Soris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 4 okuldan sorumlu olmak zor iş kolay gelsin Çetin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 reddiye said: pusula o kadar büyüktü ki sadece evet bastığım partinin bölümünü yırtıp onu zarfladım, kalanı cebe attım. hatıra Viktor said: sakadir o, kesse bile kanguru cebi ayarinda bisi lazim o pusulayi sokabilmek icin ehueheuehu http://i.imgur.com/UhzrG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Beyler hafiften açıklamaya başlama falan saat kaç gibi biri soylıyebılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 3'e katlayınca bastığım partiye denk geliyordu 2,5'e katladım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Zarfa sıçıp öyle atmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rewendor said: sizin orada katlı veriyorlar diye her yerde katlı verdiklerini nereden çıkardın ki? katlı dediğim keskin katlanmış değil (bastırılarak) yumuşak yani kağıtta iz kalmadan 3 e katlanmış biçimde verdiler zarf ile, prosedür öyledir her yerde aynı şekilde veriyorlar diye düşündüm başka nasıl verebilir ki zaten 50 cm bişey açıp mı verecek? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 valla bana gayet apaçık verdiler toplayıp da kabine gidene kadar 2 dakka cebelleştim pusulayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dogudaki oylar sayılıyodur şimdi.twitterdan akmaya başlar sonuçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mithat said: Beyler hafiften açıklamaya başlama falan saat kaç gibi biri soylıyebılır mı?6'ya doğru açıklanması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Oyle de ben twitter degil resmi olarak kaçta başlar diyorum. edit:debuff soylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 şuraya göre dedim ben onu bu arada. said: Saat 18.00'e kadar radyolar ve her türlü yayın organları tarafından seçim ve seçim sonuçları ile ilgili haber, tahmin ve yorum yapılması yasak olacak. Saat 18.00 ile 21.00 arasında radyolarda ve her türlü yayın organlarında ancak YSK tarafından seçimle ilgili verilecek haber ve tebliğler yayınlanabilecek. YSK, gerek görülmesi halinde saat 21.00'den önce de yayınların serbest bırakılmasına karar verilebilecek.yarışacak.http://www.ntvmsnbc.com/id/25222311/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kim kime basmış söylemiyoruz demi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yumruk attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 attim oyumu akpye geldim mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ığdır araklı köyü Katılım %98 %89.1 x parti %7.8 y partiz %3.1 diğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bana abuk subuk bi mühür verdiler, okulda müdürlerin kullandığı muhür tarzında bir şey. dışarı taştı maştı ama olsun. katlamadan uzaktan bi baktımda bağımsızların adlarını ben bile göremedim, ışık azdı bide gözlüklerim yoktu ifşksf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sandıklar ne zaman iletilmeye başlanıyo istanbulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Doğuda sayılmaya başlamış, twitterdan başladı akmaya ufak ufak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yok yani sandıklar okuldan ne zaman çıkartılıyodur acaba. götürüldüğü yere eşlik edicem skdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 akp beklenenende çok oy alacak gibi görünüyor türkiye geneli % 55 civarı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 inprc said: akp beklenenende çok oy alacak gibi görünüyor türkiye geneli % 55 civarı olabilir. o dogudan dolayı batıda da açıklanmaya başlansın iner o sayı bayaa bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bu NTV`nin embed olayi netmis aslinda koysak ya foruma ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mithat said: inprc said: akp beklenenende çok oy alacak gibi görünüyor türkiye geneli % 55 civarı olabilir. o dogudan dolayı batıda da açıklanmaya başlansın iner o sayı bayaa bir. onu hesaba katarak söyledim zaten şu anda twitterda söylenenler bununda çok üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bide ben oyu seffaf oy kutusuna söyle yarisina kadar soktum. sonra küvetli ve gür bir bicimde PADISAHIM COK YASA diye bagirdim. Görevliler pek hosnut olmadilarbu duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Saçmalama %85 x parti çıkıp %3 muhalefet çıkan yerler açıklanıyor sadece daha bunun batısı var dıyorum merak etmeyin diyorum elbette iktidar seçilecektir ama %55 ne abi yapmayın gozunuzu seviim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar