reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://ekonomi.milliyet.com.tr/migros-sok-u-ulker-e-satti/ekonomi/ekonomidetay/08.06.2011/1399938/default.htm milliyet said: Migros Türk Ticaret, yüzde 99,60 hissedarı olduğu Şok Marketler Ticaret Anonim Şirketi’ndeki hisselerinin tamamının, Şok Marketler Ticaret Anonim Şirketine özgülenen malvarlığı ile birlikte 600 milyon lira bedelle Gözde Finansal Hizmetler Anonim Şirketi ve Bizim Toptan Satış Mağazaları Anonim Şirketine satışına ilişkin bir Hisse Devir Sözleşmesi imzalandığını bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 şok marketleri migrosjet yapmışlardı onlar dursun bari bizim burda 2 tane var iyi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 BİM'den sonra pek iş yapamaz oldular zaten. Elden çıkarmış işte. Yıl 2011 olmuş promosyon diye 37 ekran tv verip duruyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bizim yazlığın orda bim ve şok yanyana, bana göre de bim iş yapamıyodu. bölgeye göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yazlık diyosun, deniz kenarı yerlerde tabi şok tutar sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 onu demek istedim. alkol var bi kere. şimdi alkolü çıkarırlar, bütün raflar ülker olur, algida gider GOLF gelir falan. bime giderim daha iyi, bari top krak (star krak) falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Şok oldum. Zamanında az Şok'a girmemiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ülker iyi para götürdü herhalde bu iktidarda. her şeyi satın alıyor. yakında microsoft ve apple'ı da satın alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi ülker ailesi de aynı köyden geldi biz de ama biz o kadar hacı hoca geçinen urusbuçukluğu olamadık, biz hayali ihracat yapamadık, ha iyi mi yaptık kötü mü bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 BabacumMostors said: abi ülker ailesi de aynı köyden geldi biz de ama biz o kadar hacı hoca geçinen urusbuçukluğu olamadık, biz hayali ihracat yapamadık, ha iyi mi yaptık kötü mü bilemiyorum İyi yaptınız, bence. Babamda aynı şekilde, devletten ihale alamıyor o yüzden :D Arkamda bırakacağım güzel,temiz bir geçmişim var diye geçiniyor. Çok ayrı bir sektörde ama genel olarak olay aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ülker iyi para götürmedi ülker zaten çok güçlü bir şirketti hükümet ihaleleriyle bir şey yapmadı ki. İlla gümrükten falan bi para vurmuştur ama zaten Ülker kurumsal ve finans anlamında çok güçlü bir şirket. Godiva'yı aldı adamlar daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yeşil sermayeden ne beklersin. hile hurda yolsuzluk. Yimpaş, kombassan gibi gümlerler zamanı gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yok tee demokrat parti dönemine akdar gidiyor icraatları.. romanya köstenceden gelen "kırımlı" ailesi nasıl "ülker" oldu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 güçlü şirket olmalarının altında DP, AP, ANAP yönetimlerinde hep dönemin adamı olma mevzusu yatıyor.. zaten ülkerin ikinci nesli tayyiple (ve babamla) aynı muhitte büyüyen ve ailelerin birbirini tanıdığı bir ilişki ağı var tayyiple ülkerlerin iş geçmişi de var bu arada az buz çalışmadı onlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 goldbären said: onu demek istedim. alkol var bi kere. şimdi alkolü çıkarırlar, bütün raflar ülker olur, algida gider GOLF gelir falan. bime giderim daha iyi, bari top krak (star krak) falan var. İşte adamım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Eti yiyin rahat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 israil protestosu ayağına etinin filan müşteriy kesmeye bile kalktıki bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Hidayete LeCola ile varın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Le Cola Le Porta http://media.tumblr.com/tumblr_lerir7BRRv1qf1gs4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 olm adamların kafalar iyi ama. iyi kafa yapıyordur onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 konu başlığını "Ülker'e Şok!!!!" yapardım ben olsam :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar