copry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Aksam olsun gunlukcuk ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Aksam olsun gunlukcuk ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 aksam olmasin ya, uyuyamiyorum zaten :/ 4/8 bu arada ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 internet, serverlardaki admin yetkilerimi falan hep almıslar gunluk. daha istifa dilekcemi vermedim la az bekleyeydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 kahvaltı soslu, tonbalıklı, kasar peynirli dürüm yaptım günlük, aksamada koyun yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Ne zaman uykuya dalsam biri gelip uyandırdı günlük çok tatsız. Ukulele kursu için mail attım 1-2 yere insan kendini geliştirir de ukulele dersi de verir ne kötü gitar hocalarımız varmış yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 yine çalışıyorum, kapıdaki bekçi bile gizem hanım ben çıksam sorun olur mu diye sordu.. ağlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Mmeh rotar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Günlük, nereden buldum diye sorma, bi tane "The Incredible Hulk" tasosu geçirdim elime. Bayağı bildiğin taso. Cipsten falan çıkmış heralde yine. Neyse, bununla çok kötü espiriler yaparak insanların gününü karartıyorum. Ne zaman bi yerde bi fikir ayrılığı ya da kararsızlık çıksa "halk oylaması yapalım" "bunu halka soralım" "halka danışalım" falan diyip çıkartıyorum cebimden, sonra yazı mı tura mı diye soruyorum. Evet, böyle işkence ediyorum çevremdeki insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ve sonuç, tam 2 saattir üzerinde çalıştığım raporun son cümlesini yazıyordum ki trinkk elektrikler gitti benim gerzek pc kafayı yedi... ne yani şimdi kaydetmedik diye bi iki saat daha burda iki büklüm rapor mu yazıcam... kesinlikle en şanslı günümde değilim şerefime içilir bu gece:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 cardboard arcade i yapan çocuga gizemli birinden 130.000$ kolej parası gelmiş günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 uyuyayım sabah olsun sonra akşam olsun gideyim yanına günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Bugun de bitiyo imdaaaak =,( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 yeni terlik almam lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Bozmuşlar seni günlük ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Baya kalabalık yemeğe gideceğim akşam günbük. Traş falan oldum =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ne güzel bi pazar la günnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Saeros said: yeni terlik almam lazım:( ya eet bende the ultimate terlik arayışı içindeyim, kopmayan parçalanmayan yırtılmayan bozulmayan terlik istiyorum. http://i223.photobucket.com/albums/dd74/Prestige_Photo/Superhero.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Çok yorucu bi gündü günlük yea, düzeltmişler seni bide sevindirik oldum. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Günnük çokpis doğumgünü kutladım, kendime hediyemi de aldım yarın da antalyaya gidiyorum sabahları larada yalınayak koşucam. o yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Öğlen 12de başlayan çalışmamı işmdi bitirip huzur içinde eve gidebilirim dimi günlük? di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 CALL 911 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Günlük bi tiramisu yapmışım, sevgilimle hepsini yedik. Süper bişi olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Günlük sevgilim bana haftasonu tiramisu yaptı =)) mükemmel ötesiydi , içine sevgisini de katmış <3 Koca tepsiyi bitirdik ( çok az da komşuya verdik ) ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar