-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 kib naz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 madalyayı aldım rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 okuldan geldim ... oyle iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 guya tr nin iyi okullarindan INTERNET YOK ULAN!! 2001degil de 2011 de oldugumuz icin dosyalarim nette bre gerizekalilar! oturdum kaldim. millet bekliyor. bravo abdnin, avrupanin ortalama okulundan kotudur bizim en iyi okullarin toplami bile. yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 sınıf arkadaşım olan bütün kızlar ağlıyo şu an bende mi bi sorun var? ağlamalı mıyım? bilemiyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 gel omzumda agla niye agliyorlar? manyakliktan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 biri ''kimyadan bi soru iptal edilmiş niye ha niye?'' diye ağlıyor ''biri ben napıcam şimdi bi sene daha burda rabbim'' diye ağlıyor ''biri aşkımla aynı yere gidemiycez'' diye ağlıyor ben de gülüyorum öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 en guzelini yapion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 anladigim kadariyla da oss sonuclari aciklanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 o zaman ben bi el p90 yapiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 evet öyle oldu. tanımadığım akrabalarım filan arıyo niye merak ettilerse puanımı. hani o yaşta artık geçmiş olması lazım ''bizim filanın kızı/oğlu bilmemnerde okuyo'' tarzında hava atmaların. değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 az önce böğürerek ekmeği ikiye ayırayım dedim dörde ayrıldı, FML :((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 cok bogurmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 guc kaynagimiz pert oldu firrmada adam bekliyoruz dediler. hmm net yok, kutuphane ici tarama yok... fml ben de aglayim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Öf yarın yine çekime gidicez yea. Çok sıkıcı gerçekten bi de çok soğuk oluyo orası. Mecburen mc donalds yiyoruz bolca sigara içiyorum sıkıntıdan falan. Çok kötü gerçekten. Tek iyi yanı normal iş saatinden 1 veya 2 saat daha erken çıkabiliyoruz. O da çok fazla çekilicek ürün yoksa. Geçen sefer 200den fazla ürün çektik sabah 10'dan akşam 5'e kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ne çekeceksiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Engineer, reporting! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 oh be! net geldi lan! hay güç kaynağına sokayım! içime huzur geldi olm net gelince! çok şükür yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 okulnet ile her şey çok net! http://www.gev.com/wp-content/uploads/2011/05/fast.jpg özel güç kaynaklı bağlantımız sayesinde, intihalde bir numara olacaksınız! http://4.bp.blogspot.com/_DC0LajBifXQ/TDJZ1PTzhQI/AAAAAAAAA-Q/5ZuwVbQG-uk/s1600/FastInternet.jpg http://dailybyte.in/wp-content/uploads/2011/03/internet_speed.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ben sen miyim olm! seni gidi fabricated truncated variable seni. sdfsf evden yazıların son halini, modellerin son halini çekicektim.. anca şimdi alıyorum.. %24.. %24,75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 -Deno- said: ne çekeceksiniz ? KIYAFET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ecevit gibi kapalı şişeden su içmeye kalkıştım. o da erikli mi içiyordu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 dasaaa twitter'a çevirdi burayı. bu ne laubalilik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar