Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 facebooktaki "hide all posts by x" şeysini sık sık kullanmaya başladım, nasıl güzel oldu ya
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 eet ben onu yeni keşfettim kaymak gibi
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Frantic said: gunluk, abimle tartistik kedi bisküvisi alıp sabahları onun cornflakesine karıştır çaktırmadan yıllarca intikam için
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Saeros said: facebooktaki "hide all posts by x" şeysini sık sık kullanmaya başladım, nasıl güzel oldu ya sen ne diyosun olm. süfer o lan :D saçma sapan hayatımda bi daha görmeyeceğim asker arkadaşı adamları direkt iptal ettim ordan dsfgdsfg.
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Norak said: Frantic said: gunluk, abimle tartistik kedi bisküvisi alıp sabahları onun cornflakesine karıştır çaktırmadan yıllarca intikam için ahah yalnız hem cornflakes yiyor hem de kedimiz var yani yapsam bi süre yer heralde dfgdf.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 "çok moderniz" saçmalığı adı altında "aman ne yapmışsa yapmış.. kime ne ki? size ne oluyor ki?" diyen salakları, başkaları hakkında konuşurken yakalayıp, hiç "size ne oluyor kiiiii" falan demeden, doğrudan et terbiye etmek için kullanılan meat tenderizer ile kaba yerlerine hafifçe vurarak ikaz etmek istiyorum.
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Yesinler birbirlerini et parası vermesinler ...
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 çok sıcak ya, çok mutsuzum. iğrenç hava. bok gibi.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 dasaaa said: "çok moderniz" saçmalığı adı altında "aman ne yapmışsa yapmış.. kime ne ki? size ne oluyor ki?" diyen salakları, başkaları hakkında konuşurken yakalayıp, hiç "size ne oluyor kiiiii" falan demeden, doğrudan et terbiye etmek için kullanılan meat tenderizer ile kaba yerlerine hafifçe vurarak ikaz etmek istiyorum. şundan çoook çektim ünide ilk 2 sene. Kızların bütün seks hayatını detayına kadar birbirine anlatıp sonra başka sevişen birine kaşar muamelesi ilginç geliyor bana. Hayır senin yaptıgından farklı bişi yapmamış ki sanane o kızdan senin yaptıklarını o bilse sana boyle der miydi acaba diyesim geliyor.
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yazlığımda bahçede şezlongda arkadaşla game of thrones izlemeden önce bi el "takıldık" şuan denize karşı müzik dinliyoruz. hahha!
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Dün fedeyi aramam gerekiyordu ama dün dönmedim ankaraya günbük. Çok ağır sattım fedeyi valla O_o
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ben de artık alıştığım için geri aramadım hiç dskjl
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Oha bu ilk değil miydi lan? Çok seviyeli bi birlikteliğimiz var yalnız agfsd
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 'dalları ayaz alır yüreğimi bir ince keder, aman gül seni yazar bülbül çilesine büyür iç eder aman bir dokunursa bin aşka boyar rengimi ellerinin ateşi bir bahar akşamıdır bana gam gözlerineyse batan güneşi ben yanarım küllerini savurur içimdeki köz sönse de gün ay ben sönemem dilde mühür yollara sürülür ah içimdeki söz söylese o ben söyleyemem sevdiğimi'
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 gelirken 11 saat süren yolculuğumun, dönerken kaç saat süreceğini çok merak ediyorum, ama heyecandan su gibi geçer o yol gerçi zehehe.
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bu sabah seferinde bulundugu yenikapi-bandirma seferindeki cocuklarin hepsini denize atsam azcik bile uzulmeyecegim
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 biyoritmin düzerlir heheeeeey diye sabahın 9 una ders alan beynimi s
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Enee arkadaşım geliyor poğ(a)ça getiricek bize, çay may yabiim. ^_^
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hayat size güzel valla, hiç erkek arkadaşım yok.
Öne çıkan mesajlar