Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Zaman zaman Manchester United'ın antrenmanlarını ziyaret eden Bolt, menajer Alex Ferguson'a şimdiden mesaj gönderdi. 24 yaşındaki Atlet, "Bir hayalden bahsetmiyorum. Gerçekten Manchester United'da oynayabilecek kadar iyi bir futbolcu olduğuma inanıyorum. İyi bir tekniğim var. Fiziğim güçlü. Kondisyonum yerinde. Ayrıca çok da hızlıyım" diye konuştu. http://ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/42279/usain-boltun-akli-manuda-futbol-oynamakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 şakaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kanatlardan yardırması için belki bişiler yapılır top hakimiyeti falan nasıldır bilemem ama bi şekilde çalışır öğrenir 25 yaşında piyasaya sürülebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ayrıca çok da hızlıyım diye konuştu ne ya.Sanki böyle diğerlerine oranla daha az başarılı olduğu bi alanmış gibi sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abı ıste 100 metre kosup vursa topa kartal vuruşu olurki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ne yalan söyliyim defans oyuncusu olsam üzerime o hızda birisi koşarak gelse kenara çekilirim korkudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ne yalan söliyim ben kenara cekilemem gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kaç yapıyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Cuce said: ne yalan söliyim ben kenara cekilemem gelene kadar. yani buda olabilir jacdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Abi aslında tam bi kanat oyuncusu olur kanadın ilerisine doğru atıcaksın yetişememe gibi bi ihtimal yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 100 m iyi koşarda 90 dakika dayanabiliyormu bakalım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abi ne biliym antreman yaparken herhalde, 100 metre koşup bi bucuk saat dinlenmiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 adamın olayı koşmak abi dayanır illaki her türlü ama mücadele var futbolda az biraz sertlik var onlara dayanabilirmi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 her koşuyorum diyen futbol mu oynayacak bilae bi bakalım topla napabiliyo. bu arada 100 metre gerilip frikik falan kullanırsa yeni bir hami mandıralı yaratılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kermit said: ne yalan söyliyim defans oyuncusu olsam üzerime o hızda birisi koşarak gelse kenara çekilirim korkudan Cuce said: ne yalan söliyim ben kenara cekilemem gelene kadar. ikisine de ayri kahkaha attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 sipeyskeyk said: kaç yapıyo bu 0-100 ü 9.69 saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Estel_Anorien said: her koşuyorum diyen futbol mu oynayacak bilae bi bakalım topla napabiliyo. bu arada 100 metre gerilip frikik falan kullanırsa yeni bir hami mandıralı yaratılabilir. baraja geçmezdim ben futbolcu olsam öyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 nalaka abi koşarak mı yıkacak adam barajı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hic mi fizik bilmiyon kuheylan. ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 o hızda gelip vursa topa yeter.top kafamıza gotumuze çarpsa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Hücum faul çıkar artık, adam birine girer gerekçede 'napim duramadım'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Masquerade said: hic mi fizik bilmiyon kuheylan. ah ah. abi gerilip gerilip koşup vursa ya manyak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 3 frikik 3 sakat 3 oyuncu değişiklik hakkı. sonra gogo manu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 aslında tam barça oyuncusu, Xavi - Iniesta indirecek kanatlara, Bolt geriden bindirip alacak vuracak Messi stili, bir kanatta messi, alves diğerinde villa, bolt bırak koşsunlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kıskanç barcalılar geldi yine. Bolt bizimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar