Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ya şu savunanları çok değil 1 ay boyunca sabah akşam en yoğun saatlerde bindirsek metrobüse ilk duraklardan anlarlar belki ne iğrenç bişey olduğunu. teoride iyi görünüyor metrobüs sistemi. yoğun olmayan saatlerde de gayet yeterli ama işin aslı hiç öyle değil. o çileyi sabah akşam çeken bilir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://www.emlakpencerem.com/images//marmaray-asrin-prjesi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 asrın projesiymiş asrın çocuk evi var bide KINDERGARTEN OF THE CENTURY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ASYA ve AVRUPA fontları efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 toggie said: forgiver said: toggie said: şaka yapıyosun diye ben de şaka ile cevap verdim. ciddi değildin herelde neden sirkeci derken? ya da baslıga orta yerinden daldın, hicbir mesajı da okumadın. neyi tartıstıgımızın da farkında degilsin. çünkü, eş... marmaray'ın avrupa yakasındaki durağı sirkeci de ondan. sen okumuyorsun marmaray yenikapı ya da gidiyor oradan da hafif metroya, metroya ve tranvaya bağlantı yapılıyor gebze'ye de gidiyor ona bakarsan. benim bahsettigim tup gecit, bogazı suyun altından gecen raylı tasıt. sen kadıkoy'de metrodan cık, dolmusa bin uskudar'a git, ordan tekrar yerin altına in tup gecitten gec, sirkeci'ye gelince tekrar yerin altından cık tramwaya bin. milenyum projesi gercekten, kanalistanbul bile bu kadar cılgın degil. you cant make a transportaion system without making a few trasportations hala sirkeci diyor ya sirkecidenn 3 dk yürü metroya git, 3 sn yürü travnaya bin, 2 sn yürü otobüse bin ya da yenikapıya git yerin dibinden yüzeye çıkmadan metroya ya da hafif metroya geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 toggie said: sen kadıkoy'de metrodan cık, dolmusa bin uskudar'a git, ordan tekrar yerin altına in tup gecitten gec, sirkeci'ye gelince tekrar yerin altından cık tramwaya bin. milenyum projesi gercekten, kanalistanbul bile bu kadar cılgın degil. neden vapur kullanmıyoruz onu anlamadım? eminönü'ne vapurla geçip raylı sistem oradan da kullanılabilir. eminönü kadıköy vapuru yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben de onu diyorum zaten. yalvarıcam artık, konuya ortadan girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 forgiver said: you cant make a transportaion system without making a few trasportations hmmms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hayır ortayla alakası yok. marmaray üsküdar'daki bir adam için yapılan bişey değil ki genel olarak. yani senin verdiğin örnek üzerinden marmarayı eleştirmen biraz sakat olmuş. onu diyorum sadece. neyse yav. melih başgan devlete yıktı bizim metroyu zaten. bitirirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Aluriel said: ya şu savunanları çok değil 1 ay boyunca sabah akşam en yoğun saatlerde bindirsek metrobüse ilk duraklardan anlarlar belki ne iğrenç bişey olduğunu. teoride iyi görünüyor metrobüs sistemi. yoğun olmayan saatlerde de gayet yeterli ama işin aslı hiç öyle değil. o çileyi sabah akşam çeken bilir sadece. yetersiz abi. kapasite sorunu olması doğal. kapasite arttırımı yapılabilecek bi sistem de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 gayet ortadan dalmıssın. ben diyorum ki karsıdan karsıya vapurla zaten geciyor bu insanlar. neden yerin bilmem kac kat altına girip cıkmakla ugrassınlar? aynı seyi soylemiyor muyuz burada, yoksa sen baska bisey mi anlatmaya calısıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hayır marmaray gereksiz diyorsun o yüzden diyorum. marmaray üsküdar'a gelmeyi basarmış bir adam için gereksiz evet de şehrin daha içinden insanları toplayarak karşıya geçirme projesi zaten. hatta ta gebzeye kadar uzayacak. üsküdar-sirkeci tüneli değil sadece mevzu. anlatmaya çalıştığım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 marmaray'ın karşıda geçtiği yer çok manasız bi yer. çok saçma bi yer. ama metrobüs usulü "hiç yoktan iyidir" diyeceğiz. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben her sabah 8 gibi avcılardan biniyorum.çok ilginçtir 7.50-8 gibi normal oluyor(normal dediğim en azında metrobuse binilebiliyor :P) ama saat 8.01 olunca durak ana baba gününe dönüşüyor bir anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben ne zaman geçecek olsam kapı önünde max 10 kişi oluyor ve rahatca otura otura, ayaktakiler akraba olma sıkıntısı çekmeden geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sabah 7-9 akşam 5-8 aralığında metrobüs kullanmayan arkadaşlar müdahil olmasa konuya, daha başarılı bir tartışma olacak. ben geçen gece 11 de bindim bomboşdu, bu dolu, yetersiz, kalabalık diyenler hep kötü niyetli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. otobüs kültürünüz yok. Türkiye'de akbil nasıl doldurulur bunun kültürü yok sizde. İnsanımızın yaptığı metrobüsçülüğü anlama kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, ulaşım çeşitliliğine hazır değilsiniz. En iyi güzargah biliyorum yapıyorum sonra biniyorum diyeniz de tatava. Türkiye'de olan her tür otobüse bindim diyo, arada bir aştiden travegoya binmiştir en fazla. Duyulmuş bilinen firmalarla gitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Ben 5 sene metrobüs durağında fülüt çaldım lan, tartışmam bile senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 di said: Bindigim otobusleri metrobusler geldi diye kaldirmasa ben yine o kadar dakkada geciyordumki abi karsiya ? Ha 35 dk olmuyordu 50 dk oluyordu ama zaten Sogutlucesme'de 10 dakkadan once binemiyorum nerdeyse. Donerken ara duraklarda daha beter, 45 dk adim atilabilecek kadar bos olan metrobus bekliyorum. Sogutlucesme'ye ulasabilmek zaten 15 dk ve baska vasita kullaniyorum mecburen. abartma ya metrobüs olmasa kendimi kesmiştim şimdiye kadar. her allahın günü seyrantepe maslak gitsene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 seyrantepe-maslak arasını metrobüsle mi gidiyorsun ? ayrıca 128 ve 129k'yı kaldırırlarsa elbette ki "bakın metrobüs ne güzel icat herkes kullanıyor" derler. ulan karşıya geçmek için aracım kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mighty_THoR said: sabah 7-9 akşam 5-8 aralığında metrobüs kullanmayan arkadaşlar müdahil olmasa konuya, daha başarılı bir tartışma olacak. ben geçen gece 11 de bindim bomboşdu, bu dolu, yetersiz, kalabalık diyenler hep kötü niyetli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi muhalefet olucam diye komik duruma düşmeyin seyrantepe maslak derken oralara gitsene bi demek istemiştim maslak seyrantepe arası metrobüs ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 asıl sen komik duruma düşme. gel bin bakalım sabah 7-8 arası ilk duraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 aluriel git bi hava al gel hadi kuzum sıcak geçmiş başına saçma sapan konuşmuşsun sende her sabah gidip geliyorum zaten söğütlüçeşmeden seyrantepeye metrobüs olmasa her gün kafadan 1 saat erken uyanmam gerekirdi. babalar gibi max 25 dakikada mecidiyeköy oradanda metroyla 10-15 dakika bile sürmeyen seyrantepe. go akp go metrobüs size inat inşallah interneti kapatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 sen fonksiyonlari minimale indirmissin zaten, sana internet olmasa da farkmaz. uyu sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar