xanax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 seçimden dolayı yazmak istediklerim var ondan bunu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 o değilde, hem chp ye hem tuncay özkana oy basan 20k kişi var diyorlar. hahhaha rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Suç bu adamları meclise sokanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Flassh said: o değilde, hem chp ye hem tuncay özkana oy basan 20k kişi var diyorlar. hahhaha rezillikabi ahah ben moda da sandık görevlisiydim en az 20-30 kişi benim sandıktan öyle çıktı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 cetintas said: Yer Londra. Newington Green (Türk Mahallesi olarak biliniyor). http://webtv.hurriyet.com.tr/2/17886/0/1/turk-mahallesinde-pkk-konvoyu.aspx Turkiye'de Istanbul'un gobeginde bile govde gosterisi yapiyorlar iken pek cok ilticacinin yasadigi Londra'da bu olanlari artik garip karsilamiyorum. Ilk 2007 senesinde geldigimde tanik olmustum Apocularin Londra'da yuruyus yapmasina ve cok yadirgamistim. Ondan sonra Istanbul'da bu insanlarin yuzlercesinin yuruyus yapip otobusleri yakmasi ve ses cikarilmamasi neticesinde bu olanlar bize mustehaktir. Vatanini seven kisi bunlara goz yuman AKP'e oy vermezdi. Demekki kimsenin umurunda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Benzer görüntüleri ben de Almanya'da, Hollanda'da, Fransa'da (Senegal'i İlhan Mansız'ın uzatma golü ile yendiğimiz maçta Paris Belediyesi'nin önündeki meydanda 1000-1500 Türk maçı izliyorduk. Yan tarafta da 20-25 bin Senegalli, Afrikalı, Fransız ve PKKlı), Suriye'de, İspanya'da ve daha pek çok yerde gördüm. Senin son yazdığını ben yazmak istemedim. Aynı düşüncedeyim ama artık öyle bir ortamda yaşıyoruz ki ne desek boş, ne desek anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 şaşırtıcı veya yorumsuz bir durum yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Cuce, şu senin yazdığını ben yazsam hemen sıraya girerdi millet: -Bize ukalalık yapma, -Burası Pati, buradan çıkış yok, -Yaşın 38 diye bize velet muamelesi yapma, -Andropoz seni, -harrashlarım seni, -ahahahaha asfdsa ahahahaha, ve daha neler... Algıda seçicilik işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 cetintas, burdakilerin sana olan tepkisi o yazdıklarından çok millete tepeden bakan bi havaya bürünmen, en iyi ben bilirim edalarında olman ve militanvari şekilde kendi tarafından c/p kasman bence. Ayrıca Cüce'nin durum ayrı, onun Bdp'ye vb. kesimlere sempatisini biliyor bu forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 CÜCE KÜRTMÜŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Tunca da kürt çıkarsa yüzüklerin efensisini sorgulamaya başlarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 konuştuğumuz zaman faşist ırkçı oluyoruz ya o koyuyor bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 "Tatar Ramazan" said: cetintas, burdakilerin sana olan tepkisi o yazdıklarından çok millete tepeden bakan bi havaya bürünmen, en iyi ben bilirim edalarında olman ve militanvari şekilde kendi tarafından c/p kasman bence. Ayrıca Cüce'nin durum ayrı, onun Bdp'ye vb. kesimlere sempatisini biliyor bu forum. O zaman benimde cüceye sempatim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 diri diri yakacaksın. harcayağın mermiye yazık.. meh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 hedehodohop said: Flassh said: o değilde, hem chp ye hem tuncay özkana oy basan 20k kişi var diyorlar. hahhaha rezillikabi ahah ben moda da sandık görevlisiydim en az 20-30 kişi benim sandıktan öyle çıktı ahahaha abi bunun sebebi şey diyolar, chp tuncay özkanı almadı diye protesto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 öyle protesto mu olur abi, herif bu çift oy basanlar yüzünden milletvekili olamadı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 20bin oy kurtarıyo muydu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 zor, yetmez 20k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 20 değil 30muş. kendi kaynakları öyle diyor twitter'da. tam 30.000 adam çift mhür basmış. çok ilginç ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Demek ki 30.000 bilinçsiz seçmen varmış ona oy verecek. Daha doğrusu vermek isteyip oy kullanmayı bilmeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 @cetintas türkiye böyle bu görüntülere alisacaksin baska caren yok. Ha begenmiyorsan ülkeyi terkede bilirsin. ayrica sen niye geri geldin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 tartisarak bir yere varilamayacak bir konu aslinda. irkci mesaj potansiyeli yuksek bir konu. dogrudan kural ihlali olmasada kilitliyorum. maksat ortalik biraz durulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar