fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 soru açık. en beğendiğinizi işaretleyin. eklenecek olursa modlar bi el atıversin size zahmet. komikli şıkka da dokunmayın. sottoyu eklemeyi unuttum. benim aklıma gelenler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 sonuç çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 harry ve napae kapışacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 postu okumadan oyumu verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 açık ara birinciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 harry-pzero-arkasokak 3lu finali bekliyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bence ben alırım birinciliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kesinlikle fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bence bende iyi yazıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 biz burda içerikten çok imlaya bakıyoruz. sen ondan sınıfta kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ulan 5 senedir yazıyoruz ericcantolar girmiş listeye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 şöyle bi 4 saniye baktım futbol bölümüne aklıma gelenler gördüklerimi yazdım. modlar eklesin abi gerekenleri. ciddi bi anket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Red said: ulan 5 senedir yazıyoruz ericcantolar girmiş listeye sdfs bence o listede olmamak büyük mutlulk kaynagi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 heha kavga çıkar bu başlıkta beni neden yazmadın diye. şimdiden mısırları patlatalım, http://forum.paticik.com/thumbnails/48e/499/ac8/74a/98a/78c/0e0/3c4/7df/a5a/11_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 troll anketiyse tamam bak sdfs arkasokak pzero harry var gerçi listede olmamak iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 fizban'i iyi buluyordum fakat ligin 2. yarisinda trolle troll oldu. olmasa daha hoş olurdu. masq da cok bozdu valla. :D ama onun arastrimaci ruhunun katkisi oluyor futbul bölumune. gereginden fazla troll barindiran bir bölum,yeri geliyor hepimz trolluyoruz ama suyu cikiyor cogu zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 dur onlar troll değildi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 hayal gücünden dolayı harry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 troll değil abi bunlar. zegna troll mü. değil. ericcantonanın da yazıları güzel mesela taraftarlık anlamında ama bazen kantarın topuzunu kaçırıyor. sotto teknik anlamda en beğendiğim yazıları yazıyor. mesela nille masqın taraftarlık yazılarını beğenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 harry komikli sıkkı gecicek valla :D komikden cok komikli sık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ulan antalyasporlu olduğum için yazamıyorum hiçbir başlığa doğru dürüst. ligde olduğu gibi burda da dayatma var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi zegna yazmıyor ki çok.fener gs maçından sora koyduk diyor.bide şampiyon olunca koyduk diyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 güzel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Lan Zegna Fizban en ağır troller nasıl troll değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ahah.ben nilepe vericem oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar