Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Yarin icin dogum günü pastami hazirlamak istiyodum. Fakat ülcü ve kek kalibi oranini tutturamadim. Güzelim kek ici icine sigamadi tasa tasa bi hal oldu ve sonunda yandi. :( Cok mutsuzum. Gidip pasta almayi sevmiyorum. Kendi pastami kendim yapicaktim. Lanet olsun! Senelerdir kac hesap degistirdigimden hep yeni gibiyim. Aslinda 2003'ten beri burdayim. :P Bu itirafim yüzünden ban gelmesin. Dogum günü hediyem ban-reflect olsun :D Yerim ben beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 doğum günün kutlu olsun canım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Doğum günün kutlu olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 az önce kızımın doğum gününü kutladım. Senin doğum günün de kutlu olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 doğumgünün kutlu olsun mahidecim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 aa nice mutlu yillara schaaatzi <3 http://johnmichaelboling.com/artforgeorgelucas/wp-content/original/2009_09/star-wars-birthday-cake-02.jpg ben sana yapardim bi tane orda olsaydim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Sparkcaster said: doğum günün kutlu olsun canım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Nice senelere madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 napae said: Nice senelere madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 alles gute zum geburtstag bilader. mahidevran diye erkek nicki olmaz ama söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 "roket adam" said: alles gute zum geburtstag bilader. mahidevran diye erkek nicki olmaz ama söyleyeyim. bidahakine "mahidevran adam" diye alirim. seni mi kiricam Nil bebetom insan bi topic acardi.. :( kendimi öncemli hissederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kek kalıbı al arasına puding tepesine krem şanti sür üzerine bonibon serp al sana pişirmesiz kek sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 pudingi pişirmeden mi sürüyosun yoksa danette olarak mı? iyi ki doğdunuz da forumumuza kaydoldunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 e kutlu olsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 goldbären said: pudingi pişirmeden mi sürüyosun yoksa danette olarak mı? iyi ki doğdunuz da forumumuza kaydoldunuz pudingi pisirip sogutuosun, soora üstüne cilek de koyabiliosun. onun üstüne jöle ekleyenler de va. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 İyi ki doğdun.Nice mutlu senelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 nice senelere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bana yaş pasta tarifi yazdırmayın gece gece ama kek değil pandispanya yapman lazım. kekle ağır olur krema. edit: nice senelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 facebookta yazmayinca kimse bilmiyo dogumgunlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 goldbären said: pudingi pişirmeden mi sürüyosun yoksa danette olarak mı? iyi ki doğdunuz da forumumuza kaydoldunuz doktorötkerin 3 dakkada soğuk sütle karıştırdığın zımbırtılar var o olur, alpellanın puding var o olur. diyosan ki "dostum pişirmesiz demişin ama bunda pişirme var", al sana iki alternatif. diyosan ki yok la iyi niyetle meraktan sordum, ben pudingi sütle kaynatıp yapmayı tercih ederim böyle bi pastada(pişirmeliymiş yani aslında sfdg). zaten pasta falan değil bu ya saçma geçiştirmelik bişey. ben kendime pastamsı bişey yapayım desem bisküvi diz-puding dök-bisküvi diz-puding dök-bisküvi diz-puding dök falan şeklinde bikaç kat yapıp borcamda sonra o ılıyınca bi de üstüne buzdolabına atıp soğuyunca yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 üstünede hindistan cevizi dök bolca o zaman daha başarılı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 mutlu yillar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Doğum günün kutlu olsun, bu gün aynı zamanda benim de doğum günümde gecenin bir yaraısı saçma bir sebepten kaldıranamı söveyim, sabah sabah iş yerine gelince beni çileden çıkarmalarınamı söveyim, doğdumamı söveyim o durumdayım şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 senin de kutlu olsun doğumgünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar