Cons Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kesinlikle 2, adam adminlere bile atarlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 forumda et demek serbestmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben bilmem abi, ben giresunluyum, findik balik malik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 tabi jüri özel ödülü olarak ta gerek "art niyet yok" olsun, gerek "tanıdığım tüm polisler kibar" ya da "türkiyedeki din istismarı yapan parti yok" ile Napolyonn'un da anılması gerek bu özel gecede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Cons said: eheh hoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Aket-Atum said: tabi jüri özel ödülü olarak ta gerek "art niyet yok" olsun, gerek "tanıdığım tüm polisler kibar" ya da "türkiyedeki din istismarı yapan parti yok" ile Napolyonn'un da anılması gerek bu özel gecede. onların troll olup olmadığı halen laboratuarlarımızda inceleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 1 dedim ama iki de baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Myshkin said: Aket-Atum said: tabi jüri özel ödülü olarak ta gerek "art niyet yok" olsun, gerek "tanıdığım tüm polisler kibar" ya da "türkiyedeki din istismarı yapan parti yok" ile Napolyonn'un da anılması gerek bu özel gecede. onların troll olup olmadığı halen laboratuarlarımızda inceleniyor. onlar troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hehe çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 şöyle eskilerden güzel bir post attırın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 roket sen bulursun hacı, işsiz adamsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yoo gayet çalışıyorum mayışlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bildiğin köpek gibi maaşım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 maaş alınca adam olunmuyoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 maaşını söyle 3 ksatını göndfereyim her ay ama sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hadi yaa. ulan boşuna kastık o kadar valla. başta söylesenize olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bu kermit nerde calisiyo, adini soyleyin de alicam calistigi yeri, patronu olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 0 max köpek gibi maaş = binliramı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aquila said: bu kermit nerde calisiyo, adini soyleyin de alicam calistigi yeri, patronu olucam. tuğgeneral satın alacak paran varmı ? sus ozaman hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 glatheros bunu nereye yazmış onuda koysaydınız haha valla dedikleri doğru olsa bile yinede bir internet ortamında paticik veya herhangi bir yer wot döşeyerek milleti kucumseyen temalı mesajlar atınca ,o kızlara hava için ayar veriyorlar dediğin adamlardan ne farkın oluyor. bir forum köşesinde ben şöyleyim şunlar böyle demek çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 tug dusukmus, tum olsa ilgilenirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yo hem atar yapıp hem da kızların aklını almış oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aquila said: tug dusukmus, tum olsa ilgilenirdim. alabilecekmisin onu söyle alışın kuvvetlimi ?q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben alabiliyorum sen yazmadan yazayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar