Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 lagrange iyi lan.yani bok gibi de iyi işte gidilir.çıkışta pilarda oynarız eet ora küho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 extrablatt varken baska yere takilmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 kafe lan ora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 dansci kizlar yoksa sallayin madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yan masadaki kızlar genelde güzel oluyor ama. öyle diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Tyrannus said: lagrange iyi lan.yani bok gibi de iyi işte gidilir.çıkışta pilarda oynarız eet ora küho gitme lan amsterdama ben geliyorum işte. ben geleyim sonra git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ahaha adamların buluşmasını sağlıcaz bu gidişle. said: Eylül ayı Antalya için sezon sonu diyebileceğim için fiyatlar yüksek sezondaki gibi uçuk olmuyor hele pansiyonda falan kalıcaksan max 30 liraya Kemer'de pansiyonlar var, tatil için de gayet güzel bi yer, hele solo geliyorsan daha da bi güzel. Merkezde bişeyler istiyosan lara/kundu bölgesinde bir sürü otel alternatifin var. Konyaalti tarafi biraz daha soğuk kaçıyor nedense bana ama orada da 4-5 tane otel var. Kemer'de tatilini geçirip boş zamanlarında atlayıp Antalya-Kemer otobüslerine merkeze gelebilirsin ya da tam tersini yapabilirsin. 40-50 liraya araba kiralarsan daha da bi güzel olabilir. Maddiyat açısından bilmediğim için bişey diyemiyorum. Abi bu fiyatlar doğruysa gerçekten ilgi çekici. 2 kişi geleceğiz. Antalya'da kalmak ya da yakın olmak için bir kaç sebebim var. Fakat aslında ben de Kemer'i istiyorum sanırım. Antalya -Kemer otobüsleri var diyorsun. Araba kiralama pahalı olacaktır ama gene tercih edilebilir bi şey. 44 km antalya kemer arası , yarım saat. Aslında hani böyle gidip gelinebilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Antalya merkezde 4 saatten fazla zaman gecirme. Tek uyarim budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 antalya ya en son 10 senbe önce gitmiştim otobüsten inene kadar herşey çok güzeldi otobüsten indim nefes alamadım zombi hayatı yaşadım ordayken.güneşe cıkamadık evde kalıyoduk herkesin baş ucunda 2 şer vantilator devamlı calısan klima 4 ten önce denize girmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 La grange extrablatt north shield falan iyiymiş.Bi biraya 15 20 liraya veririz diyorsanız sizi imperial a alalım gençler.Bu arada la grange kötü bir yer.Üzülürsünüz gitmeyin bence.Çalan gruplar falan kaliteli ama mekan kötü.Bir de ses çok çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 adrasan'a gittim geçenlerde. daldık filan. iyiydi. bir hafta bayabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 antalya merkezden->>>kaş a doğru sahili takip ederek tatil yapmak mantıklı olur mu 10 günlük zaman zarfında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Merkezde öyle yapılacak pek şey yok. Turistler genelde Kemerde takılıyor onun dışında kültürel gezi istiyorsan çok güzel yerler var tabi. Ama numarası yok yani öyle çok kalınacak bir yer değil her yerini gezsen bile 1 hafta eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 kaşta tavsiye olunacak tatil/pansiyon var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Kültürel bi gezi istemiyorum zaten. Yemişim kültürü. Ya eski hatun Antalya'da aslında, bi taraftan onla da tatil yapmak vardı işin açıkçası kafamda, ama bu kadar kötüyse muhtemelen ya kaş ya da kemerde kalıcaz. Eylül ayı 10 gün pansiyon fiyatları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 balon said: ahaha adamların buluşmasını sağlıcaz bu gidişle. said: Eylül ayı Antalya için sezon sonu diyebileceğim için fiyatlar yüksek sezondaki gibi uçuk olmuyor hele pansiyonda falan kalıcaksan max 30 liraya Kemer'de pansiyonlar var, tatil için de gayet güzel bi yer, hele solo geliyorsan daha da bi güzel. Merkezde bişeyler istiyosan lara/kundu bölgesinde bir sürü otel alternatifin var. Konyaalti tarafi biraz daha soğuk kaçıyor nedense bana ama orada da 4-5 tane otel var. Kemer'de tatilini geçirip boş zamanlarında atlayıp Antalya-Kemer otobüslerine merkeze gelebilirsin ya da tam tersini yapabilirsin. 40-50 liraya araba kiralarsan daha da bi güzel olabilir. Maddiyat açısından bilmediğim için bişey diyemiyorum. Abi bu fiyatlar doğruysa gerçekten ilgi çekici. 2 kişi geleceğiz. Antalya'da kalmak ya da yakın olmak için bir kaç sebebim var. Fakat aslında ben de Kemer'i istiyorum sanırım. Antalya -Kemer otobüsleri var diyorsun. Araba kiralama pahalı olacaktır ama gene tercih edilebilir bi şey. 44 km antalya kemer arası , yarım saat. Aslında hani böyle gidip gelinebilir de. Kemer-Antalya otobüsleri 6 lira şu anda ve yaz tarifesine geçtiler saat 23.00'a kadar araba var en son araba o saatte kalkıyor. Gayet ucuz yani araba kiralamak biraz lükse kaçabilir ama maddi durum elveriyosa rahat rahat gezebilirsin. Eylül ayı dediğim gibi yavaş yavaş çıtır ruslar gidiyor üzerine avrupalılar geliyor tabi genelde yaşlı oluyolar ahfsgs Kemer'de pansiyon tercih edildiği için baya bi 35 40ı bulabiliyor ama mutlaka bulursun 30liraya pansiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 fizban said: kaşta tavsiye olunacak tatil/pansiyon var mıdır ? kaş'ı hiç ama hiç bilmiyorum ya senelerdir buradayım ama 1 ya da 2 kere gitmişimdir en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 fizban said: kaşta tavsiye olunacak tatil/pansiyon var mıdır ? Korsan adası diye bir yer vardı.Merkezden biraz uzak ama baya güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Bu kadar az bilgi vermemin sebebi geri kalan şeyleri benimde pek hatırlamıyor oluşum senin de biraz araştırma yapman gerekecek üstüne.Elinde bi isim daha olsun diye söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Bu arada antalya da kimler var hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 forgiver said: antalya merkezden->>>kaş a doğru sahili takip ederek tatil yapmak mantıklı olur mu 10 günlük zaman zarfında kemer fethiye arası yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 kalacak pansiyon/otel denize girilecek yer yemek yenilecek hesaplı, kaliteli yer gezilecek yer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?23,5708527,5733735,page=2#msg-5733735 şu başlık okunabilir. kafaya takılan yer varsa yaz elimizden geldiğince cevaplıyalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ya mesela antalya merkeze gidince kalınacak düzgün ucuz pansiyon ya da otel(yemekli) bir de denize nerden girilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 antalyanın heryerı deniz nasıl gidilirden kastın nereden nasıl gidilir ? Antalya Şehir içi Haritası Beach Parkta ve daha ilerisinde(sola doğru)liman a kadar denize girebilirsin özel plajlarda var halk plajı yani ücretsiz alanlarda var bolca. haritanın sağ köşesinde lara yazan yerden sağa doğru gidincede girilebilecek yerler var ama konyaaltı , beach park civarı daha iyidir bence. pansiyona falan konyaaltından bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar