balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ne balığı yiyeceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 peynire sormam da balığa sorarım ne balığı yiyeceksin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Beyti mükemmel birşey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 beyti ne abi, ıslak dürüm arası kıymalı döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 evet abi beyti yani.. gereksiz *koşarak uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 nomsaR said: beyti ne abi, ıslak dürüm arası kıymalı döner. Olur mu ya? İskender dediğinde döner üstü salça o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 doymak için yiyen tek benmişim demek ki anasını satayıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Red said: istanbulda 2 lirada et döner var bide ahaha ama ne eti bilinmiyor Bir kere yedim içinede herşeyden kattım, salata, turşu, patates kızartması, ketçap, mayonez. Ve fiyatı ayranla 3.5 tl idi. Ama çok lezzetli oluyor, bir üst katta bir döenrci daha var adam 5 tl ye satıyor aynı porsiyön döneri ama 3.5 tl liğin yanına yaklaşamıyor lezzet olarak. Pardon benim yediğim tavuk döner yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 demek ki at etini daha çok seviyosun (:P) edit: o zaman martı etini seviyosun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 martı çok mu kolay yakalanıyo ya? tavuk dönere ne zaman martı eti dense kafamda bu soru canlanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Lol ama harbi lezzetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 geçenlerde ist. da havaalanında çantasında kızarmış armadillo geçirmeye çalışan biri yakalanmıştı afrikadan, kimbilir öncesinde kaç armadillo sokmuştur ülkeye böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 nomsaR said: dasaaa said: kadın sana "aptal, tüm parasını çaya verdi. keşke bişiler söyleseydi" desin diye mi? ona aşık olduğumu söylerim. "çaya mı!! bana aşık olsan parayı bana harcardın!!" der sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi dur naptın hatunlarla o kadar çok diyalog kurmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 o yüzden bi pide döner yedirt, üstüne çay içmeye gittiğinde 2 liraya + sözlerle bağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 armadillo diye satsa istinyepark'ta dolar milyoneri olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Sizde amma zengin lokantasında yiyosunuz lan. 3.5 Tl tavuk döner fiyatını garipsiyorsunuz, zaten normal fiyatı o yani. Normal piliç çevirme falan bile 5 Tl iken oranlayın kıyaslayın, ananızın yemeğinden de yemeyin sürekli, öğrenin az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 FromTheHell said: doymak için yiyen tek benmişim demek ki anasını satayıms. düşün bi de beni. doyacak kadar yemek gördüğümde rüyadayım demektir.. ki her gece açlıktan bayıldığım için rüya da göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 20 lira tosta verilmez diyenler said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ee :D neyin gazındasın sen ? niye ağlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 mulgear6 said: "mekana" para veriyosun orda sanki kirasını ödemek zorundaymışın gibi mesela fenerbahçedeki happy moons da 10 tl olan bişey kadıköydekinde 8 tl kiradan dolayı sadece idiyotluk ya bu çok salak birşey cidden. caddedeki happy moons ile kadıköydekinin arasında da fark var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Frantic said: 20 lira tosta verilmez diyenler said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. bi de şuna güldüm cidden çok saçma bir post. biri vardı araba mı alıyodu rusyaya mı gidiyodu neydi onun tarzında olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 en doğal şekilde beslenmek en iyisiymiş, bak bilim bile destekliyor, http://www.cnnturk.com/2011/saglik/06/06/arastirmacilardan.oneri.toprak.ye/619161.0/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 balon said: ee :D neyin gazındasın sen ? niye ağlıyosun ee'si zaaaaaaaa xD aglamismis miyim, dur bi icerde uzulup geliyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 döner fiyatı hakkında bir konu 19 sayfa oldu sdfudhasufha. tey allam kimsenin mi işi yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar