massosoit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 steam de şimdi gördüm.Şuan demo sunu indriyorum,sararsa alacağım. Deneyeniniz varmı. Pride of Nations Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paradox'un kendi malı değil ama, Fransız şirketi AGEOD'un. Bayağı değişik tarzları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paradox'dan ve Obsidian'dan ne çıksa yerim. Gerçi Dungeon Siege 3 ile Obsidian yüz üstü bıraktı biraz. Steam öyle demiyor bu arada: Geliştirici: Paradox Interactive Yayımcı: Paradox Interactive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Çünkü paradox gecen yıl satın aldı ama johan'in İsveç ekibi değil oyunu yapan. AGEOD oyunu yazıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Biraz eleştiri bekleyeyim öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 eee oynayan olmadımı bu oyunu hiç, yorum lazım. Alınmalımı bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 abi şu grand startegy dedikleri paradox'un oyunları bana nedense hep aynı bokun laciverti kıvamında geliyor. yanlış mı düşünüyorum ki acaba severim bu tarz oyunlarıda mesela şu oyunun europa universalisden ne farkı var yani biri açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Cok farki var. Her seyden once EU real time, bu oyun WEGO tarzi turn-based. Bunun haricinde donem farkli. Bu nedenle oyunu EU ile degil de Victoria serisi ile kiyaslamak daha mantikli. Pride of Nations ve diger AGEOD oyunlari, Paradox oyunlarina gore daha savas agirlikli. Bana gore en iyi AGEOD oyunu American Civil War. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 paradox oyunları zerre alakası yok ageod oyunlarının, yok kart çekme yok bilmemne, bambaşka tarzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar