wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hobbit gibi lan heauheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 az önce canım soğuk bişi istedi, baktım fanta bitmiş. ama bira buldum hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 nerden dilime dolandiysa man down akşamdan beri rampam modundayım = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 vivaldi dinleyen sincap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ya sincap! ben sana dün alamancadan çeviresin de bana anlatasın diye deney raporu yollayacaktım. bi türlü yaklayamadım :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ya cevap yaziyorum kayboluosun sen de, anlamadim gitti :/ soora yine monolog kurdurmak zorudna birakiyosun beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ahıhı eşşoleşşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ya defol git ekmek dövücem seni. dkljdfsklfdssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 kes lan şaban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sus lan sincap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 vaniLLe said: ya cevap yaziyorum kayboluosun sen de, anlamadim gitti :/ soora yine monolog kurdurmak zorudna birakiyosun beni. çalışırken kapatmış olabilirim, net gitmiş olabilir.. sen de haklısın doğrusu. du yarın bulayım da scanleyim. mail atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Şapkam ve ben.. ayrılmaz bi ikiliyiz pasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 http://img03.imgsinemalar.com/images/karakter/g/Guduk-Necmi.jpg b en bunu düdük necmi die biliodum adam güdük necmi cikti ya! aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 cok icmisim lan sanki ulserim azdi gece gece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 pogodi said: kellogg's k-bar sana tapıyorum BEBEYİM. Kellogg niye marka mı olur lan ork konuşması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 -niye oynuyosun o zaman benle!! -gülmek icin.. ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 vaniLLe said: http://img03.imgsinemalar.com/images/karakter/g/Guduk-Necmi.jpg b en bunu düdük necmi die biliodum adam güdük necmi cikti ya! aptal. aaa. oh wai.... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 http://www.google.com.tr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=g%C3%BCd%C3%BCk+necmi harbiden güdükmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ahahaha nublar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 resmen evde canı sıkılan ev hanımlarının ev eşyalarının yerlerini değiştirdiği gibi oturdum browser değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 klimayla yatınca motor bozuluyo günlük. motor bozulursa bi yere varamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 uyku duzenimin icine sicildi, bugun erken yatmaya karar verdim gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yat simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Bütün sene bugün havayı begenmedim diye okula gitmemenin her türlü yolunu kullan. Yazın 9-6 işe laf etme hergün mutlu mutlu git gel. Degişik adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar