Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011-12 Formaları

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

"The Qatar Foundation is a non-profit organisation concerned primarily with education projects in the Middle East."

Yine de para etkili olmuş tabii, yıllık 25 milyon pound ile rekor kırmışlar.

ben de ilk gorunce foundationmis yea dediydim, sonra wikiye baktim 0_0 oldum. qatardan suphelenmistim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

şu cırtlak renkte forma çıkartıyorlar ya, Galatasaray'ın mor, Fenerbahçe'nin yeşil ya da önceki sayfada verilen Juve'nin deplasman forması gibi. Çok çirkin duruyor bence. Ne gerek var abi aslanlar gibi renginiz var yapın onda formanızı. Fifa'nın dayatması olması lazım bu farklı renkte forma uygulaması bu sponsorlar iyice tadını çıkarmaya kaçırmaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

şu cırtlak renkte forma çıkartıyorlar ya, Galatasaray'ın mor, Fenerbahçe'nin yeşil ya da önceki sayfada verilen Juve'nin deplasman forması gibi. Çok çirkin duruyor bence. Ne gerek var abi aslanlar gibi renginiz var yapın onda formanızı. Fifa'nın dayatması olması lazım bu farklı renkte forma uygulaması bu sponsorlar iyice tadını çıkarmaya kaçırmaya başladı.

İyi de FB'nin bu seneki palamut forması gayet beğenildi ve arma içindeki bir renk yeşil, takım 2-3 kere anca giydi o ayrı :p GS'nin eflatun/pembe akımını taraftarından kaptanına herkes eleştirdi zaten, bu sene de olmayacak gibi duruyor.

Deplasman forması bile değil alternate formalar zaten genelde o ekstra aykırı olanlar, maksat çeşit olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

küheylan said:

İyi de FB'nin bu seneki palamut forması gayet beğenildi ve arma içindeki bir renk yeşil, takım 2-3 kere anca giydi o ayrı :p GS'nin eflatun/pembe akımını taraftarından kaptanına herkes eleştirdi zaten, bu sene de olmayacak gibi duruyor.

Deplasman forması bile değil alternate formalar zaten genelde o ekstra aykırı olanlar, maksat çeşit olsun.

armada yesil var diye fener'in renkleri mi oluyor yesil? aykırı renkler yapılsın kardesim ben destekliyorum. pembenin tonu guzel degildi, guzel bir ton bulsalardı (mesela palermo'nun formasına hastayımdır) cok iyi olabilirdi. turuncu bana gore gelmis gecmis en iyi formalarda ilk 3'e girer tr'de. rengi degil sadece, fontu, fontun rengi falan da var isin icinde. mor da guzel renk aslında ama formasını beceremediler adam gibi yapmayı, yine de baya iyi sattı. real madrid'in renklerinden biri mor. zamanında mor beyaz forma giyiyorlardı, adamların lakabı mor menekseler olmustu hatta, kimse bisi demiyodu. gs olunca isin icinde dalgaya vurdu herkes. aslnda mor formaya beyaz sort ve konc yakısırdı ama salaklar bastan asagı mosmor yapınca bok gibi oldu tabi.

sonuc olarak, kulubun kaptanı begenmedi diye formalar basarısız degildi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

real madrid'in renklerinden biri mor. zamanında mor beyaz forma giyiyorlardı, adamların lakabı mor menekseler olmustu hatta, kimse bisi demiyodu. gs olunca isin icinde dalgaya vurdu herkes. aslnda mor formaya beyaz sort ve konc yakısırdı ama salaklar bastan asagı mosmor yapınca bok gibi oldu tabi.

sonuc olarak, kulubun kaptanı begenmedi diye formalar basarısız degildi yani.

Size de dedik mor menekşe Kadıköy'de :p

Mor için demedim zaten de şu yavruağzı mıdır pembe midir onlar çok fenaydı abi valla, entari gibi. Ayrıca olaya Real/GS değil de, İspanya/Türkiye diye bakmak lazım.

Yeşil zamanında (özellikle Brezilyalılar çokken) armada da yer aldığından yerleşti, en azından alakasız değil çok, onu demek istedim. Alakasız olsa da destekliyorum o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

Dendiği gibi renk ve font aslında işin olayı. Bizim formalar yıllardır çok kötü dizayn ediliyor, bir türlü sevemedim. Mesela eskiden kırmızının tonu çok iyiydi 98-2001 yıllarındaki formalar mesela. Sonradan çok bozuldu bence. Artı armalar ve yıldızların dikiş olmaması da çok kötüydü. Fontlar her sene git gide kötüye gitti. Çok zor değil yani basit ve güzel bir forma yapabilmek, var olan güzel kırmızıyı kullan işte....
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
hzır konusu varken yavşayayım dedim adf

ya geçmiş sezon formalarını vs. ucuza satan bir site falan biliyor musunuz yerli yabancı?

misal 2003 Liverpool ve geçen sezonun Boca formalarını arıyorum. Böyle kafama eserse önemli yılların önemli futbolcularınınkini de alabilirim.

2-3 haftadır GG, sahibinden falan kovalıyorum da hiç tatmin edici ilanlar yok. Yani lisanslı değiller bence dsafsd

ha bu arada evet lisanslı ürün satan site
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...