Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız yada erkek için

kermit

Öne çıkan mesajlar

Ben aşık oldugum kişinin birebir sevdigim her ozelligimin onda da olmasından dolayı hiç sıkıntı yaşamadım direk kafalar uyuşuyor. Ben tabii bilgisayar inegi nerd asosyal bir adam oldugumdan çık dışarı gez toz bebek ortaköy nişantaşı insanlar hatta tiki insanlar falan gördükçe sinir harbi geçirip yeri gelince arkadaşlarına küfür edip masadan kalktıgımdan hala sorunlarım var ama tamamen benim embesilligimdendir bunlar kızda sorun yok :D
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

sevdiğiniz, hoşlandığınız, bişiler hissettiğiniz kişi için, kafaların uymuyosa bile zorlarmısınız onun kafasında olmaya ? yani onun yaptıklarını kopyalamaya çalışırmısınız
müzik zevkini zorla dinlemeye, onun hoşlandığı yemeklerden hoşlanmaya, onun sevdiği tv programlarından hoşlanmak zorunda hi
hissedermisiniz
çok salakça değilmi
aramızda böyle insanlar var. sizin düşünceleriniz...

Zaten birebir benim hoşlandıklarımdan hoşlanıyorsa ne manası var.
Sosyal ağlarda paylaş

İşim olmaz da mesela bungee jumping yapalım dese yapmayalım demem. Yeni deneyimlere açığım yani hihi.

Ama şu saatten sonra müzik zevkimi, giyim zevkimi, yemek zevkimi de değiştirmem.

Hatta kaza bela çok kötü giyinip makyaj yapan bir kızdan hoşlandım diyelim (wtf) oturup giyim ve makyaj tarzını değiştirmeye çalışırım gerekli argümanları öne sürüp.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

sevdiğiniz, hoşlandığınız, bişiler hissettiğiniz kişi için, kafaların uymuyosa bile zorlarmısınız onun kafasında olmaya ? yani onun yaptıklarını kopyalamaya çalışırmısınız
müzik zevkini zorla dinlemeye, onun hoşlandığı yemeklerden hoşlanmaya, onun sevdiği tv programlarından hoşlanmak zorunda hi
hissedermisiniz
çok salakça değilmi
aramızda böyle insanlar var. sizin düşünceleriniz...

sevip, hoşlanıp, bişiler hissediyosam bi miktar onun kafasından hoşlanırım zaten. o zevk alıosa bende memnun olurum. ama kendimi öyle şeyler için zorlamam hiç.. sorun da olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...