sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hangisi daha başarılı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 vaniLLe said: ikinci mesaji alatariel ve bana yazmisti... utaniyorum sdfuh aslinda o kadar da gerekli olmayan bi rage'e girmistik orda. simdi ki aklim olsa bulasmazdim ;( harbi ikinizde cirkinsiniz ha hakli adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 patide kız mı var lan ? Bi de millet artizlik yarışına mı girdi onun için , hahha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ahaha deniz görmeli bu topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 glatherosu moonglowda rp yaparken hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Red said: glatheros bunu nereye yazmış onuda koysaydınız haha valla dedikleri doğru olsa bile yinede bir internet ortamında paticik veya herhangi bir yer wot döşeyerek milleti kucumseyen temalı mesajlar atınca ,o kızlara hava için ayar veriyorlar dediğin adamlardan ne farkın oluyor. bir forum köşesinde ben şöyleyim şunlar böyle demek çok saçma +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 glatheros kendi icin söyledikleri dogrumu bilmem ama. onun disindakiler dogru. ayrica forumun en güzel kizi acik ara babacumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Sen deniz yazdın ama deniz kim ? Alican bahsetmişti sanki denizden feritin arkadaşıydı demi ? Bu arada bone un yazıları çok uzun oluyor diye okumuyorum genelde ama zannedersem 2 cümlelik şeyi 1 sayfaya sığdırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?2,4170963,4266723#msg-4266723 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ciddiyet ve tespitler olarak ikisi de iyiymiş. Ancak yine de tartışmasız birinciyi unutmayalım, unutturmayalım http://forum.paticik.com/read.php?71,3366379,3366520#msg-3366379 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bunu diyen ... vaniLLe said: ikinci mesaji alatariel ve bana yazmisti... utaniyorum sdfuh aslinda o kadar da gerekli olmayan bi rage'e girmistik orda. simdi ki aklim olsa bulasmazdim ;( aha bunuda demis ... vaniLLe said: kusura bakma ama 2001de olanlar o zamanda kaldi, cocuklugunu özleyebilirsin bu senden baska kimsenin sorunu degil. neden adetli kari tepkisi verdigini anlayabilmek icin, cocukluguna inelim hatta. adetli kari nasil bir laf. cok ayip gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Budur en iyi: balon said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ilk sayfadaki atarli mesajlari bende hatirladim simdi okuyunca biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 balon said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. abartılı bence. burdan başka arkadaşınız yok çok iddalı. öyle biri forumdan olsa olsa 3-5 kişidir diye tahmin ediyorum. türkiyeyi tanımak yada insanını tanımakta çok geniş kavramlar. daha spesifik olmalıydı. mesela esnaf lokantası gayet spesifik olmuş. üsküdar/kadıköyde ki 3 tas 50 kuruş lokantalara bile girmiş birisi olarak, bana karın ağrısından daha çok bişi kazandırdığını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?2,3061936,page=1 sonrasında http://forum.paticik.com/read.php?2,3061936,3063089#msg-3063089 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 şu 12 senede o kadar çok "en iyi post" atıldı ki bunun tasdikli başlığı olsa, paticik rtükün yasakladığı siteler arasına girerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bu da iyiydi burtonesk said: bonecrusher, sonu gelmeyen friend requestlerinden bıkıp (8 oldu bugünküyle birlikte, ignoredan anlamıyorsun seni gidi sosyal çocuk) seni blockladım. haberin olsun. seninle arkadaş değiliz ki? bir daha arkadaş olma girişiminde bulunmanı istemediğimi, aksi takdirde seni ifşa edeceğimi facebook status hedemde belirttim dün. iyi günler. http://forum.paticik.com/read.php?5,2071732,3061361#msg-3061361 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 şunu da ekleyelim Fistan said: ayda 50 lira benzine veriyosun daha ne istiyosun ayda 500 lirayla mustange binmende güzelmiş blazkowicz said: 50 lira ulasim 25 lira wow :p 100 lira ps3 oyunu 200-250 lira sosyallesme hede hodo kira, yemek, fatura, sigara gibi bir derdim yok. :p 500 lira falan iste. edit: link http://forum.paticik.com/read.php?20,4687738,4709168#msg-4709168 blazkowicz said: cidden işsiz, 5 parasız çapulcuların önde gidesiniz. sizin gibileri hergün kapımda el açıyor. mod gelince ricam topici kilitleyebilir. şu bölümü göz ucuyla takip ediyordum, forumun genelinden ayrı bir kalitesi ve havası var, sorayım fikir alayım dedim ama daha ucuz nerde cips bira bulurum diyen, milletin lüksünü görünce çılgına dönen yetersizler buraya da bulaştı. hadi şimdi trolleyin, zaten birazdan moskovaya uçmak üzere ayrılıyorum 1 haftalığına. cya losers. http://forum.paticik.com/read.php?31,5033834,5033853#msg-5033853 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 1 41 50% 2 41 50% çok kritik oy verdim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Seele said: Bunu diyen ... vaniLLe said: ikinci mesaji alatariel ve bana yazmisti... utaniyorum sdfuh aslinda o kadar da gerekli olmayan bi rage'e girmistik orda. simdi ki aklim olsa bulasmazdim ;( aha bunuda demis ... vaniLLe said: kusura bakma ama 2001de olanlar o zamanda kaldi, cocuklugunu özleyebilirsin bu senden baska kimsenin sorunu degil. neden adetli kari tepkisi verdigini anlayabilmek icin, cocukluguna inelim hatta. adetli kari nasil bir laf. cok ayip gercekten. e evet dedim, adama pms derken kendim pms gibi davranmisim hatta sdfuh. bunu kablediyorum. o kadar atar yapmaya, tartismaya gerek yok ya hic. isteyen istedigini desin, bunlari tartismak gereksiz sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 dasaaa said: şunu da ekleyelim Fistan said: ayda 50 lira benzine veriyosun daha ne istiyosun ayda 500 lirayla mustange binmende güzelmiş blazkowicz said: 50 lira ulasim 25 lira wow :p 100 lira ps3 oyunu 200-250 lira sosyallesme hede hodo kira, yemek, fatura, sigara gibi bir derdim yok. :p 500 lira falan iste. edit: link http://forum.paticik.com/read.php?20,4687738,4709168#msg-4709168 blazkowicz said: cidden işsiz, 5 parasız çapulcuların önde gidesiniz. sizin gibileri hergün kapımda el açıyor. mod gelince ricam topici kilitleyebilir. şu bölümü göz ucuyla takip ediyordum, forumun genelinden ayrı bir kalitesi ve havası var, sorayım fikir alayım dedim ama daha ucuz nerde cips bira bulurum diyen, milletin lüksünü görünce çılgına dönen yetersizler buraya da bulaştı. hadi şimdi trolleyin, zaten birazdan moskovaya uçmak üzere ayrılıyorum 1 haftalığına. cya losers. http://forum.paticik.com/read.php?31,5033834,5033853#msg-5033853 bu iyiymis baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 o adam moskovaya uctuktan sora geri gelmedi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 henüz yazılmamış olandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 arcane said: Hadi sosyal hayatın yok Yüzüklerin Efendisi'ni de mi izmedin? Mordor'a gideceğim derken Frodo'nun başına gelmedik kalmadı. bu iyiydi baya. http://forum.paticik.com/read.php?20,4125363,4125620#msg-4125620 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar