Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bengu turk ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 aslanlar gibi çarpışıyor http://wikka.moreawesomethanyou.com/images/8/82/Banging-head-on-wall.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bu gerizekalilari uzman diye yayina cagiriyorlar bide 3saat sacmaliyorlar pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 pentagon bütün hekırları binaya doldurdu!! ahuahuahuahuahauhauhauhauhauha abi lcd kafası bunlar zibidi, sıpa falan o da iyi abi. libya, yemen, suriye, mısır'ı da anonim yapmış. yaptıkları da kötü şeyler tabi. ahahuahuahuahuahuahuahuahua çok çok iyi abi. uydunet'te var sanırım. arada açıp gülerim kanala. abi bilgisi olmayan konuk getirmişler ya. hauuahuahuhaua abi, bbc'ye çıkan taksici mi ne vardı. ondan bile iyi be. başka bi dünya, metriksin memleketi ya. ahuahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ahmedinejad said: Flassh said: şuan denedim server700 server100 server 500 diye deniyor, kendini refresh ede ede anca giriyor şans eseri o da. girse bile zaten fake index. menüler hariç bir şey çalışmıyor yani anonymous win. sitede nerdeyse herşeye baktım şu anda çalışıyor herşey. ayrıca gayet hızlı girdi bende sıkıntı olmadan. sen amerikadamı yaşıyon reyis :D 2 gündür sgkda işlem yaptıramıyor bizimkiler deli oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 dns'i iptal edin. otomatik aslın dns'i adamlar siteleri yurtdışına kapadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 dasaaa said: abi lcd kafası bunlar lsd demek istedin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 yok lcd abi.. ötekisi, senin dediğin lsd uyuşturucu zaten hoş olmayan bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 aynen, bi söz bile var "lsd kullanıcağına düğüne git" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bi de crt kafası var. o daha eski tabii. bulunmuyor artık.. zor bulunuyor daha doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 crt pek kafa yapmıyor tüplü diye heralde bütün kafaları biliyorsun sende maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 de ayrı baba.. grammar nazi kafası mesela bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 geçen bi crt buldum 99 üretimi, çoiyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 lan bende vardı, flat da değildi ekran. alacak kimse bulamayınca hurdacıya verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 vestel'in 98 yapımı crt'lerine rakip tanımıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 yeni rakip buldum yeni raki yeni rakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 tibe girebilen var mı suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ahahahaha http://www.youtube.com/watch?v=HFlEB95gSzU buna bakarken de sağda şöyle bi vidyo gördüm : bu daha da ahahahaha http://www.youtube.com/watch?v=9smvvwbXvfw&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi yemin ediyorum aptal bu çocuklar.. kazakistan falan koymuşlar ikinci videoda.. gitsinler de görsünler kazakları. eauahuhauhs turanmış asdfasdfasdf lan kazaklar rustan çok rusçudur be. ruslarla iyi anlaşırsın da kazakların büyük bi kısmı cidden nefret eder. turan ne abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ayyıldız tim'in videosu nedir ya öyle. hormon akıyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 said: turkey has now a cyber army officialy recognized by turkish armed forces bu gerçek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ay yildiz vidyolari ne ya oyle ahahha mousepointer ile highlight falan. baya pacoz...saybir armi.. mmkay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 o değil de bir şeye çok takılıyorum. o kadar montaj kasıyosun, ışıklar pşiuv pşiuv hareketler falan, kullandığın fontta türkçe karakter yok anlıyorum da, İ yazacaksan I yaz üstüne yeni bi text layerı açıp . koy, çok mu zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Artariel said: http://www.youtube.com/watch?v=HFlEB95gSzU 2002... http://i.imgur.com/StgSI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ayyildiz c'mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar