Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2011.24

Spidee

Öne çıkan mesajlar

Tabii 16 eski her maç gele gele yeniler hiç bir zaman eski olamıyacak bu gidişle. Kışın havalar kötüyken herkesin okulu işi gücü falan varken gelmeliyiz sanırım ki bizde eski kontenjanına girelim.

Beyler 9ar falan bişiler yapın bari her hafta birileri dışarda kalıyormuş benım ılk defa oyle bır sorunum oldu habire gelmek ısteyıp finaller projeler yuzunden gelemıyordum bu seferde şuna takılmıyalım. Madem 17 kişi olunmuş benide yazın 18 olsun 9-9 yapılsın bu hafta o kadar imkansız bir olay mı
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Tabii 16 eski her maç gele gele yeniler hiç bir zaman eski olamıyacak bu gidişle. Kışın havalar kötüyken herkesin okulu işi gücü falan varken gelmeliyiz sanırım ki bizde eski kontenjanına girelim.

Beyler 9ar falan bişiler yapın bari her hafta birileri dışarda kalıyormuş benım ılk defa oyle bır sorunum oldu habire gelmek ısteyıp finaller projeler yuzunden gelemıyordum bu seferde şuna takılmıyalım. Madem 17 kişi olunmuş benide yazın 18 olsun 9-9 yapılsın bu hafta o kadar imkansız bir olay mı
9-9 olmaz. net bişey. zevk almak için oynuyoruz, üst seviye bi oyun yok belki ama yine de 9ardan oynamak çoğu kişinin oyundan aldığı keyfi öldürür.

ha ayrıca evet, karda kışta adam bulamıyoken gelen adamlar zaten genelde düzenli gelen sıfatı kazanıyo. onun dışında da abartısız 10 sene kadar bi zamandır maçlar yapılıyo, çok eskiden beri beraber oynadığımız insanlar var. kaç senedir de ara ara böyle atarlanan arkadaşlar oluyo, ama yapacak bişey yok. ama öte yandan da adam lazım oldukça katılıp sürekli gelmeye başlayan da bi ton insan oldu, moar pewpew kazandırdı kısacası zaman içinde.

bi de çok isteyen varsa bu kadar, alternatif maç ayarlanabilir sonuçta tekel yok bişey yok. eskiden de bir iki defa yapıldı. hatta eksik kalırsa bu maçlara gelen insanlardan gelmek isteyen çıkabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni gelen derken ben baya foruma yeni gelen anlamında söyledim. Ben buralarda futbol toplaşma halı saha falan oldugunu bilmeden 1 yıl geçirdim futbola bakmadıgım ıcın.

Onun dışında 8-8 mükemmel eglencelıyken sahaya giricek 2 kişinin nasıl bütün eglenceyi mahvedebilecegini anlamıyorum hemde 2 kişiyi saha dışında tutma pahasına ama yinede oyun sizin maç sizin e tabii kurallar sizin karışan yok.

Yer olursa bu sene haber verin yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

Organizasyon sizin karışan yok ama ben söyluyorum 2 kişinin oynamaması pahasına abartılacak bir ekstra yük olmamalı 8-8 ile 9-9 arasında ki fark. Sırf hadi onlarda oynasın dıyebılmek ıcın bıle 8-8lik maç 9-9 yapılabilir ki daha önce geldim sahayı gördüm harbiden geniş gayet yedirilebilir ekstra 2 kişi oraya.

Onun dışında zaten ayarlamışsınız siz herşeyi kış falan yalan kışın gelmese bile 10 senedir burda olan adamın gelmesi gayet doğal organizasyonu yapan ben olsam bende ona göre alırım ki zaten bunada itiraz eden yok 'şu çıksın ben geliim' demedim de zaten sadece sayı arttırılsın yetmiyor dedim.

Ayrıca ekstra bir maç çıkartıcak kadar fazlalık olmuyoruz 2 kişi falan şuan sanırım o da gelmeyenlerle birlikte falan bir ben kalıyorum dışarda anladıgım kadarıyla bu hafta o da o kadar onemlı degil yazın bir ara yer ayarlayın bana çooook önceden rezerve ediim yerimi yeter :D bu hafta olması ölümüne önemli degil yani :D gelecegi dusunuyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

kadroya giremeyenler haxball turnuvası yapsın herkes mutlu olsun :p

takip ettiğim kadarıyla her zaman olmasa bile biraz zorlansa 2 halısaha organizasyonuna ara ara yetecek kadar adam çıkar. çıkmasa bile 3 gün sonraya bi maç daha ayarlanır, 3 günde 2 maç yapacak delifişek de bulunur fazla gelecek üşengeç de, onların yerine girilir, tartışmaya gerek yok :)

ben mesela futbol mod.uyum ama hiç bulaşmadım maç işine. hem top ayağımdayken dünyanın en kötü futbolcularından biri olabilirim, hem de acaip göbek yaptım son 2 senede. Bu kadar kötüyken boşa milletin zevkini bozmayayım diye bulaşmıyorum hiç :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...