_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben de gelirim bu hafta gecen hafta yoktum arkadasın dugun nedeniyle sehir dısındaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patpoker Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 geliore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 spidee hotdog cava patpoker sertac fde screwy noyan holy wish fizban baki hill dracos tolga khelben tora 17 ettik şu anda, 1 kişi dışarıda kalıcak yazma sırasına göre yapabiliriz bu hafta diye konuşmuştuk, bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bence yazma sırasına göre yapılmalı gayet en mantıklısı o :D Nolur nolmaz avantajıma ne varsa kullaniim finaller bitiyor bir nevi kutlama olarak lazım bana bu hafta bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yazma sırasını eskiler arasında uygulicam, eski yeni olayı olsaydı sorun yoktu maça gelmek isteyen çok veteran var, sorun orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Tabii 16 eski her maç gele gele yeniler hiç bir zaman eski olamıyacak bu gidişle. Kışın havalar kötüyken herkesin okulu işi gücü falan varken gelmeliyiz sanırım ki bizde eski kontenjanına girelim. Beyler 9ar falan bişiler yapın bari her hafta birileri dışarda kalıyormuş benım ılk defa oyle bır sorunum oldu habire gelmek ısteyıp finaller projeler yuzunden gelemıyordum bu seferde şuna takılmıyalım. Madem 17 kişi olunmuş benide yazın 18 olsun 9-9 yapılsın bu hafta o kadar imkansız bir olay mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ben yokum bu arada, kimseyi atmaya gerek kalmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Ben gelirim heralde ama yedekte birini tutun, cuma gibi belli olur kesin gelip gelmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mithat said: Tabii 16 eski her maç gele gele yeniler hiç bir zaman eski olamıyacak bu gidişle. Kışın havalar kötüyken herkesin okulu işi gücü falan varken gelmeliyiz sanırım ki bizde eski kontenjanına girelim. Beyler 9ar falan bişiler yapın bari her hafta birileri dışarda kalıyormuş benım ılk defa oyle bır sorunum oldu habire gelmek ısteyıp finaller projeler yuzunden gelemıyordum bu seferde şuna takılmıyalım. Madem 17 kişi olunmuş benide yazın 18 olsun 9-9 yapılsın bu hafta o kadar imkansız bir olay mı9-9 olmaz. net bişey. zevk almak için oynuyoruz, üst seviye bi oyun yok belki ama yine de 9ardan oynamak çoğu kişinin oyundan aldığı keyfi öldürür. ha ayrıca evet, karda kışta adam bulamıyoken gelen adamlar zaten genelde düzenli gelen sıfatı kazanıyo. onun dışında da abartısız 10 sene kadar bi zamandır maçlar yapılıyo, çok eskiden beri beraber oynadığımız insanlar var. kaç senedir de ara ara böyle atarlanan arkadaşlar oluyo, ama yapacak bişey yok. ama öte yandan da adam lazım oldukça katılıp sürekli gelmeye başlayan da bi ton insan oldu, moar pewpew kazandırdı kısacası zaman içinde. bi de çok isteyen varsa bu kadar, alternatif maç ayarlanabilir sonuçta tekel yok bişey yok. eskiden de bir iki defa yapıldı. hatta eksik kalırsa bu maçlara gelen insanlardan gelmek isteyen çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bende tam tersi kışın paso gelip, yazın az gelen kontenjanına girdim bu sene dsadas sanırsam bu yaz böyle geçecek, ev kurmak da zor zanaat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Yeni gelen derken ben baya foruma yeni gelen anlamında söyledim. Ben buralarda futbol toplaşma halı saha falan oldugunu bilmeden 1 yıl geçirdim futbola bakmadıgım ıcın. Onun dışında 8-8 mükemmel eglencelıyken sahaya giricek 2 kişinin nasıl bütün eglenceyi mahvedebilecegini anlamıyorum hemde 2 kişiyi saha dışında tutma pahasına ama yinede oyun sizin maç sizin e tabii kurallar sizin karışan yok. Yer olursa bu sene haber verin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 8-8 ile 9-9 arasındaki farkı anlayabilmek için koşuyor olmak lazım. Birde, ulan karda kışta tüm uzuvlarımız donarak geldik, 12 kişi maç yaptık, şimdi ben de geliyorum desem, sie mi diceksiniz, çogayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 9-9 gerçekten bozuyor. fazla kalabalık. 8-8 ideal. ayrıca anlaşılmayan bir nokta var heralde; biz forumda topic açarak maç organize etme olayını yapıyoruz, çünkü forum hepimizin ortak haberleşme aracı. yoksa herkesi cepten veya facebook'tan dürterek de yapabilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Organizasyon sizin karışan yok ama ben söyluyorum 2 kişinin oynamaması pahasına abartılacak bir ekstra yük olmamalı 8-8 ile 9-9 arasında ki fark. Sırf hadi onlarda oynasın dıyebılmek ıcın bıle 8-8lik maç 9-9 yapılabilir ki daha önce geldim sahayı gördüm harbiden geniş gayet yedirilebilir ekstra 2 kişi oraya. Onun dışında zaten ayarlamışsınız siz herşeyi kış falan yalan kışın gelmese bile 10 senedir burda olan adamın gelmesi gayet doğal organizasyonu yapan ben olsam bende ona göre alırım ki zaten bunada itiraz eden yok 'şu çıksın ben geliim' demedim de zaten sadece sayı arttırılsın yetmiyor dedim. Ayrıca ekstra bir maç çıkartıcak kadar fazlalık olmuyoruz 2 kişi falan şuan sanırım o da gelmeyenlerle birlikte falan bir ben kalıyorum dışarda anladıgım kadarıyla bu hafta o da o kadar onemlı degil yazın bir ara yer ayarlayın bana çooook önceden rezerve ediim yerimi yeter :D bu hafta olması ölümüne önemli degil yani :D gelecegi dusunuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 uzuldum lan adama, yigit oynamasin, onun yerine mithat oynasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Söylemek istediğim şeyler var, söyleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 amca dur allah askina, zaten ortalik karisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 birincisi, 18 kişi olsak dahi senin önüne geçecke insanlar var. ikincisi, 9v9 çok şeyi bozuyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 cok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kadroya giremeyenler haxball turnuvası yapsın herkes mutlu olsun :p takip ettiğim kadarıyla her zaman olmasa bile biraz zorlansa 2 halısaha organizasyonuna ara ara yetecek kadar adam çıkar. çıkmasa bile 3 gün sonraya bi maç daha ayarlanır, 3 günde 2 maç yapacak delifişek de bulunur fazla gelecek üşengeç de, onların yerine girilir, tartışmaya gerek yok :) ben mesela futbol mod.uyum ama hiç bulaşmadım maç işine. hem top ayağımdayken dünyanın en kötü futbolcularından biri olabilirim, hem de acaip göbek yaptım son 2 senede. Bu kadar kötüyken boşa milletin zevkini bozmayayım diye bulaşmıyorum hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 noldu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Çok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Highself kim abi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 maça 1 gün kalmış ve başlıkta 3 gündür mesaj yok. nerde takımlar? nerde trash talklar? rezalet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar