KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 DynamicK said: http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=50103 ahah çok iyimişş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Benimde Samsung BX2350 monitörün HDMI çıkışları (2 tane) bozuktu, servis test edildi hiç bir sorun yoktur diye geri göndermişti. Cidden bazen mal oluyorlar. Anca servise kendin gidip başında durunca çözüm üretiyorlar. Tabi bu geçen sürede kaç tane sabır taşı çatlatıyorum belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 samsung bozulan cihazınızın garanti belgesini bile götürmenize gerek yok. adamlar direk seri numarasından garanti dışı mı kontrol edebiliyor. ben memnunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hepsi oyle zaten samsung'a ozel bir durum degil. ama bazısı faturayı ya da garanti belgesini isteyebiliyor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Ben de 2 sene kullandığım samsung mönitörümü götürdüm garanti bitmeden, bir ay sonra cevap döndüler, para iadesi, deli gibi alış-veriş yaptım aynı paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 vatan ne ki bu tür konularda:) izmirde bir "mikroset" var teknik bölümüne bulaşmasamda ,kullanılmış parça satmakta üstlerine yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 zaten bu gibi durumlarda vatan bilgisayara vermeyin ürününüzü. Direk Yetkilisine teslim edin. Vatan sizden alıp adamlara gönderiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 samsung'un her yerde kendi teknik servisleri var artık onlara gitmek gerekiyor. Adamlar harika çalışıyor, haftalarca da bekletmiyorlar. En fazla 3 gün bekletiliyor mesela laptop işlerinde falan, Bayağı iyiler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 istanbul içinde konuşuyorum, istanbulda servise bıraktığın her alet istisnasız destek bilişime gidiyor. Servislerde tamir hizmeti verilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 DarKRideR said: samsung'un her yerde kendi teknik servisleri var artık onlara gitmek gerekiyor. Adamlar harika çalışıyor, haftalarca da bekletmiyorlar. En fazla 3 gün bekletiliyor mesela laptop işlerinde falan, Bayağı iyiler yani Evet, Samsung yetkili servisleri mükemmel çalışıyor. Hatta telefon açınca gelip aldılar, biz bile götürmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yarın servisin ne kadar iyi çalıştığını anlayacağım. monitörümden görüntü alamıyordum. DVI kablosunu değiştirdim olmadı, ekran kartının dvi çıkışını test ettim sağlam çıktı, şimdi servis aradı monitör sağlam dedi. İyide güzel kardeşim ben niye görüntü alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar