Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik ahalisi, PS3 alacağım yardım edin

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Şimdi hem kardeşime sünnet hediyesi hem de yazın oynayıp zaman geçirmek için PS3 almayı düşünüyorum. Elimde yaklaşık 1000TL var.

Olsa keşkede alayım dediğim iki paket var.
1. Ps3 + PSMove + GT5 + Move için bi spr oyunu var ok atmalı falan ismini bilmiyorum.

2. PS3 + 2. Kol + GT5 + Little Big Planet 2

Bunları 1000TL 'ye kapatma ihtimalim var mı? En ucuz olarak nereyi önerirsiniz. (Oyun için, PS3 için ve 2. kol için)

Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
Sosyal ağlarda paylaş

ilk paketi al bence

2. kol alınır ztn dert değil

150 lira ps move.700 lirayada ps3 bulursun

gt5 ve sports champion o dediğin oyun

150de onlar desen tam para işte

hani az bişi daha ucuza aliyim diyosan shoptodan ps move ve bi tane move oyunu sipariş et.gerisini burdan alırsın
Sosyal ağlarda paylaş

ufak dediğimiz gavatın daha şimdiden psp ps2 falan var oyun dünyasına yabancı değil (9 yaşında kendileri).
Move eğlenceli gözüküyor. Ama evet 2. kol + little big planet daha güzel gibi. GT5 istememin sebebi oynayacak oyunu olsun diye araba yarışını sevmekte kereta

Bide nerden al dersiniz vatan - mediamarkt falan mı bakayim yoksa git eminönüye bul al mı dersiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben benimkini satmaya karar verdim. Hiç bir sorunu yok ama garantisi bitti ne yazık ki, ilk çıktığında amerikadan almıştım. Satma sebebim daha ziyade blu-ray izlemek istiyorum ve filmlerde region free olayı yok, o yüzden satıp parasını ekleyip memleketli bir tane alacağım film izleyebilmek için.

Aletin tek sıkıntısı arada böyle bir bağırıyor kısa süreliğine, her ps3 yapıyor mu bilmiyorum ama ben söyleyeyim dedim ne olur ne olmaz diye, onun dışında şu güne kadar en ufak bir sorun çıkarmadı.

Slim değil eski kasa 40gb'lıklardan, altta topiği de var hatta.

Ben bunu yerim, masraftan kaçınırım geri kalan parayla da istediğim herşeyi alırım diyorsan 400'e bırakıyorum cihazı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...