Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya tatil

balon

Öne çıkan mesajlar

ahaha adamların buluşmasını sağlıcaz bu gidişle.

said:
Eylül ayı Antalya için sezon sonu diyebileceğim için fiyatlar yüksek sezondaki gibi uçuk olmuyor hele pansiyonda falan kalıcaksan max 30 liraya Kemer'de pansiyonlar var, tatil için de gayet güzel bi yer, hele solo geliyorsan daha da bi güzel. Merkezde bişeyler istiyosan lara/kundu bölgesinde bir sürü otel alternatifin var. Konyaalti tarafi biraz daha soğuk kaçıyor nedense bana ama orada da 4-5 tane otel var. Kemer'de tatilini geçirip boş zamanlarında atlayıp Antalya-Kemer otobüslerine merkeze gelebilirsin ya da tam tersini yapabilirsin. 40-50 liraya araba kiralarsan daha da bi güzel olabilir. Maddiyat açısından bilmediğim için bişey diyemiyorum.

Abi bu fiyatlar doğruysa gerçekten ilgi çekici. 2 kişi geleceğiz. Antalya'da kalmak ya da yakın olmak için bir kaç sebebim var. Fakat aslında ben de Kemer'i istiyorum sanırım. Antalya -Kemer otobüsleri var diyorsun. Araba kiralama pahalı olacaktır ama gene tercih edilebilir bi şey.

44 km antalya kemer arası , yarım saat. Aslında hani böyle gidip gelinebilir de.
Sosyal ağlarda paylaş

antalya ya en son 10 senbe önce gitmiştim

otobüsten inene kadar herşey çok güzeldi

otobüsten indim nefes alamadım

zombi hayatı yaşadım ordayken.güneşe cıkamadık evde kalıyoduk herkesin baş ucunda 2 şer vantilator devamlı calısan klima

4 ten önce denize girmedik.
Sosyal ağlarda paylaş

Kültürel bi gezi istemiyorum zaten. Yemişim kültürü.

Ya eski hatun Antalya'da aslında, bi taraftan onla da tatil yapmak vardı işin açıkçası kafamda, ama bu kadar kötüyse muhtemelen ya kaş ya da kemerde kalıcaz. Eylül ayı 10 gün pansiyon fiyatları lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

ahaha adamların buluşmasını sağlıcaz bu gidişle.

said:
Eylül ayı Antalya için sezon sonu diyebileceğim için fiyatlar yüksek sezondaki gibi uçuk olmuyor hele pansiyonda falan kalıcaksan max 30 liraya Kemer'de pansiyonlar var, tatil için de gayet güzel bi yer, hele solo geliyorsan daha da bi güzel. Merkezde bişeyler istiyosan lara/kundu bölgesinde bir sürü otel alternatifin var. Konyaalti tarafi biraz daha soğuk kaçıyor nedense bana ama orada da 4-5 tane otel var. Kemer'de tatilini geçirip boş zamanlarında atlayıp Antalya-Kemer otobüslerine merkeze gelebilirsin ya da tam tersini yapabilirsin. 40-50 liraya araba kiralarsan daha da bi güzel olabilir. Maddiyat açısından bilmediğim için bişey diyemiyorum.

Abi bu fiyatlar doğruysa gerçekten ilgi çekici. 2 kişi geleceğiz. Antalya'da kalmak ya da yakın olmak için bir kaç sebebim var. Fakat aslında ben de Kemer'i istiyorum sanırım. Antalya -Kemer otobüsleri var diyorsun. Araba kiralama pahalı olacaktır ama gene tercih edilebilir bi şey.

44 km antalya kemer arası , yarım saat. Aslında hani böyle gidip gelinebilir de.

Kemer-Antalya otobüsleri 6 lira şu anda ve yaz tarifesine geçtiler saat 23.00'a kadar araba var en son araba o saatte kalkıyor. Gayet ucuz yani araba kiralamak biraz lükse kaçabilir ama maddi durum elveriyosa rahat rahat gezebilirsin. Eylül ayı dediğim gibi yavaş yavaş çıtır ruslar gidiyor üzerine avrupalılar geliyor tabi genelde yaşlı oluyolar ahfsgs Kemer'de pansiyon tercih edildiği için baya bi 35 40ı bulabiliyor ama mutlaka bulursun 30liraya pansiyon.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

antalyanın heryerı deniz nasıl gidilirden kastın nereden nasıl gidilir ?

Antalya Şehir içi Haritası

Beach Parkta ve daha ilerisinde(sola doğru)liman a kadar denize girebilirsin özel plajlarda var halk plajı yani ücretsiz alanlarda var bolca.

haritanın sağ köşesinde lara yazan yerden sağa doğru gidincede girilebilecek yerler var ama

konyaaltı , beach park civarı daha iyidir bence.

pansiyona falan konyaaltından bakabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...