Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sakal tras makinesi sakallarin cikisini bozar mi?


xetraynex

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Bir tras makinesi alayim diyorum, o 200 liralik olanlardan degil de 50-60 liralik olanlardan, zaten cok sert sakalim yok. Yanaklarimda filan seyrek zaten. (22 yasindayim)

Peki tras makinesi ile tras olursam sakallarimin cikisini bozar mi? Mesela bazi insanlarin sakallari cok duzgun cikiyor, bazilarinin ise karman corman oluyor.

Hatta ben oyle olmasin diye permatikle tras olurken hep ayni yonde aliyorum ki yamuk cikmasin diye. Tras makinesi etkisi ne olur sizce?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya traş ederek traş olmakla makinenin makas kesmesiyle olmak farklı.

makine ile kıl gibi cıkar sakal gibi dğeil, durmadan yönü değişen bi sakal olur (kıvırcık demiyorum bak) ayrıca ince ve dolgun olmıyarak cıkar.

diceksinizki e zaten sakal sevmiyorum ben orasını bilemem ben söylüyorum işte.


jiletle naısl kestiğiniz cok önemli dğeil, kendiizi kesmediğiniz sürece. öle tersten aldım kıl döndü falan yok öle bişi, zaten tersten almadan temiz traş olunmuyo ister jiletle olsun ister usturayla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Makina ilede düzgün traş olman gerekir. Jiletteki gibi yanlış yön kesimi sonucu kıl dönmesi olabilir suratında tabi bu değerler sadece senin sakal tipinle alakalı. 22 yaş sakal tipini anlamak için bir kriter vermedi şimdi. Bazıları var 15-16 yaşında komple traş oluyolar bazıları var 28-29 da kısmi köselik mevcut.Eğer sert sakalın yoksa az sakalın var ise bence sadece kısaltıcı al ama jiletlik durumun var ise 300'e kadar bütçe yap yoksa jilet devam et yüzünü tahriş edersin kötü makina ilede.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

permatikle mi traş oluyosunuz cidden?



ya bi sus.
senin mach 3 ün, turuncu permatiğin yanına yaklaşamaz bile.
Tutturmuşsunuz mach 3 mach 3 diye.
Gördük onu da, 2 sene kullandım, başlığına verdiğim paraya ev alırdım. Bide açıkca bekleyince jeli taş kesiliyor, dökülüyor, jeli olmayınca da bi boka benzemiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...