xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Selam, Bir tras makinesi alayim diyorum, o 200 liralik olanlardan degil de 50-60 liralik olanlardan, zaten cok sert sakalim yok. Yanaklarimda filan seyrek zaten. (22 yasindayim) Peki tras makinesi ile tras olursam sakallarimin cikisini bozar mi? Mesela bazi insanlarin sakallari cok duzgun cikiyor, bazilarinin ise karman corman oluyor. Hatta ben oyle olmasin diye permatikle tras olurken hep ayni yonde aliyorum ki yamuk cikmasin diye. Tras makinesi etkisi ne olur sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 oha hiç dikkat etmedim , aklımın ucundan bile geçmedi sakalın nasıl çıkacağı, random kesiyorum ben her seferinde permatikle sdfssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Sakalin cikis yönünü degistiremezsin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ya biri yukari biri asagi cikarsa sakallarin kotu mesela, hepsi asagi cikarsa iyi gozukuyor. ama oyle bise duymustum, yani tras makinesi sakallarin cikis yonunu bozuyor diye, bozmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 permatikle mi traş oluyosunuz cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 o sakal olayı genetik sanırım. kaşlar saçlar darman durman çıkıyosa sakallarda öyle çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 valla bilmiyorum tam olarak ama etkilese bile belki ilk sakalının çıktığı yani daha tüy gibi olduğu zaman etkiler diye düşünüyorum. sonradan etkilemez gibime geliyor ama kesin bir bilgim de yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 adam gıbı cıkmaz sakalaınız. adam gibi sakal istiyosanız adam gibi traş olucaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 barnacle said: permatikle mi traş oluyosunuz cidden? 3 bicak gilette kullaniyorum aslinda, 3 bicaklik sakalim yok ama babam ondan aliyor ben de ugrasmiyom ayri almak icin, aliyom paketin icinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Cuce said: adam gıbı cıkmaz sakalaınız. adam gibi sakal istiyosanız adam gibi traş olucaksınız yani tras makinesi etki eder, jiletle tras ol diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ya traş ederek traş olmakla makinenin makas kesmesiyle olmak farklı. makine ile kıl gibi cıkar sakal gibi dğeil, durmadan yönü değişen bi sakal olur (kıvırcık demiyorum bak) ayrıca ince ve dolgun olmıyarak cıkar. diceksinizki e zaten sakal sevmiyorum ben orasını bilemem ben söylüyorum işte. jiletle naısl kestiğiniz cok önemli dğeil, kendiizi kesmediğiniz sürece. öle tersten aldım kıl döndü falan yok öle bişi, zaten tersten almadan temiz traş olunmuyo ister jiletle olsun ister usturayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 tek bıçak sıkıntılı olur ya ondan dedim:D biçakta kayganlaştırıcı filan oluyo gilette'in fln mis gibi. gerçi 4 senedir jilet vurmadım suratıma hep pis sakal geziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Cuce said: adam gıbı cıkmaz sakalaınız. adam gibi sakal istiyosanız adam gibi traş olucaksınız ben hayatimda hic jilet kullanmadim. berberdede tas catlasin 2 3 kere kestirmisimdir jiletle. cikacagi varsa cikiyor sakal yani.. jilet kullansam nolurmus kimbilir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 herhangi bir 2handerla ol diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 e ısnan var ınsan var abi, herkezin geni seninki gibi değilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Traş makinası ile kesilen sakalın belli bir büyüme yönü olmaz eğer eskiden adam gibi jiletle alıştırılmamış ise sakallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 kıvırcık kızıl, THOR gibi çıkıyor makineyle. cüce'ye aldanmayın. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yıllarca makine kullandım son 6-7 aydır jilet kullanıyorum, fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Önce jilet kullanmış olsan yıllarca farkı görürdün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Makina ilede düzgün traş olman gerekir. Jiletteki gibi yanlış yön kesimi sonucu kıl dönmesi olabilir suratında tabi bu değerler sadece senin sakal tipinle alakalı. 22 yaş sakal tipini anlamak için bir kriter vermedi şimdi. Bazıları var 15-16 yaşında komple traş oluyolar bazıları var 28-29 da kısmi köselik mevcut.Eğer sert sakalın yoksa az sakalın var ise bence sadece kısaltıcı al ama jiletlik durumun var ise 300'e kadar bütçe yap yoksa jilet devam et yüzünü tahriş edersin kötü makina ilede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 jiletle sakala ters yönde alırsan daha çok tahriş olur kasmaya gerek yok bence makinalar bir tek saç traşı için uygun sakal dediğin jiletle kesilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 26 yım hala adam gibi sakal yok, ama süper bişey :) cok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 dertten başka şey değil, cyborg vücut gelse de istediğimiz gibi ayarlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 sakal tabi jiletle kesilir makineyle kısaltılır eblek eblek gezmenin manası yok boş yere ahah sinek kaydı lazımsa jilet kirli sakal ve üstü için makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 barnacle said: permatikle mi traş oluyosunuz cidden? ya bi sus. senin mach 3 ün, turuncu permatiğin yanına yaklaşamaz bile. Tutturmuşsunuz mach 3 mach 3 diye. Gördük onu da, 2 sene kullandım, başlığına verdiğim paraya ev alırdım. Bide açıkca bekleyince jeli taş kesiliyor, dökülüyor, jeli olmayınca da bi boka benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar