Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wii U!

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet,alet next gen grafik teknolojisi içeriyor.

hem yeni nesil hardcore oyunlar (sonunda nintendo ve 3rd party) hem yıllardır sevdiğimiz nintendo oyunları bir arada olcak.

konferansta gösterilen 3rd party oyunların birkaçı;battlefield 3,darksiders 2,ninja gaiden 3,ghost recon online play,metro,assassin's creed serisi,yeni zelda (aşağıdaki resimde var),dirt,tekken,batman arkham city vs. zaten sadece bf3 deyince aletin donanımsal gücünün yüksek olduğu anlaşılabilir herhalde :)

istediğimiz zaman tvden ayrılıp oyuna gamepaddeki ekrandan devam etmenin keyfi de çok güzel,yeni nesil oyunları ister tvde, ister yatıp 6.2" dokunmatik tablet ekranda hendheld rahatlığıyla oynayabilmek fikri düşününce bile heyecanlandırıyor.

konsol,casual oyunlarda ise gamepaddeki dokunmatik büyük ekranı,motion kontrol desteği,mikrofon ve kamerası sayesinde nintendo'nun farklı ve eğlenceli oynanış geleneğini sürdürebilecek.

sonunda olmuş be nintendo,herkese hitap etmişler artık :)

http://www.wired.com/images_blogs/gamelife/2011/06/2011_HW_3_imge11_E3.png

edit; franchise isimlerini aklıma geldikçe ekledim :p
Mesaj tarihi:
tabi bu konferans sadece ufak bi bakıştı. konsolun donanımsal gücü vs gösterilmedi. 1080p high def,yüksek grafik teknolojisi olacağından,bir de bluray deil de hd-dvd kullanacağından başka bilinen bişey yok henüz. söyledikleri gibi,gamepadin neler yapabildiklerini göstermekti asıl amaç. ilerleyen zamanda devamını da gösterip iyice iştahlandırırlar artık :p
Mesaj tarihi:
next gen degil artik eheuehu, current gen ayar direk

ha iyi bi gelismede ben internetle ilk tansitigim gunden beri takip ediyorum, bir turlu nintendonun su 3rd party hedeflerine ulastigini goremedim daha

SNES den sonra direk bitti yani olay, ne devoloperlar bulasmak istiyor nintendoya nede nintendo devoloperlara ayrdimci oluyor

wii de o kadar cabaladilar, ubisoft un oyun coplugune donsutu alet, birbirinden kotu 300 oyun cikardi adamlar ya, saka gibi say deseniz sayamayiz hani tek tek

nintendo gene bu jenerasyon akzandigi bu kada rparayi topraga gommeye kosuyor, rakiplerini sallamadan PAZAR LIDERIYIM HULEN, MUSTERIM BEN NE SATARSAM ALIR modunda ve sirf urunun ustune egilmis

iste apar topar cikarilan 3DS in satislari ortada, adamlar japonyada bile satamiyor aleti, oyuncular 3D oyun talep etmiyor cunki, izleyenler 3D filmde talep etmiyor zorla izlettiriyorlar resmen

3D kadar tirt, basarisiz ve musteriye zorla empoze edilmeye calisilan baska bi teknoloji yok, cothode cubuklari led aydinaltmayla degsitirip kirk yillik LCD yi LED TV diye pazarlamarindan bile kotu yani
Mesaj tarihi:
bu devrim diye tanıtılan yeni kontrolcüsü teknolojik olarak olaya yeni bir bakış açısı getirse de bence pratikte "çok" gereksiz bir alet. karanlıkta oyun oynuyorum, televizyona kitlenmiş bi biçimdeyim, inventory için aşağı bakıcam, önümde 2 ekran olacak, dikkatim dağılacak, üzerine buna ciddi bir para vereceğim, hiç hoşuma gitmedi açıkçası.

kontrol birimi denilen şey "sezgisel" olmalı, dolayısıyla dokunmatik paneller bunu karşılamıyor. olmamış bence, bariz olmamış. 2003'te çıksaydı olmuş derdim.
Mesaj tarihi:
bu arada eski yeni wii nin sızdırıldığıcsöylenen görsellerin olduğu konuda dediğim gibi oldu, oyun içi ikincil görüntüler bilgiler vs nintendo ds mantığıyla kontrollera alınmış da elimde tablet pc ile oynuyoprmuş gibi olması ne derece iyi olacak göreceğiz.. ayrıca wii remote stick den daha iyi bir kontroller yokkken bu olmamış gibi.. daha çok daha büyük ekranlı bir ds gibi olmuş bu
Mesaj tarihi:
Anubisath said:

he ayıyım. da sana benimle bu kadar laubali olabilme iznini kim verdi?

bi tek o görsel vardı arattığımda nette,bakmadım boyutuna.

tanımıyorum o yüzden laubali olmak diye bir şey söz konusu olamaz, ayılıktır o kadar büyük görseli spoilera koymadan yayınlamak hatta koyarken insan "dikkat büyük görsel" gibi not koyar gif konusunda millete nasıl çemkiriyorsam aynı şey

xunn ne derdi.. ha evet "deal with it"
Mesaj tarihi:
efendi gibi,mesajını güncelleyip spoilera koyabilirsen iyi olur resmin boyutu çok büyük filan demeyip te, BU NE ABİ AYI MISINIZ RERÖRÖ diye gelmek ayılık olmuyor da,benim farkında olmadan verdiğim bi link mi ayılık oluyor?

dikkat etmedim büyük boyut olduguna,ben açtım iki saniyede yüklendi resim,çözünürlüğü de büyük değildi,aklıma bile gelmedi koydum direk. neyse,uğraşamıcam. viktor fotoyu spoiler'a alabilirsen sevinir arkadaş.
Mesaj tarihi:
e bende var ayılık.. ağzım bozuk, edepsizlik diz boyu ben kendimi
biliyorum

"abi ayıp oluyor ama" tadında bir üslupla gelsen "pardon ya yaptık bir eşeklik" de derdim ki başkalarına demişliğim de var

yok ben başka şekilde taciz edeceğim seni, öyle

http://www.youtube.com/watch?v=IN0mAdqkCCI
Mesaj tarihi:
sen bana ayı diycen ben de sana gelip "abi ayıp oluyor" mu çekicem? ahah nerede yaşıyosun,ne kullanıyosun anlamadım ki. nese boş beleş keyboard hero,ben de seni sevmedim hiç,güle güle hadi
Mesaj tarihi:
"ayıp oluyor" de o zaman koyma abi mabi onu da mı ben söyleyeceğim, dağda yaşıyorum ben ağaç kovuğundan internete giriyorum, kampa gelenleri öldürüp telefonlarından 3G lerinden internete giriyorum her gün mantar patlatıyorum, samsun malı çekiyorum var mı bir diyeceğin?
  • Yeni Oluştur...