SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 araştırdığım kadarıyla aşağıdaki materyal seçim yasaklarına girmiyor. sadece ve sadece oy kullanma ile ilgili bi şeyler söylicem. şimdi oy verdim geldim ve kendime oy vermenin en uygun şey olduğuna karar verdim. http://i.imgur.com/miuiL.jpg şaka bi yana 1- mühürün mürekkebinin az olma ihtimaline karşı mutlaka test edin derim 4-5 kere basmak zorunda kalmayın (ben elimde test ettim :P ) 2- oy pusulası, zarfın 500 katı o yüzden kare yapana kadar katlamak zorunda kaldım. eninden katladığınız zaman yine de sığmıyor. (zaten dışa doğru katlamanın daha iyi olacağını bütün herkes söyledi) 3- mühürü bastıktan sonra biraz beklemenizi tavsiye ederim, nazaran çabuk kuruyor. kuruduğundan emin olduktan sonra katlayın. ama dediğim gibi çabuk kuruyor. 4- Sparkcaster said: dikkat edin üstüne çizik atmasınlar (oy pusulanızda herhangi bir çizik olmasın.) 5- zarfların da seçim görevlileri tarafından mühürlendiğine emin olun. ben zarfı kapattıktan sonra kontrol edip olmadığını görüp mühür bastılar. (kendi yetki mühürleri oy mühürü ile ilgisi yok, sümük yeşili zarfın arkasına ve dışına basılıyor, sanırım sizde sorun olmaz ben okulda ilk oy veren olduğum için hazırlıksız yakalandılar bi bakıma bu saatten sonra sorun olacağını sanmam) bilginize. ha bir de zarfı kapamak için yaladığınızda ağzınızda iğrenç bir tat bırakıyor ve tat eğer bi şeyler yiyip içmezseniz gitmiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dikkat edin üstüne çizik atmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ulan zarf mı küçülüyor, pusula mı genişliyor gittikçe ne iş anlamadım. arkadaşın dediği gibi, enine katlayınca sığmıyor, bir kez daha boyuna katlamak gerekiyor. ben 2-3 dakika uğraştım anasını satim bulmaca gibi mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben de verdim oy, geldim şimdi. dışar doğru katlayın mürekkep bulaşmasın. ben de katlarken sıkıntı çektim çok uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yalnız günlükte de yazdım adamın teki " ilk partiye mi basıyoruz?" diyordu oy verdiğim okulda. adam bir haber. güzel kandırırlar bu tarz insanları. bir de sandıkları şeffaf yapmışlar. hani daha hiç oy atılmadı herşey şeffaf manasında. cep telefonu almıyorlar da falan artık. milleti zorlamasınlar oy attığı partinin fotoğrafını çeksinler diye falan herhalde. BAYA ŞEFFAF BİR SEÇİM OLACAK. ama akşama elektrikler kesilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 milletin gozunun onunde adamlar ucuyo, bu seffaf olsa nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bu arada ntvmsnbc embed olacak şekilde seçim sonuçlarını sürekli update eden bi şey yapmış. saat 5 ten sonra thread açıp konabilir. http://www.ntvmsnbc.com/id/25221516/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mürekkep sürmediler parmağa(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mühüre dikkat edin kenarlarından akıtabiliyor tam ortaya basmazsanız yandakinin sınırlarına bulaşabilir zaten görevlilerde bez oluyor aletin bastığınız kısmının kenarlarını sildirin kullanmadan önce en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bende geldim demin arka sokaga vermişler sagolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ben de, bir osmanlı çocuğu olarak oyumu kullandım geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 allah hepinizin oyunu kabul etsin kardesler isallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://www.google.com.tr/intl/tr/landing/elections/2011/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mürekkep kurumadan avucunu kapatmışsın kendine verdiğin oy geçersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doruk11 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mürekkep sürmezler inşallah nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 lan adam seçim kagıdı ile elime mor zarfı verdi , gittim attım uykulu uykulu meğersem muhtarlıkmış lan o ben de farketmedim..gitti 1 oy.. Sizce seçim kagıdını zarftan çıkartıp seçim oylarına eklerler mi yoksa geçersiz mi olur ? f*ck f*ck f*ck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Muhtarlık mı ? Sen Feyzullah mahallesinde mi oturuyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ne muhtarligi lan asdgfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bende verdim oyumu geldim. hiç sıra olmadan gittiğim gibi girdim verdim oyumu direk. oy pusulası her sene büyüyo zarf aynı kalıyo. katla katla bin kere uğraştırıo. neyseki bu sene mühür ve sandıkları yenilemişler. bnm kullandığım yerdeki kabinde derme çatma değildi referandumda olan gibi. bundan sorası tv'den takip etmece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mahalle muhtar sandığı koymuşlar ayrıyetten ne bilim. sadece seçim sandığı yoktu benim kullandığım yerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 first voteeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 saadet partisi il başkanıyla aynı sandıkta kullandık baya makara oldu ninjalar falan eğlendim öğleden sonra yine giderim okula. yalnız 4-5 sandıkta sandık görevlilerine baktım da hiç eli yüzü düzgün adam görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ninjaların oldugu yerde kullanıyosan gayet dogal eli yüzü düzgün adam olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Gururla gittim HEPAR'a oyumu verdim, geldim :D 1-2 cm taştı mühür, sordum sorun olmayacağını söylediler, olmaz dimi ? bu sefer ki mühürler çok saçma salak olmuş yaşlı başlı insanlar hiç tutturamayacak deliği asdfsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar