Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP için çıldırma topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biri genel seçimlerle yerel seçimleri karıştırıp belediyeye sallamış, gözümden kaçmadı.
Ortalık karışık çocuklar, kardeş kardeş oynayın ama bam diye kitlersem kızmayın bana e mi.
Mesaj tarihi:
lan o değil de ben seçim topiğine yazamadım ya, şimdi eve geldim eve gelirken insanlara falan böyle baktım.

normal bir gün gibi zorunluluktan gidip oy atıp gelmişler gibi.

YÜKLEEN YÜKLEEN

BIRAAKMAAAA

ÇILDIIIRR
Mesaj tarihi:
fede said:

oy oranı artarken mv sayısı nasıl düştü bana bunu açıklayın

ufak şehirlerden kaybetmiş milletvekillerini. geçen seçimde buyuk sehirlerden alabilceğini almıstı, bu seçimde de büyük şehirlerdeki oy oranı arttı ama ztn ordaki millet vekilleri akp'nindi. o oy oranlarının artması bi işe yaramamış oldu. bdp ve bağımsızlar fark yarattı resmen.
Mesaj tarihi:
fede said:

seçim barajı meselesinin aptallığı işte. akp %34 oyla 360+ mv çıkarken ne kadar saçmaysa, şimdi de o kadar saçma.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

Red said:

katılım oranı neymiş bulamadım
85.5

önceki seçimlerde kaçtı acaba. kalan yüzde 15 in yüzde 7 si yurtdışında, tatilde, hasta felan olsa geriye kalır yüzde 8. baya azmış oy vermeyen o zaman.
Mesaj tarihi:
fizban said:

fede said:

seçim barajı meselesinin aptallığı işte. akp %34 oyla 360+ mv çıkarken ne kadar saçmaysa, şimdi de o kadar saçma.

sadece baraj değil şehirlerin vekil sayıları değişmiş + 36 bağımsız hep akp'den gitti.
  • Yeni Oluştur...