saturn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Yüksek tansiyon hastası kadın,Erdoğan'a mektup yazarak, CHP liderini televizyonda izleyince tansiyonunun daha da çıktığını, ölürse sorumlusunun Kılıçdaroğlu olacağını söyledi. http://www.haber7.com/haber/20110608/Olursem-sorumlusu-Kilicdarogludur.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bence zeka yetmezligi de olabilir sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 beyne oksijen gitmiyormuş pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Ne diyecegimi bilemedim ama sanırım en uygunu 'Yok artık!' olacaktır gülerek söylenmesi tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bende şeker de yok, taş gibiyim ama RTE'yi konuşurken göreyim, sesini duyayım, söylediği bişeyi okuyayım ya da fotoğrafını göreyim, sinirlerim altüst oluyor, tansiyonum çıkıyor. Taşikardiden ölürsem sorumlusu RTE'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ölürse dava açsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Ne desem bilemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Teyze fazla film izlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 beyin yetmezliği bu hastalığın adı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 beyin olumu gerceklesmis, fisi cekilebilir teyzenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 menapoz korkulacak bişiydir menapozlu şakirt en korkulanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 teyze ölmüş zaten, gömmemişler sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi said: Bursa merkez Osmangazi ilçesi Sakarya Mahallesi'nde oturan yani offff of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 said: Bursa merkez Osmangazi ilçesi Sakarya Mahallesi'nde oturan said: Bursa merkez said: Bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 tüh lan 1dk arayla kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 of ki of bu da bursaymış sabah sabah iki bursa haberi yetti arttı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 çözüm foruma bir bursa başlığı açmakta .. artı zamanı geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 açtım abi ben zamanında http://forum.paticik.com/read.php?13,5584404,5584404#msg-5584404 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi bursalilar ne yiyor ne iciyorda böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kermit said: açtım abi ben zamanında http://forum.paticik.com/read.php?13,5584404,5584404#msg-5584404 oha atatürk müsün olm önceden görmüş adam bursa olaylarının artacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bende bursa osmangazide yaşıyorum ve geleceğim hakkında tedirginlik yaşıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 işte bunu itiraf etmeyecektin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 iş işten geçti herşey istemeden oldu ilk 3 konu bursa devletin bi ilgilenmesi lazım burayla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Esh said: kermit said: açtım abi ben zamanında http://forum.paticik.com/read.php?13,5584404,5584404#msg-5584404 oha atatürk müsün olm önceden görmüş adam bursa olaylarının artacağını. değerimi bilen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 devlet naapsın abi allah vermemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar