cetintas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 DynamicK said: Kurtulus Savasi'ni biz simdi kaybettik. Ne yazık ki öyle.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Akp, halka malolmuş durumda ve anca darbeyle gider, zaten bu yüzden Silivri bu kadar kalabalık durumda.
xanax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 çetin taş, ağladın mı? delikanlı gibi bak. darılmaca gücenmece yok.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Sam said: adam oy vermeyi beceremedi, ötesi mi var? hala mı bu sam siyaset anlayışın bu kadar sığ mı gerçekten? RTEde gittiği şehrin neresi olduğunu bilmiyor o zaman ne olacak? bunlar üzerinden siyaset olmaz saçmalamayın allasen
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 "Tatar Ramazan" said: Akp, halka malolmuş durumda ve anca darbeyle gider, zaten bu yüzden Silivri bu kadar kalabalık durumda. silivriye 3-5 adam daha alırlarsa zaten içerden başlayacak darbe, darbe yapmaya yetecek kadar asker birikecek içerde. o kadar kalabalıklaştı
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Ardeth said: Sam said: adam oy vermeyi beceremedi, ötesi mi var? hala mı bu sam siyaset anlayışın bu kadar sığ mı gerçekten? RTEde gittiği şehrin neresi olduğunu bilmiyor o zaman ne olacak? bunlar üzerinden siyaset olmaz saçmalamayın allasen mesele gaf yapmak değil, püskevit demiş ya da yürüyen merdivene testen binmiş de değil. mesele adamın kendisini geçtim, çevresinin bu kadar işbilmez olması. ülkeyi yönetmeye talip bir kadronun derede boğulmaması lazım.
Raze Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 halkın iradesi değil miydi istenen, halkın iradesi çıktı işte sonuçta. benim istediğim tablo değildir görünen, o başka. Kaybedilmiş bir şey varsa o zaten çok önce kaybedilmişti, uyananlara günaydın demek lazım. Halk cahildi, aptaldı tamamda akıllıları bu güne kadar bunu düzeltmek için ne yaptı?
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 abi oy verme prosedürü ile ülkeyi yönetmeyi nasıl birbiriyle karşılaştırıyorsun hayretler içersinde izliyorum. bana "oy veremeyen adam nasıl ülkeyi yönetcek" deme allasen. ha diğer özellikleri yeter yetmez onu tartışabiliriz o konuda bir yorum yapmadım o ayrı.
saturn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Raze said: tamamda akıllıları bu güne kadar bunu düzeltmek için ne yaptı? cahil dedi küçümsedi horladı
liberal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Adam geleli kaç gün oldu ki rrörörör ediyorsun. Hele bi bekleyin görende kk 8 yıldır chp'nin başında ama bişey becerememiş sanacak. http://siyaset.milliyet.com.tr/kilicdaroglu-fena-patladi-/siyaset/siyasetdetay/13.06.2011/1401951/default.htm değişimse değişim.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Ardeth said: abi oy verme prosedürü ile ülkeyi yönetmeyi nasıl birbiriyle karşılaştırıyorsun hayretler içersinde izliyorum. bana "oy veremeyen adam nasıl ülkeyi yönetcek" deme allasen. ha diğer özellikleri yeter yetmez onu tartışabiliriz o konuda bir yorum yapmadım o ayrı. sen de üç tekerli bisiklet süremeyenin f1 pilotu olabileceğini iddia ediyorsun, hayretler içerisinde izliyorum. neresi doğru ki eğrisini konuşalım zaten heh.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Sam said: Ardeth said: Sam said: adam oy vermeyi beceremedi, ötesi mi var? hala mı bu sam siyaset anlayışın bu kadar sığ mı gerçekten? RTEde gittiği şehrin neresi olduğunu bilmiyor o zaman ne olacak? bunlar üzerinden siyaset olmaz saçmalamayın allasen mesele gaf yapmak değil, püskevit demiş ya da yürüyen merdivene testen binmiş de değil. mesele adamın kendisini geçtim, çevresinin bu kadar işbilmez olması. ülkeyi yönetmeye talip bir kadronun derede boğulmaması lazım. akp belediyelerinin yöneticilerinin bakanlıklarının 1 insanın oyundan eksikiiğinden cok daha büyük başarısızlıkları var. demogoji şu yaptığın.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 chp için daha fazlasını bulursun cüce. pek anlamlı olmamış yazdığın. oy vermeyi BİLE beceremedi diyoruz.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 KK balkon konuşmasında hala biz vekil sayımızı artırdık, daha güçlüyüz falan filan diyor. şaka gibi yahu adamlar iktidarda 3. dönemlerinde ve hala artarak %50 aldı var mı ötesi veya benzeri, KK ise %25in bayramını yapıyor partinin başında kalmak için, demekki koltuğa yapışan bırakamıyor.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Sam said: Ardeth said: abi oy verme prosedürü ile ülkeyi yönetmeyi nasıl birbiriyle karşılaştırıyorsun hayretler içersinde izliyorum. bana "oy veremeyen adam nasıl ülkeyi yönetcek" deme allasen. ha diğer özellikleri yeter yetmez onu tartışabiliriz o konuda bir yorum yapmadım o ayrı. sen de üç tekerli bisiklet süremeyenin f1 pilotu olabileceğini iddia ediyorsun, hayretler içerisinde izliyorum. neresi doğru ki eğrisini konuşalım zaten heh. gittiği şehrin ismini bilmeyen adam ülkeyi mi yönetecek peki? hayır kılıçdaroğlunun neden başarısız olduğuna dair somut argümanlar sun eyvallah ama bunu argüman olarak sunma Sam. Oy verememesini detaylarını incelemedim (ne olmuş, neden verememiş vs) ama muhtemelen onu takip eden kendisi bile değildi belki kontrol etmesi için birilerini görevlendirmişti. hatırlatırım referandum dönemiydi oldukça yoğundu. ben rte'nin diyarbakır dediği yerde de aynı şeyi savundum bu kadar yoğun tempoda olabilecek şeyler bunlar, o zaman da referandum vardı. sam yani gerçekten argümanın saçma, kendi içine dön ve varsa KK hakkında gerçekçi ve elle tutulur eleştiri varsa onu yap, onu tartışalım. yok eğer tek argümanın buysa gerçekten tartışmaya değecek bir fikrin yok bu konuda bence.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 "Tatar Ramazan" said: KK balkon konuşmasında hala biz vekil sayımızı artırdık, daha güçlüyüz falan filan diyor. şaka gibi yahu adamlar iktidarda 3. dönemlerinde ve hala artarak %50 aldı var mı ötesi veya benzeri, KK ise %25in bayramını yapıyor partinin başında kalmak için, demekki koltuğa yapışan bırakamıyor. yoo yapmıyor? "Kılıçdaroğlu, “Başarıyı ödüllendirip, başarısızlığın hesabını soracağım. Tek tek örgüt başkanlarını çağıracağım ve gerekirse görevden alacağım” diye konuştu."
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ha bide ek not vereyim Belediye seçimlerinde oturduğum ilçe de, yazlığın olduğu ilçe de akpden chpye geçti, ve adamlar emlak vergisini 7-8 katına çıkardı direkman, bu nasıl halkçılık oluyor bilemiyorum, nasılsa bidaha seçilmiycez vuralım vurgunu mantığı bu olsa gerek.
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Akp 3 kere üst üste iktidar olmuş hala nerde yanlış yapıyoruz diye sorgulamak yerine halk cahil diyen var , kültürlü olmanın kıstası chp ise ben de cahilim .Yok arkadaş bu kemalistler hiç akıllanmıyacak
liberal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 şu forumda cok sakat okuma özürlü var.
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 şimdide bu cahil edebiyatı cıktı ortaya drama yapacak yer arıyor millet
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Sam said: chp için daha fazlasını bulursun cüce. pek anlamlı olmamış yazdığın. oy vermeyi BİLE beceremedi diyoruz. o zaman senin mantığınla böyle bir iktidara karşı BİLE o başarısız dediğin adamın partisi oy kazandı. doğru söylüyorlar, çok saçma sapan bi mantık bu.
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 cahil edebiyatı ne zaman ortadan kayboldu ki ortaya çıksın? hep vardı benim bildiğim.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Ardeth said: gittiği şehrin ismini bilmeyen adam ülkeyi mi yönetecek peki? hayır kılıçdaroğlunun neden başarısız olduğuna dair somut argümanlar sun eyvallah ama bunu argüman olarak sunma Sam. Oy verememesini detaylarını incelemedim (ne olmuş, neden verememiş vs) ama muhtemelen onu takip eden kendisi bile değildi belki kontrol etmesi için birilerini görevlendirmişti. hatırlatırım referandum dönemiydi oldukça yoğundu. ben rte'nin diyarbakır dediği yerde de aynı şeyi savundum bu kadar yoğun tempoda olabilecek şeyler bunlar, o zaman da referandum vardı. sam yani gerçekten argümanın saçma, kendi içine dön ve varsa KK hakkında gerçekçi ve elle tutulur eleştiri varsa onu yap, onu tartışalım. yok eğer tek argümanın buysa gerçekten tartışmaya değecek bir fikrin yok bu konuda bence. e şu kendi yazdığında zaten benim söylediğimi destekliyorsun. kadro diyorum, beceriksiz diyorum. adamın kendisi püskevit demiş, diyarbakır demiş veya sandığını bulmayı becerememişte bitmiyor olay. adam hakkında ne denirse zaten savunmalar fix, ne yapsınmış, kendi elinde değilmiş vs. adamın hiçbir yaptığının sorumluluğunu taşımasına izin verilmiyorsa, koca hayatı bir hiçten ibaret zaten. ha kaldı ki öyle uzun uzadıya politika tartışmaya niyetim yok zaten bu forumda artık. ortamın ne hale geldiği belli. esnaf bir soru sormuştu, giderayak cevabını verdim. tartışmak istemezsen bana da en hayırlısı.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ee adam da kadroyu daha da yeniliyeceğim diyor işte? bunun üstüne diyecek neyin var hiç bir yaptığının sorumluluğunu almıyor gibi bir şey söz konusu değil tek örnekten çıkarak bunu söylemen doğru değil. benim savunduğum herhangi bir parti başkanının yoğun bir dönemde danışmanlarına vs güvendiği zaman başına böyle şeyler gelebileceği. yani bundan siyaset malzemesi olmaz üzgünüm (eğer bu tarz hatalar kendini çok sık tekrarlamıyorsa)
Öne çıkan mesajlar