fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ben evet dedim, ciddiyim. aşık olunca köpek oluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bi de sabah melankolisi yapıyorum şuan heran aşık olabilirim selam gızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Red said: hayır dedim ama şöyle birşey var hani harbiden aşık olduysan bi deneyebilirsin ama bi zaman sonra illa patlar Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ben aşık oldugum kişinin birebir sevdigim her ozelligimin onda da olmasından dolayı hiç sıkıntı yaşamadım direk kafalar uyuşuyor. Ben tabii bilgisayar inegi nerd asosyal bir adam oldugumdan çık dışarı gez toz bebek ortaköy nişantaşı insanlar hatta tiki insanlar falan gördükçe sinir harbi geçirip yeri gelince arkadaşlarına küfür edip masadan kalktıgımdan hala sorunlarım var ama tamamen benim embesilligimdendir bunlar kızda sorun yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kermit said: sevdiğiniz, hoşlandığınız, bişiler hissettiğiniz kişi için, kafaların uymuyosa bile zorlarmısınız onun kafasında olmaya ? yani onun yaptıklarını kopyalamaya çalışırmısınız müzik zevkini zorla dinlemeye, onun hoşlandığı yemeklerden hoşlanmaya, onun sevdiği tv programlarından hoşlanmak zorunda hi hissedermisiniz çok salakça değilmi aramızda böyle insanlar var. sizin düşünceleriniz... Zaten birebir benim hoşlandıklarımdan hoşlanıyorsa ne manası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 zorlarim tabi kim bilir belki gunun birinde karsima bana dubstep sevdirecek bi kiz cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ufak şeylere katlanırım ama fazlası zaten sıkar bunaltır zaten tam uyum olan yada tam olamasada çoğu şeylerin uyması gerçek sevgi oluşturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ya taklit etme olayı çok saçma ama insanın kendini biraz karşıdakine göre ayarlaması gerekebiliyor. Eğer nefret etmiyosam onun dinlediği müziği , onunlayken dinleyebilirim yani adamı öldürmez sonuçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ben sevgilimi kendime benzetirim tıtıtıtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 İşim olmaz da mesela bungee jumping yapalım dese yapmayalım demem. Yeni deneyimlere açığım yani hihi. Ama şu saatten sonra müzik zevkimi, giyim zevkimi, yemek zevkimi de değiştirmem. Hatta kaza bela çok kötü giyinip makyaj yapan bir kızdan hoşlandım diyelim (wtf) oturup giyim ve makyaj tarzını değiştirmeye çalışırım gerekli argümanları öne sürüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 15dk da tanırım zorlamam bi daha da görüşmem görüşürsem de selam selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kermit said: sevdiğiniz, hoşlandığınız, bişiler hissettiğiniz kişi için, kafaların uymuyosa bile zorlarmısınız onun kafasında olmaya ? yani onun yaptıklarını kopyalamaya çalışırmısınız müzik zevkini zorla dinlemeye, onun hoşlandığı yemeklerden hoşlanmaya, onun sevdiği tv programlarından hoşlanmak zorunda hi hissedermisiniz çok salakça değilmi aramızda böyle insanlar var. sizin düşünceleriniz... sevip, hoşlanıp, bişiler hissediyosam bi miktar onun kafasından hoşlanırım zaten. o zevk alıosa bende memnun olurum. ama kendimi öyle şeyler için zorlamam hiç.. sorun da olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 sesu said: Ben sevgilimi kendime benzetirim tıtıtıtı. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 evet, buna onu anlamak deniyor. Bide, yeni biriyle tanışınca hoşlandığım, önceden hoşlamadığım şeylerin ne kadar güzel olduğunu farkediyorum. eksploreyşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar