applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 fede said: troll değil abi bunlar. zegna troll mü. değil. ericcantonanın da yazıları güzel mesela taraftarlık anlamında ama bazen kantarın topuzunu kaçırıyor. sotto teknik anlamda en beğendiğim yazıları yazıyor. mesela nille masqın taraftarlık yazılarını beğenmiyorum yok abi trolller demedim zaten.. zegna'nin fizbanin yazilarini fln begeniorm zaten söyledm bunu. ama işte ligin 2.yarisinda trollerle troll oldular cogu zaman diyorum.. son 3-4 ay kimse futol konsmadi,kim kime yatiyor kim kimi satiyor. aziz kimi aldi,yok kim ne dedi hep onlar tartisildi :D sadece forumda diil ülke genelnde böyle bir durum vardi yoksa 2 sinde troll demedim P.S: Özet gecicek olursam nilep disinda herkes trolluk performansi gösteren insanlar, nilep bunu en az yapan insan cikartilsn anketten oy alamıcak garibim :D
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Bu salak ciddiye alır lan şimdi, o zaman izleyin eğlenceyi.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Ben kendimi beğeniyorum. Bu anketi ve sonuçlarını tanımıyorum.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 komikli şıkkı hangisi harry mi?
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 arkasokak askerde kendini unutturdu ya, ortalık harrykewell'a kaldı. o da ortalığı boş bulunca önlenemez bi monarşi yarattı. anca bi düzenli bi ittifak indirebilir onu oradan :)
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 3 şık hariç hepsi komikli şık olmuş ki?
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 rewendor yoktu, onu temsilen maskaraya verdim.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 edit: troll anketiyse en başarısız troll: harrykewell ve arkasokak kapışır en başarılı troll için de fistan, her mesajında sinirdne kuduruyorum sdfsdf en az troll de bana gelsin :P ayrıca güzel yorumun için teşekkürler apple ^^
PZero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 keşke anketi sadece kayıtlı kullanıcılara açık yapmasaydın. beşiktaşlı kardeşlerimden oylarını bekliyorum ..
harrykewell Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hangi sebeple olursa olsun oy veren herkese teşekkür ediyorum hedef 2023, durmak yok yola devam istikrar sürsün, fener yürüsün hayaldi, gerçek oldu yapıcaz inşallah
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bana oy verenlerin kim olduğunu çok merak ediyorum :P
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 cok net. gerek bile oktu bukadar sikka
oldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 pzero ile harry arasında cok kararsız kaldım oyum harrye gitti
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bence harrye en iyi yazar tittle ı verilmeli sonuça komikli ve kız şıkkı olan ankette birinci oldu ötesi yok
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 masquerade yanlış yazılmış.
Öne çıkan mesajlar