon dökecek. karşısında duramazsın istediğin kadar geçmişe git. esas saf değiştirip PMS = ŞOKOLATA diye, bunları tokatlamak lazım biz hep olaya crt kafasından yaklaşıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 13 koca sayfa olmuş... Danone'de dönen halka ilişkilerin sıkıntılarından kimse bahsetmemiş, öneride bulunan olmamış. Nolur birisi daha farketmiş olsun başlığı... Ayrıca Emaleth, o post ne öyle? Yemin ediyorum tırstım okurken... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 olay endorfin değil mi? döverken kadını nutella kavanozu ile stretching hareketleri yaptırıp hem türk kızının poposunun erimesine, hem sporun aslında "nom nom nom, götümü büyüteyim de çikolata yiyip"e daha iyi bir alternatif olduğuna hem de daha sporun çikolataya göre pms'e daha faydalı olduğuna ikna edicem. bu arada nutella'da batıcak büyük ihtimalle. ki bu da iyi bişi. çok katmanlı bi pilan yaptım pilaaan ben goldbaren.. çok katmanlı! bu arada ananeler falan pms oldukları zamanlarda, yani fi tarihi, evde tv karşısında yaya yaya oturmak yerine tarlada falan olduklarından yani fiziksel faaliyetlerde bulunduklarında vücutları deli gibi serotonin, epinephrine, endorphin falan salgılıyordu.. çok acaip pms olurum diyen kızların belinin kalın ve poposunun değirmen taşından hallice olduğunu bi avrupa fonu ile desteklenecek mini araştırma ile kanıtlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 AOC varken danone neymis yea, tava yogurdu yargilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 dasa, nutella popoyu iki büyütüyorsa memeyi bir büyütüyor. o yüzden bu kadar katı durmayalım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 arada bel olmadıktan sonra meme büyüklüğü bi işe yaramıyor abi.. iğrenç oluyor, içanadolu teyzesi oluyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi beynine kazınsın diye FAT WOMAN imaj aratırken bu çıktı karşıma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 cok guzelmis ya ahaha oyuncak araba gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 http://ragecollection.com/rages/1673.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 BonePART said: eker ayran diyorum http://www.perakende.org/images/runtime/haberon/1239/eker_1239785378.JPG siseyle alip iciyorum o kadar guzel bi ayran normal evde kendimde yapiyorum ama nerdeyse 3 yogurt 1 su koyuyorum ayran dedigin koyu olaca yane yogurdun icilebileni olacak sirf şu eker ayranı yıllardır şeker ayran olarak algiladim da gecen biyerde icerken dikkatli bakınca dogru okudum ancak. tadı gercekten güzel bu ayranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar