loop Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Zaten olay fb-gs arasında, 4. takım play of ta bir nevi averaj takımı olur, BJK nin de hali ortada zaten...
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Rewendor said: BlackRose said: e o zaman Yılmaz Özdil'in Cuper hakkındaki yazısını da ben koyayım -düşmenin en büyük adayı orduspor diyen arkadaşlara inat ;) http://www.fanatik.com.tr/Y%C4%B1lmaz-Ozdil-yaz%C4%B1yor_3_Detail_88_253048.htm yazının üçüncü bölümünde ilginç bir noktaya parmak basmış Y.Ö. :S Nası yani, Yılmaz Özdil spor yazarlığı mı yapıyor yahu? Ne zamandan beri? yılmaz özdil aslında spor yazarı ki zaten :) yani spor muhabirliği yapmış adam uzun yıllar, sonra köşe yazarlığını da katıyor işine orduspor oynadı antep attı :/ penaltıyı atamayınca dünkü sivas gibi moral olarak zayıfladı takım, yoksa antepin direkten dönen bir topu ve 1 de çok net pozisyonu olsa da ordunun kaçırdıkları çok hasan kabze sakatlanmasa yine de çevirirdik maçı ama sağlık olsun, haftaya burda kayseriyi dağıtacaz nasılsa ;)
loop Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Len volkan şen, geldiğinden beri iyi bir şey yaptın sonunda...
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 3-1 oldu ahaha süper maç Bu arada Bülent Korkmaz'dan mı kaynaklı tam o konuda yorum yapamam ama ligin ikinci yarısında çatır çatır oynayan bir Karabük var ve gün geçtikte uzaklaşıyorlar potadan. Es-es'e 2 tane yaslamışlar deplasmanda
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Golün tekrarini gosteremeden 3-1 oldu çok iyi mac
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Trabzonspor resmen geçen senenin ara transfer döneminden beri yaptığı bi ton transferden verim alamadı. Vittek ve Sapara alındı biri sezonu kapadı diğeri yollandı. Brozekler leş. Henrique rezil. Zokora Selçuk'un yarısı edemediği gibi Afrika kupasına gitti bi ton maç kaçırdı. Volkan Şen eh işte arada kıpırdanıyor. Jebrin diye bi adam aldılar oynatmıyorlar. Adrian'a bi ton para verdiler adam 2-3 çalım attı ilk maç sonra pert. Olcan, Celutska biraz da Cehck dışında verimli transferleri yok
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 TS da küme düşecek nasılsa, sorun yok :)
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 oha 3-3 Burak'a yazdılar sanırım bunu da
loop Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Burak 2 gol attı ya, berabere bitsede olur :) zaten bi cacık olmaz trabzondan..
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Olcan ve Amrabat'ı zorlayıp alabilseydik diyorum şu maçı izleyince Hele hele 1 milyon euro fazla verip Yiğit yerine Olcan'ı almak varken oof of
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ne güzel maç oluyor ya burak ise kalecilere maçlardan önce büyü yapıypr bence dfs
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Kayseri otursun ağlasın. Amrabat'a da yazık oluyor
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 maçın sonlarına doğru kayseri başkanına bir bavul para verilmiştir, sonra iş tek harekete bakıyor http://cdn.stripersonline.com/6/6e/6e2a8844_gladiator-thumbs-down.jpeg başkan sahaya bunu yapınca kayseri bıraktı oyunu, normaldir.
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 lol 1 puanı zor kurtardık demiyo da 2 puan katbettik diyo hamsi kafa :):) bi de 3-3'ten sonra "posyon" ları varmış, yani aslında maç bizim hakkımızdı demek istemiş burda ibiş ;)
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 BulletRide said: Zokora Selçuk'un yarısı edemediği gibi Afrika kupasına gitti bi ton maç kaçırdı. yeni gördüm bunu da zokora, selçuk ile kıyaslanacak adam değil. Çok farklı tipte oyuncular ve oyuna kattıkları çok farklı şeyler var. zokora gayet iyi transfer, hatta ts'nin en iyi transferi sanırım 2 senedir. Defans yönünü aşırı derece topladı. Çok iyi işler yapıyor. gerisine katılıyorum ama asdf celutska özellikle çok beğendiğim bir adam. Olcan'da çok başarılı transfer vs.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Y.Özdil'in geçmişte spor yazarlığı yaptığını biliyodum da köşe yazısı falan yazdığından haberim yoktu. Bu arada Zokora-Melo-Ernst yanyana üçlü ortasaha görmek istiyorum ya, Barça olsa gol atamaz :P
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Haha atamaz evet evet, sdfsdfsf. Bir de bu hıncal, kaya çilingiroğlu, ercan saatçi, yılmaz özdil falan bu tarz aynı anda politika-spor-alışveriş-televizyon-müzik-güzellikyarışmasıjürisi-hepsi bir arada şeklinde heriflere kim prim veriyor da yenileri türeyip duruyor.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 DarKRideR said: BulletRide said: Zokora Selçuk'un yarısı edemediği gibi Afrika kupasına gitti bi ton maç kaçırdı. yeni gördüm bunu da zokora, selçuk ile kıyaslanacak adam değil. Çok farklı tipte oyuncular ve oyuna kattıkları çok farklı şeyler var. zokora gayet iyi transfer, hatta ts'nin en iyi transferi sanırım 2 senedir. Defans yönünü aşırı derece topladı. Çok iyi işler yapıyor. gerisine katılıyorum ama asdf celutska özellikle çok beğendiğim bir adam. Olcan'da çok başarılı transfer vs. Olcan ve Celutska'ya laf yok zaten, biraz da Cech. Onlar dışındakiler için söylediklerim. Selçuk'un yarısı etmez dediğim Trabzon'a verdiği katkı olarak, Trabzon sisteminde Selçuk'u kaybediyorsanız benzer bir adam alacaksınız. Bana göre Zokora'nın katkısı geçen sene Lorik Cana'nın Galatasaray için yaptığından fazlası değil. Yanlış oyuncu seçimleri, yanlış sistemler. Binlerce hücum oyuncusu doldurdular takıma, Colman'ın partneri haftalarca Aykut diye bir yetersizdi kaldı ki onun da yedeği yoktu.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Zokora iyi yaa. Bu arada maçın sonlarında Burak ne yapmış öyle yahu şimdi golleri izledim de... Adam baya baya pes oynamış.
Öne çıkan mesajlar