Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Sütaş ve SEK'ten başka çok kuvvetli bir marka var mı bunlara rakip olabilecek türkiye pazarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Pınar var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 SAKIPAĞA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yörsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 sutas baya kotu pinarda o kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 PR olarak baktığın zaman Sütaş baya 10 numara ama, ben oradan bakmak durumundayım. Exposure maksimum heriflerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 danonenin türk pazarında sıkıntı çektiğini mi düşünüyoruz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 fede said: yörsan ayranı çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 İnek kafası yüzünden "çeker" sandığımız eker de iyi bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 şu tatlı ve meyveli yoğurtlarının pudinglerinin paketi çok küçük. kime yetecek lan iki parmak şey. evet bide danone dedin mi direk fransa aklına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 fede said: danonenin türk pazarında sıkıntı çektiğini mi düşünüyoruz peki? Pr olarak sıkıntı çektiğini düşünüyoruz ve bunu geliştirmeye çalışıyoruz evet. Şu anda competitive analysis yapıyorum, yerli malı tüketiminin daha cazip geldiği fikrinden yola çıkarak SEK, Sütaş ve Pınar'ın ürünlerini sıralıyorum. Pınar birazcık abartı ürün yelpazesine sahip ama sütaş ve sek genelde süt ve süt ürünleri kategorisine girdiği için onlara focusluyorum şu anda. Ne açıdan daha avantajlı, falan fıstık. Ordan pr konusunda çektiği sıkıntıları deşip üstüne pr proposal patlatıcam. Yardımlarınızı esirgemeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yörükoğlu var ayranları iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 şey yapın bak. hatamızı anladık. tereciye tere satılmaz. yoğurtlarımızı piyasadan çekiyoruz diye bi reklam yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Aluriel said: fede said: yörsan ayranı çok iyi Peyniride çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 önemli olan markanın halk arasında nasıl anıldığı bir şekilde. danone hakkında çok fazla spekülasyon var. benim arkadaşım danone'de çalışıyor, kız bir şekilde danone'de çalışıyorum dedi miydi hemen zararlı mı şu var mı söylenenler doğru mu falan diye sorular alıyor. o olaylar bariz yer etmiş halkın gözünde. bi de pazarlama stratejisi önemli. çok reklam yapmak değil her zaman olay. bir şekilde yayılmak kulaktan kulağa da olsa. body shop ya da starbucks'ın bir reklamını göremezsiniz ama adamlar sınıflarında birinci. ki ben danone yoğurdunu severim. lezzetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 danone bence spekülasyondan, fransızlıktan ziyade halk tarafından elit ürünü olarak bilinmesinden çekiyor gibi. yani bir sütaşın filan yaptığı orta-alt sınıfa çok iyi kendini izleten inekli reklama bak, bi de çalışan anne eve gelir sarışın küt saçlı çocuğuna verdiği bakın size ne hediye getirdimli reklamına bak (üstelik reklam yabancı reklamın dublajıydı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Qualance said: Peyniride çok iyi o kadar iyi değil peyniri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 millet ona takılsa avrupai kızların yer aldığı şampuanlar yerine ipek falan alır. reklamla alakası yok bence. yiyecek bu millet katkı maddesinden korkuyodur ya da lezzeti damak tadına uygun değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Aluriel said: o kadar iyi değil peyniri Peynir hastası olarak; Yörsan yeşil renkli kutu peyniri, burada dikkat ediceğiniz nokta teneke kutu olması diğerinin tadında hafifi değişiklik var, çoğu markadan iyi. Heleki suyu sünme kıvamına gelince tadı mükemmel oluyor. Birde yeni favorim sütaş süzme peynir. Peynir suyunuda evde poğaça börek yaparken koydunuzmu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 fede said: danone bence spekülasyondan, fransızlıktan ziyade halk tarafından elit ürünü olarak bilinmesinden çekiyor gibi. yani bir sütaşın filan yaptığı orta-alt sınıfa çok iyi kendini izleten inekli reklama bak, bi de çalışan anne eve gelir sarışın küt saçlı çocuğuna verdiği bakın size ne hediye getirdimli reklamına bak (üstelik reklam yabancı reklamın dublajıydı) +1 danonede direkt elit/pahali imaji var. fiyatlardan hic haberim yok ama kafamda boyle sekillenmis. bir de bilincli olarak sirf puding aldim sanirim. baska bisey hic almadim danoneden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 danone çilekli yoğurdunu piyasadan kaldırdı bu konuda ona çok kırgınım kendilerine iletirseniz sevinirim. hayvanlar!!! son dediğimi söylemeyin yine de.. hayal kırıklığından ne dediğimi biliyor muyum ben? bayanlara selam ederim.. lütfen teselli edin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Danone pahalı,reklamları arkadaşların da dediği gibi tüketiciyi etkilemekten uzak.İslami kesimde İsrail'e yardım ediyor diye biliniyor.Önemli bir düşüşe sebep olur bu durum. Yani Fransız durumu çok alakasız bir tespit olmuş,Mesela tüketici Nutella,kinder gibi ürünleri üreten Ferrero şirketinin Fransız şirket olduğunu sanıyor (italyan olmasına rağmen) ama ekşisözlük başta olmak üzere deli gibi satılıyor Türkiye'de.Zaten Danone'nin Fransız olduğunu kimse bilmiyor,ben bile forward maillerden dolayı İsrail şirketi sanıyordum. Ayrıca ayran meselesine gelince Dost ayran bence tüm ayranların kralı sütaşın,ekerin,yörsanın eline verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 veremez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 en güzel ayran eker ayrandır. eski cam şişelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar