SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Şimdi hem kardeşime sünnet hediyesi hem de yazın oynayıp zaman geçirmek için PS3 almayı düşünüyorum. Elimde yaklaşık 1000TL var. Olsa keşkede alayım dediğim iki paket var. 1. Ps3 + PSMove + GT5 + Move için bi spr oyunu var ok atmalı falan ismini bilmiyorum. 2. PS3 + 2. Kol + GT5 + Little Big Planet 2 Bunları 1000TL 'ye kapatma ihtimalim var mı? En ucuz olarak nereyi önerirsiniz. (Oyun için, PS3 için ve 2. kol için) Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ilk paketi al bence 2. kol alınır ztn dert değil 150 lira ps move.700 lirayada ps3 bulursun gt5 ve sports champion o dediğin oyun 150de onlar desen tam para işte hani az bişi daha ucuza aliyim diyosan shoptodan ps move ve bi tane move oyunu sipariş et.gerisini burdan alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 İlk paket + 2. kol + LTB2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 1000 TL'ye ayarla hemen alayim abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ha gt5 yerine 2. kol alabilirsin evet.çok iyi bir oyun değil.bide driving force olmadan zevkli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben bunu öneririm: http://forum.paticik.com/read.php?27,5673562 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ps3 teki move,guitar hero gibi.bir sure sonra sıkılcaksın.Eger evde aktif 2.bir sahıs varsa kolu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi kardeşine alıyor adam sünnet diyor yaşı ufak eğer 30 yaşında musluman olmaya karar vermeyen biri değilse :) 2. kol alınır 60-70 lira bişi ztn move kardeşi için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ufak dediğimiz gavatın daha şimdiden psp ps2 falan var oyun dünyasına yabancı değil (9 yaşında kendileri). Move eğlenceli gözüküyor. Ama evet 2. kol + little big planet daha güzel gibi. GT5 istememin sebebi oynayacak oyunu olsun diye araba yarışını sevmekte kereta Bide nerden al dersiniz vatan - mediamarkt falan mı bakayim yoksa git eminönüye bul al mı dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kadıkoy fezadan ps3 ps move 2. kol ve 2 oyunu 900e falan alırsın tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 nede feza bide güvenilir bir yer mi garanti bakımından falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 garanti yok feza'da; spot satıyorlar. mediamarkt flndan alırsan fiyatı kovalican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ps3ü ordan almasan bile diğerlerini ordan alırsın :) morfare.com a bak birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mor fare kimdir garantili mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sony bayisi abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 uuu yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Abi ben benimkini satmaya karar verdim. Hiç bir sorunu yok ama garantisi bitti ne yazık ki, ilk çıktığında amerikadan almıştım. Satma sebebim daha ziyade blu-ray izlemek istiyorum ve filmlerde region free olayı yok, o yüzden satıp parasını ekleyip memleketli bir tane alacağım film izleyebilmek için. Aletin tek sıkıntısı arada böyle bir bağırıyor kısa süreliğine, her ps3 yapıyor mu bilmiyorum ama ben söyleyeyim dedim ne olur ne olmaz diye, onun dışında şu güne kadar en ufak bir sorun çıkarmadı. Slim değil eski kasa 40gb'lıklardan, altta topiği de var hatta. Ben bunu yerim, masraftan kaçınırım geri kalan parayla da istediğim herşeyi alırım diyorsan 400'e bırakıyorum cihazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi ikinci el düşünmüyorum. Hediye olacağından. Yine de sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Anladım tabi haklısın. Neyse aklında bulunsun yine de, ben de pazar alanına topic basayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oyunlar gitarlar için geliceğin kapı belli eftalcan yalvar kahpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ulan keşke çocukluğum şu herifin kardeşi gibi olsaydı gak diyo bu guk diyo şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 abi cocuk sansli iste, abi var KARDESIME PS3 ALICAGIIIIM diye yirtiyor kendini bide abi var millete borclari takip amerikaya kacmis, alacaklilari hergun beni harassliyor sans iste afdsfadfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ps3 alma, xbox al. uuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ingiltere'den getirt, hmv mağazasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 deno oyunlardan bahsediyorsun değil mi? Batuhan- uluç abi bi tane kardeş var. Hem ikimizinde kullanacağı bir şey olsun. Vakti zamanında ben bizimkilerden çok istemiştim de konsol almamışlardı. Ben şimdi kardeşime alayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar