LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Dünyaya bakıyorlar, "meh" diip geri dönüyorlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 obligatory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi kaç zamandır şu karikatürü görür gülerim, sol alttaki chewbacca benzeri şeyi yeni gördüm askjdghdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 LathspeLL said: Dünyaya bakıyorlar, "meh" diip geri dönüyorlar bence. abi bunu yazdım mı hatırlamıyorum da ufoların içinde canlı olmaması lazım gibi bi düşünceye kapıldım. o kadar ani hareket eden bi zamazingonun içinde canlı olsa o yüksek g'leri karşılayacak bedene sahip olamsı gerekir ki öyle bişi olsa görenler insansı bişi tarif etmezlerdi. gözenekli, tahta gibi sert, bol boşluklu bişi olması gerekirdi. joint bile olmazdı belki vücutlarında. ya da daha makulü içlerinde canlı olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Ya silikon bazlı bi yaşam formuysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi zaten aslında viscous damping düşünüyordum ben yaw.. benim projede jointlerde şöle diyim ince tarafta olan hareketin modellenmesinde sorun var. onu düşünüyordum. sonra geyik yaparken "baba hiçbir damping ile iç organları bi arada duran bi canlıyı o g'den kurtaramazsın" sonucuna vardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 İşte iç organ dediğin karbon bazlı canlılarda var zaten, viskozunu geçtim dampingin hiç bi türüne ihtiyaç duymadan çok daha yüksek G lere dayanabilen canlılar da olabilir. Ya silikon bazlı canlı demişken, offtopic olacak ama ben askere gitmeden önce galiba RNAsını sentezlemek için siyanür kullanan bi bakteri bulmuşlardı falan. Noldu o? ib4 o diil de bi ilhan irem vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi gene hücre mücre falan olacak işte. yumuşak bişi olmaması lazım ne olursa olsun. blob olmayacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Meatbag olmak zorunda diil işte onu diyorum. http://www.youtube.com/watch?v=XXvVVCr_6P8 Gayet kral bi yaşam formu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi selpak da yumuşak.. asdfasfasfasf sıvı içermeyecek ya da süngerimsi bişi olması lazım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 biz bile uzay yolculuğu için biomekanik cyborg olmamız gerektiğinin farkındayız bugün, ışık ötesi çağına gelmiş adam g'yi dert edecek durumda değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yanlış link asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar