Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En çok görmek istediğiniz yer neresi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Klasik belki hani aman aman imkansız degil baya basit ve fakat yinede Londra . Gayet elit bir havası var gidip görmek lazım yerinde bütün dünyanın zenginligini aldılar naptılar sonra o kadar şeyle acaba diye.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Klasik belki hani aman aman imkansız degil baya basit ve fakat yinede Londra . Gayet elit bir havası var gidip görmek lazım yerinde bütün dünyanın zenginligini aldılar naptılar sonra o kadar şeyle acaba diye.

metro yapmışlar agali , kayboluyorsun :D
Mesaj tarihi:
en çok ne abi..

bana kalsa her bi yeri görmek isterim.

yok salağın teki çıkıp da en çok görmek istediğin yeri en detayından, krallar gibi gezdiricez derse rusya ya da çin derim. alan geniş. gez gez bitmez. salağa patlasın işte..

yarın gidiyoruz be dersen antalya derim 2gün tatil yapayım da dinleneyim. hem de yakın olsun bari. kışa gidiyoruz falan dersen palau derim vs.
Mesaj tarihi:
yav said:

Catzee said:

http://www.freewebs.com/nlbt/Northern%20Lights%20best.jpg

bunu görmek istiyorum. <3

bu olay tam olarak böyle olmuyordur tabi aynı bunu görmen için fotoğraf makinesiyle uzun uzun pozlama yapman lazım hehe

http://www.youtube.com/watch?v=HYPARXwVVaM&feature=related

o kadar uzun pozlamaya gerek yok sanki :)
Mesaj tarihi:
Bella said:

calimero said:

http://img03.blogcu.com/images/r/e/d/reddress/256bd0d59926476873e85699b755b6be_1303384988.jpg

burası...

la sagrada familia?

Bu baya güzel bir alet. Barcelona'da çok daha güzel görülecek yerler var ama. Ben Gaudi'nin müzesini daha çok beğenmiştim.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

en çok ne abi..

bana kalsa her bi yeri görmek isterim.

sende benim gibisin en çok değilde birçok yer görmek istiyorsun ama genellikle herkesin en çok görmek istediği yer/yerler vardır :)
  • Admin
Mesaj tarihi:
En cok gormek istedigim yer Madagaskar adasi.

Oncelik Indonezya, Vietnam ve Tayland'da.

Cok zor ama imkanim olursa kuzey kutbunda safariye katilmak da istiyorum boydan boya gecmek icin.
Mesaj tarihi:
teknoson said:

sende benim gibisin en çok değilde birçok yer görmek istiyorsun ama genellikle herkesin en çok görmek istediği yer/yerler vardır :)

abi ben çok şey istiyorum. ilginç birisi ile tanıştığımda tüm bildiklerini anlatsın ama sıkılmasın istiyorum. ilginç bi konu gördüğümde tüm detaylarını öğreneyim istyiroum.
Mesaj tarihi:
Cote d'azur, Nice ve bilimum fransız rivierası kısmında kiralık bir cabrio ile roadtrip.

Milano, Barcelona, Porto.

Sonracıma İsveç-Norveç ve diğer kuzey ülkelerinde bir road trip, almanya sınırından başlayıp son noktasına kadar gideceksin. Kuzey ışıkların izlemeç.

Sonracığıma balkanlar turu.

Sonracığıma İstanbul'dan anadolu ekspresine binmece, iran'a kadar trenle gitmece, iran-ırak-suriye-fas ve bilimum arap ülkelerini gezmece. Petrolle jant kapağı yıkamaca, kebap yemece.

Avrupa kıtasından çok uzaklaşmadım dikkat ettiyseniz, buraları bitirmeden başka yere gidesim yok. Realistim.

Sırf bu gezme hevesi yüzünden web developer falan mı olsam acaba diyorum, bakarsın bi ekmek çıkar, laptopla dünyayı gezerken iş yaparsın falan.
  • Yeni Oluştur...