Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kim bu 2 kişiden biri


saturn

Öne çıkan mesajlar

Bana bakma aptal bidon hamamböceklerinden istemiyorum ben oy.

Akpli olmak ile akpye oy vermek arasında ki farkı ayırabılen ınsanlar ile tartışırsam bir gün onlara fetonun ekmegını yedikten sonra badem bıyıklı olup recebin parasını yıyenlerden degil cahil olup akpnin 10 senede yaptıklarını goremeyıp akp tarafından kandırılıp onlara oy atan masum halktan oyumu ıstıyorum dıyecegım ama o farkı ayırabılen akpli çıkmadı karşıma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bizim burada ilk açıklamalarda %55i gören silah atmaya başladı, %51 civarına gelip kesinleşmeye başladığında havai fişekler patlatıldı, en son sayım bitince de konvoy konvoy şampiyonluk turuna çıktılar kornalarla, fenerin şampiyonluğunda bile bu kadar coşmamıştı buralar.

Yalnız bi ara 4-5 tane ambulans geçti son gaz sirenlerle, silahtan falan vurulan olmamıştır umarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

cahil olup akpnin 10 senede yaptıklarını goremeyıp akp tarafından kandırılıp onlara oy atan masum halktan oyumu ıstıyorum dıyecegım ama o farkı ayırabılen akpli çıkmadı karşıma.

cahil kelimesinin bir övgü olduğunu bilmiyordum, ne kadar da cahilmişim!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cahillik egitimle olmaz denilmişti ama dünyanın %90ı falan cahildir diye tahmin ediyorum, ben akpli cahildir demiyorum. Akpye oy veren cahil var chpye oy veren cahil var mhpye oy veren cahil var benim hedefim akpye oy veren cahil kesim olmalı muhalefetten herhangi bir parti olarak.

Onun dışında niye şaşırdın ki Türkiyede cahillik yok mu sanıyodun. Hadi tatmin olun %50 dışında bir de sırf kadıkoyde 10bin tane hem chpye hem tuncay özkana oy veren oy çöpe gitmiş yani chpli cahilde var merak etme.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yazdıklarımdan aysun kayacı mantelitesini nasıl çıkarttın bilmiyorum ama halkın cahil oldugunu cidden mi bilmiyorsun? Bunun siyasetle baglamadan düşün biraz ve içinden söyle bana de ki bu halk cahil degil. Ben net bir şekilde akp-chp-mhp-bdp hepsi cahil adamdan oy alıyor hatta bak tatmin olun diye sehven 10bin oy hem chp hem tuncay özkan ornegını bile verdim ama akpli herzaman akpli kalkıp 'öteki'leştirdiginizden herkesi ya sizden olunuyor ya ölesiye düşman sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben kimseyi düşman ya da öteki olarak görmüyorum ama şu forumdaki 'eğitimli' (size göre okumuş cahil mi olur artık bilmem, kendiniz karar verin) insanlarımız öyle görüyor. aysun kayacı metalitesi de işte bu "benim oyumla çobanın oyu bir mi" düşüncesi ki şurada anket yapsak çoğunluk bu görüşte çıkacaktır herhalde, şayet yazılanlar bir göstergeyse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

E ama ben siyaset yapmayıp her partiyi bir tutup siyasetten uzak halkımız cahil 'egitim' bile yetmez bu ulkenın bıraz kalkınması ve refah düzeyinin yukarı çıkması lazım karnına girecekleri düşünmeden okuyup ogrenmesi lazım mantıgı ile halkımız cahil kalıyor derken (ki kabul cahillik başlıgına yazıcaktım yanlışlıkla buraya olmuş) sen direk siyasi partilerden dem vurup 'aysun kayacı' diye ötekileştiriyorsun. Ben siyasi rengimi bile ortaya koymadım yazılarımda dikkat edersen akpye laf ettigim kadar cahil diye digerlerine soyledım chp-tuncay özkan dedim falan ama sen beni 'AKEPE COK KOTO BOR PORTO' tarzı konuşurmuş göstermekte ısrarlısın ben bütünen halkımızın cahil oldugu gerceginden kaçamayiz hangi takımı tutuyor hangi partiye oy verıyor olursa olsun.

He cahilden oy almak partilerin işi ve bunu akp daha ıyı yapıyor ama akpnin oylarının tamamı 'bır taraf olmayan bertaraf olur' mantıgından alıyor ve akpnin ekmegını yıyen adamlar genelde akpye oy verenler bunlar kemik desek minimum %30 akpli var zaten onun dışında o %20 bizim olmalı bizim derken geri kalan %50den bahsedıyorum gerekirse chp gerekirse bdp gerekirse mhp ve ya dıger bagımsızlar almalı ama akp veya herhangi bir parti 300 sayısına ulaşmamalı bu ulkede siyasette yoksa tatsız oluyor ülkede geri kalan insanlar için bunu chp içinde gördük zamanında şimdi akp ile de görüyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzel arkadaşım, şu dediğin "ayrım yaptığımız için bize ayrımcı diyerek ayrımcılık yapıyorlar!" demek gibi birşey. ayrımı yapma ki ayrımcı olma, ayrımcı denme. şu forumdaki en trajikomik ifadelerden biridir herhalde bu.

akp de zerre umrumda değil hani, şurada yazdığım olay vatandaşını (çok kimse belli kelimeleri kullanıyor anlamını tam kavramadan, daş eki neye yarar bir baksın lütfen bilmeyen) hakir gören, insan yerine koymayan, ortak yönetimde söz sahibi olma hakkı vermek istemeyen şahıslara yönelik.

barajı insanlar kanıksadığı için oyların bölünmemesi normal, düşürülmesi lazım hepten kalkmasa bile. ayrıca rakip bir merkez sağ parti lazım ki böyle birşey kalmadı. mhp merkez sağ değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

ilçe ilçe sandık sonuçlarını görebileceğimiz bir yer var mı?

kısmen google'ın haritasından bakılabiliyor.
2 kişiden biri hatta bulunduğum şehirde(Samsun) 5 kişiden 3ü oy vermiş Akp'ye. %87 katılım oranı irdelenmeli bence tamam Akp temiz iş çıkardı ama sinmiyor hala içime soda falan lazım bana.

bugün baraj %3-5 civarında olsa kesinlikle 6-7 partili bir meclis görürüz hemde çoğunluğu merkez sağdan ama işlerine böylesi geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

aysun kayacı mentalitesiyle hareket eden hiçbir parti seçim kazanamayacaktır. bunu hala bilmeyene cahil demeyeyim ama bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. 10 yılda öğrenmek lazımdı.


adam bisi anlatmis hic mi cahil yoktur demis, standart wootu dosemissin.


Sonra saçmalamaya başlamış gerçi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben inatla soruyorum cevap veremiyorsun ve siyasete yoruyorsun. Bu halk cahil degil mi?

mhp-chp-akp farketmez hangi partiye oy verdigi onemlı olan cogunluk cahil mi degil mi onu merak edıyorum ben ne dıyecegını. 'CAHIL ISE ÖLSÜN' demedim cahil ise egitilsin cahil olmasın dedım ki bu güzel bişi bunu akp yapsın cigerimi yesın yine siyasi parti farketmez ben cahil mi degil mi diye soruyorum sadece.

edit: sagolasın ged onu dıyorum bende ama cevab veremedi sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...