applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 fede said: troll değil abi bunlar. zegna troll mü. değil. ericcantonanın da yazıları güzel mesela taraftarlık anlamında ama bazen kantarın topuzunu kaçırıyor. sotto teknik anlamda en beğendiğim yazıları yazıyor. mesela nille masqın taraftarlık yazılarını beğenmiyorum yok abi trolller demedim zaten.. zegna'nin fizbanin yazilarini fln begeniorm zaten söyledm bunu. ama işte ligin 2.yarisinda trollerle troll oldular cogu zaman diyorum.. son 3-4 ay kimse futol konsmadi,kim kime yatiyor kim kimi satiyor. aziz kimi aldi,yok kim ne dedi hep onlar tartisildi :D sadece forumda diil ülke genelnde böyle bir durum vardi yoksa 2 sinde troll demedim P.S: Özet gecicek olursam nilep disinda herkes trolluk performansi gösteren insanlar, nilep bunu en az yapan insan cikartilsn anketten oy alamıcak garibim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 pzero harry ve kivıl kapışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Bu salak ciddiye alır lan şimdi, o zaman izleyin eğlenceyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Ben kendimi beğeniyorum. Bu anketi ve sonuçlarını tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 komikli şıkkı hangisi harry mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 arkasokak askerde kendini unutturdu ya, ortalık harrykewell'a kaldı. o da ortalığı boş bulunca önlenemez bi monarşi yarattı. anca bi düzenli bi ittifak indirebilir onu oradan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 3 şık hariç hepsi komikli şık olmuş ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 rewendor yoktu, onu temsilen maskaraya verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 edit: troll anketiyse en başarısız troll: harrykewell ve arkasokak kapışır en başarılı troll için de fistan, her mesajında sinirdne kuduruyorum sdfsdf en az troll de bana gelsin :P ayrıca güzel yorumun için teşekkürler apple ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 benim en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 keşke anketi sadece kayıtlı kullanıcılara açık yapmasaydın. beşiktaşlı kardeşlerimden oylarını bekliyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hangi sebeple olursa olsun oy veren herkese teşekkür ediyorum hedef 2023, durmak yok yola devam istikrar sürsün, fener yürüsün hayaldi, gerçek oldu yapıcaz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kumadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Leadman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bana oy verenlerin kim olduğunu çok merak ediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 cok net. gerek bile oktu bukadar sikka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 pzero ile harry arasında cok kararsız kaldım oyum harrye gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bence harrye en iyi yazar tittle ı verilmeli sonuça komikli ve kız şıkkı olan ankette birinci oldu ötesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Kewell akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Troll lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 masquerade yanlış yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ben yokum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 çarşı ankete karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar