Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Bu da Trabzon kafası. http://vliegendenederlander.blogspot.com/2012/02/psv-takim-kaptani-ivan-divandelen.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Burak bu gidişle Tanju&Hakan'ın 39 golünü geçer sanırım Ayrıca Olcan'a yazık oldu, Gs'ye gitseydi Arda'yı unuttururdu özellikle süratiylen. Biz zamanında kıymetini bilemedik adamın bari büyük takımda oynasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Hakan'ın 38 olması lazım en fazla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ikisi de 39 attı diye hatırlıyorum ama belki Hakan 38dir dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 hakan cok emolamisti son maclarda. rekor kiricam die gol atamiodu falan yanlis hatirlamiosam. son mactada zorlami ne gol attirmislardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 culio yaktın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 hepimizi yaktı adi herif :) son zamanlarda büyük düşüş var onda, bi de bunlar brunoya karşı cephe oluşturmuşlar stancu vs, takıma zarar veriyo bu durum haliyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Sotto said: Hakan'ın 38 olması lazım en fazla.. kontrol ettim Hakan 38miş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Şenol Güneş bu maçtan sonra istekliydik, iyi oynadık diyorsa söyleyecek hiç bir şey yok. Bu kafayla play off a girebilirse büyük başarı, tabi rakiplere ait bir başarı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 der o, çok normal, suyundan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 4-0 tescillenen 7 yabancili macindaki golleri sayildi mi Burak'in? yoksa hukmen diye isim eklemediler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 sayılmış ki TFF sayfasında 29 gol gösteriyor burakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 40 atar mı ki bu Burak ya, yeni rekor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 haftaya cezali. sonrasinda 7 haftada 11 gol atmasi lazim. zor ama tum takim adama oynarsa bi ihtimal var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Rewendor said: haftaya cezali. sonrasinda 7 haftada 11 gol atmasi lazim. zor ama tum takim adama oynarsa bi ihtimal var. tam hatırlamıyorum ama trabzonun çok farklı kazandığı bir maçta şotaya 4-5 gol attırmışlardı belki burak'a da yaparlar aynı kıyağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 yapabiliyorlarsa yapsinlar zaten. arifin son senesinde de son mac aynisini sampiyonlugu garantileyen gs yapmisti ama yanlis hatirlamiyosam mac 3-0 bitip arif sadece 2 gol atabilmisti. 18er golle ilhan mansizla paylasmislardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 21 gol diye hatırlıyorum sanki ben. 18 golle 2 3 sene önce alex gol kralı olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 19 golle GK olmuş alex arif ile ilhanın birinciliği paylaştığında da 21 golle olmuş tff diyoruz adres veriyoruz bakmıyosunuz ki :p http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=405 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 telefondan girmek kasiyor oyle tff sitesine falan. yanlis hatirlamisim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 "Tatar Ramazan" said: 40 atar mı ki bu Burak ya, yeni rekor? Trabzon'un 3 derbisi var daha. O yüzden zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 derbilerin de derbiligi kalmadi ki. besiktas savunmasini gorduk iste dun egemensiz habire pozisyon veriyor. gs desen bi sabriye bakar. fbnin defansa hic girmeyelom durumu allahlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Burak Arena'da anca şeref golünü atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 o değilde arif'in manchester'a attığı bir gol vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Rewendor said: derbilerin de derbiligi kalmadi ki. besiktas savunmasini gorduk iste dun egemensiz habire pozisyon veriyor. gs desen bi sabriye bakar. fbnin defansa hic girmeyelom durumu allahlik ya yine beşiktaşın ilk yarıdaki fener maçı da, gs maçı da baya güzel olmuştu. hatta özellikle fener maçı bu sezon en zevkli maçlarından biriydi beşiktaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Zevk açısından demedim tabii yoksa sezonun ilk yarısındaki gs-fb maçında ben de deli eğlenmiştim gs'nin futbolundan. kastım derbiler artık "büyük maç" değil, yani "TS'nin 3 derbisi var Burak o kadar gol atamaz" denecek bir şey kalmadı, 3 büyüklerde şu anki defans oldukça (en sağlam defansa sahip gözüken GS'de bile bir Sabri neler yapıyo gördünüz) herkes gol atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar