teknoson Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 En sevdiğiniz burç hangisi? Ay burcu, yükselen burcu da katabilirsiniz. Ben başlıyorum birinci Oğlak burcu çünkü iş hayatında başarılı, kariyer sahibidir. İkinci Koç burcu çünkü lider ruhlu, öncüdür.Üçüncü Terazi burcu insan ilişkileri güçlüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 böyle aptal şeylere inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Balıkları seviyorum ben, ikizler de çok oynak ama anlaşıyorum. Başaklar birazcık psikopat olsa da iyi anlaşabiliyorum onlarla da. Var hepsinin kendine göre güzellikleri. Oğlak burcu bayanları nefret yalnız, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Yengeci seviyorum çünkü yengecim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ikizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 inanmiyorum böle seylere. insan olsun yeter. aslanin tekiyle cok iyi anlasirken, digeriyle iyi anlasamiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kova mükemmel çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 SeaGle said: kova mükemmel çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi burç ne ya. bir sürü şey yazıyorlar hakkında illa ki bir tanesi tutuyor, aa ben diyorsun bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kova da ne aptal bi çeviri yaw, mis gibi aquayı al sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Absolut said: Yengeci seviyorum çünkü yengecim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ada bak kova sonra mükemmel de. kovasınız olm kovaaaaa. asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 senko said: ikizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 burçak tadı çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 boğaları seviorm ben, kadınlarına saplanıorm erkekleri çok ii arkım oluolar. Oğlakta öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 burç ne olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doruk11 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Yengeci seviyorum çünkü yengecim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Qualance said: senko said: ikizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 SeaGle said: kova mükemmel çünkü ikizler erkeği için en ideal kadınlar bundan çıkıyor. ben de seviyorum kovayı. balık kadını sevenlere sabır diliyorum. yalan bombardımanına hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Burç sevmem, golf tabii ki yerim. kaç lan kaç kaç kaaaç!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kova çok zeki olur. kovaya hangi kızlar gidiyo bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 esmer ve kısa boylu olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 akrebi napcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 burçlar çok fazla genel hani "x burcunun özellikleri" derken çok rahat hata yapıalibliniyor.. adama sorarlar hangi tahide saat kaçta hangi yarı kürede ahngi enlemde boylamda doğdu, doğduğun andaki gökyüzü haritası hangi koumdaydı diye keza dünyanın ekseninde bile değişiklik oluyor ki yılan burcu girdi işin içine ama ben kovaları severim, en mükemmel değil ama en ilginci, ikizlerle iyi anlaşırım kadınım yay burcudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Pasta said: böyle aptal şeylere inanmıyorum. aynen garbage a mı alayım, kişisele mi alayım? bana sorsan çöp konu da hadi kişisele alayım yine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar