Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 facebooktaki "hide all posts by x" şeysini sık sık kullanmaya başladım, nasıl güzel oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 eet ben onu yeni keşfettim kaymak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Frantic said: gunluk, abimle tartistik kedi bisküvisi alıp sabahları onun cornflakesine karıştır çaktırmadan yıllarca intikam için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Saeros said: facebooktaki "hide all posts by x" şeysini sık sık kullanmaya başladım, nasıl güzel oldu ya sen ne diyosun olm. süfer o lan :D saçma sapan hayatımda bi daha görmeyeceğim asker arkadaşı adamları direkt iptal ettim ordan dsfgdsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Norak said: Frantic said: gunluk, abimle tartistik kedi bisküvisi alıp sabahları onun cornflakesine karıştır çaktırmadan yıllarca intikam için ahah yalnız hem cornflakes yiyor hem de kedimiz var yani yapsam bi süre yer heralde dfgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 "çok moderniz" saçmalığı adı altında "aman ne yapmışsa yapmış.. kime ne ki? size ne oluyor ki?" diyen salakları, başkaları hakkında konuşurken yakalayıp, hiç "size ne oluyor kiiiii" falan demeden, doğrudan et terbiye etmek için kullanılan meat tenderizer ile kaba yerlerine hafifçe vurarak ikaz etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Yesinler birbirlerini et parası vermesinler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 biçız end hoors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 çok sıcak ya, çok mutsuzum. iğrenç hava. bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 havaya trip atmak? peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 dasaaa said: "çok moderniz" saçmalığı adı altında "aman ne yapmışsa yapmış.. kime ne ki? size ne oluyor ki?" diyen salakları, başkaları hakkında konuşurken yakalayıp, hiç "size ne oluyor kiiiii" falan demeden, doğrudan et terbiye etmek için kullanılan meat tenderizer ile kaba yerlerine hafifçe vurarak ikaz etmek istiyorum. şundan çoook çektim ünide ilk 2 sene. Kızların bütün seks hayatını detayına kadar birbirine anlatıp sonra başka sevişen birine kaşar muamelesi ilginç geliyor bana. Hayır senin yaptıgından farklı bişi yapmamış ki sanane o kızdan senin yaptıklarını o bilse sana boyle der miydi acaba diyesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yazlığımda bahçede şezlongda arkadaşla game of thrones izlemeden önce bi el "takıldık" şuan denize karşı müzik dinliyoruz. hahha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Dün fedeyi aramam gerekiyordu ama dün dönmedim ankaraya günbük. Çok ağır sattım fedeyi valla O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ben de artık alıştığım için geri aramadım hiç dskjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Oha bu ilk değil miydi lan? Çok seviyeli bi birlikteliğimiz var yalnız agfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 'dalları ayaz alır yüreğimi bir ince keder, aman gül seni yazar bülbül çilesine büyür iç eder aman bir dokunursa bin aşka boyar rengimi ellerinin ateşi bir bahar akşamıdır bana gam gözlerineyse batan güneşi ben yanarım küllerini savurur içimdeki köz sönse de gün ay ben sönemem dilde mühür yollara sürülür ah içimdeki söz söylese o ben söyleyemem sevdiğimi' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 gelirken 11 saat süren yolculuğumun, dönerken kaç saat süreceğini çok merak ediyorum, ama heyecandan su gibi geçer o yol gerçi zehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bu sabah seferinde bulundugu yenikapi-bandirma seferindeki cocuklarin hepsini denize atsam azcik bile uzulmeyecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 biyoritmin düzerlir heheeeeey diye sabahın 9 una ders alan beynimi s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 10 dakikan var daha uyusana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 faturaları topladm da. HAŞURT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Enee arkadaşım geliyor poğ(a)ça getiricek bize, çay may yabiim. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hayat size güzel valla, hiç erkek arkadaşım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar