Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Operation Turkey - Fighting the censorship taking place in Turkey

Drall

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.

abi biri bu yazıyı
http://1.bp.blogspot.com/-wR7KAOyTPrY/TWBRdgfkEuI/AAAAAAAAAC0/pV6KouAeuJk/s1600/288x425-images-stories-munir-ozkul.jpg
bunun altına fotoşoplasın
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

lan dejavu mu nedir aynı yazıyı biyerde daha görmüştüm sanki lol.

balon: iskender leş bişey. 5 sene Antepte yaşadım. hepinizden iyi et
kültürüne sahipimdir. dediğinizi umursamam, tartışmam bile sizle.
no-lifersınız, arkadaşınız yok, kültürünüz yok. kafanız tek bakış.
Sosyal ağlarda paylaş

Anonymous'a yönelik saldırının etkin bir şekilde devam ettiğini ve saatlerce web sayfalarına erişilemediğini kaydeden hackerlar, ''Hiçbir güç Türk devletini hedef alamaz, aksini düşünen karşısında bizi bulur'' mesajı verdi.

of liseliler...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-ANONYMOUS KAÇACAK YER BULAMADI-

Peş peşe gerçekleştirilen etkin saldırıların ardından web sayfası yayını Google'ın web hizmetleri sayfasına taşıyan Anonymous'un izini süren Türk hackerlar, bu kez de dünyanın en büyük arama motorunu hedef tahtasına koydu.

Google'un söz konusu sayfa içeriğine savaş açan ''The Bekir'' ve ''Jester''ın ekibi uzun uğraşlar sonucu amacına ulaştı. Google yönetimi saldırıya daha fazla dayanamayarak Anonymous'un web yayınını kaldırdı.

abi off eziklik dizboyu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...