Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oy pusulası


SuSaNoO

Öne çıkan mesajlar

araştırdığım kadarıyla aşağıdaki materyal seçim yasaklarına girmiyor. sadece ve sadece oy kullanma ile ilgili bi şeyler söylicem.

şimdi oy verdim geldim ve kendime oy vermenin en uygun şey olduğuna karar verdim.
http://i.imgur.com/miuiL.jpg

şaka bi yana

1- mühürün mürekkebinin az olma ihtimaline karşı mutlaka test edin derim 4-5 kere basmak zorunda kalmayın (ben elimde test ettim :P )
2- oy pusulası, zarfın 500 katı o yüzden kare yapana kadar katlamak zorunda kaldım. eninden katladığınız zaman yine de sığmıyor. (zaten dışa doğru katlamanın daha iyi olacağını bütün herkes söyledi)
3- mühürü bastıktan sonra biraz beklemenizi tavsiye ederim, nazaran çabuk kuruyor. kuruduğundan emin olduktan sonra katlayın. ama dediğim gibi çabuk kuruyor.
4-
Sparkcaster said:

dikkat edin üstüne çizik atmasınlar

(oy pusulanızda herhangi bir çizik olmasın.)
5- zarfların da seçim görevlileri tarafından mühürlendiğine emin olun. ben zarfı kapattıktan sonra kontrol edip olmadığını görüp mühür bastılar. (kendi yetki mühürleri oy mühürü ile ilgisi yok, sümük yeşili zarfın arkasına ve dışına basılıyor, sanırım sizde sorun olmaz ben okulda ilk oy veren olduğum için hazırlıksız yakalandılar bi bakıma bu saatten sonra sorun olacağını sanmam)

bilginize.

ha bir de zarfı kapamak için yaladığınızda ağzınızda iğrenç bir tat bırakıyor ve tat eğer bi şeyler yiyip içmezseniz gitmiyor :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız günlükte de yazdım adamın teki " ilk partiye mi basıyoruz?" diyordu oy verdiğim okulda. adam bir haber.
güzel kandırırlar bu tarz insanları.

bir de sandıkları şeffaf yapmışlar. hani daha hiç oy atılmadı herşey şeffaf manasında.
cep telefonu almıyorlar da falan artık. milleti zorlamasınlar oy attığı partinin fotoğrafını çeksinler diye falan herhalde.

BAYA ŞEFFAF BİR SEÇİM OLACAK.

ama akşama elektrikler kesilebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende verdim oyumu geldim. hiç sıra olmadan gittiğim gibi girdim verdim oyumu direk. oy pusulası her sene büyüyo zarf aynı kalıyo. katla katla bin kere uğraştırıo. neyseki bu sene mühür ve sandıkları yenilemişler. bnm kullandığım yerdeki kabinde derme çatma değildi referandumda olan gibi. bundan sorası tv'den takip etmece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...