teknoson Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 En sevdiğiniz burç hangisi? Ay burcu, yükselen burcu da katabilirsiniz. Ben başlıyorum birinci Oğlak burcu çünkü iş hayatında başarılı, kariyer sahibidir. İkinci Koç burcu çünkü lider ruhlu, öncüdür.Üçüncü Terazi burcu insan ilişkileri güçlüdür.
balon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Balıkları seviyorum ben, ikizler de çok oynak ama anlaşıyorum. Başaklar birazcık psikopat olsa da iyi anlaşabiliyorum onlarla da. Var hepsinin kendine göre güzellikleri. Oğlak burcu bayanları nefret yalnız, o kadar.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Yengeci seviyorum çünkü yengecim.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 inanmiyorum böle seylere. insan olsun yeter. aslanin tekiyle cok iyi anlasirken, digeriyle iyi anlasamiyorum mesela.
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi burç ne ya. bir sürü şey yazıyorlar hakkında illa ki bir tanesi tutuyor, aa ben diyorsun bitti.
Raze Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kova da ne aptal bi çeviri yaw, mis gibi aquayı al sen
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Absolut said: Yengeci seviyorum çünkü yengecim.
throine Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ada bak kova sonra mükemmel de. kovasınız olm kovaaaaa. asdas
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 boğaları seviorm ben, kadınlarına saplanıorm erkekleri çok ii arkım oluolar. Oğlakta öle
doruk11 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Yengeci seviyorum çünkü yengecim...
throine Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Qualance said: senko said: ikizler
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 SeaGle said: kova mükemmel çünkü ikizler erkeği için en ideal kadınlar bundan çıkıyor. ben de seviyorum kovayı. balık kadını sevenlere sabır diliyorum. yalan bombardımanına hazır olun.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Burç sevmem, golf tabii ki yerim. kaç lan kaç kaç kaaaç!!1
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kova çok zeki olur. kovaya hangi kızlar gidiyo bu arada?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 burçlar çok fazla genel hani "x burcunun özellikleri" derken çok rahat hata yapıalibliniyor.. adama sorarlar hangi tahide saat kaçta hangi yarı kürede ahngi enlemde boylamda doğdu, doğduğun andaki gökyüzü haritası hangi koumdaydı diye keza dünyanın ekseninde bile değişiklik oluyor ki yılan burcu girdi işin içine ama ben kovaları severim, en mükemmel değil ama en ilginci, ikizlerle iyi anlaşırım kadınım yay burcudur
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Pasta said: böyle aptal şeylere inanmıyorum. aynen garbage a mı alayım, kişisele mi alayım? bana sorsan çöp konu da hadi kişisele alayım yine de..
Öne çıkan mesajlar