wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 NolaxThensbane said: ben gelirim lan ava tavşan avlıyalım bi bakayım madem seni de çağırırız ^^ senko said: ne tavşanı... ejderha avlıyoruz biz. çok tehlikeli adam oldun sen yea =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Selam gunluk, negzel bi gun degilmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 @patron buraya gelin uludağ dağı mis gibi @aente http://th07.deviantart.net/fs71/PRE/f/2010/175/8/5/Skeletor_____YES_WE_CAN___by_artbycarlgookins.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hhahah tum sirkete sarki soyletmisler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 İçimde sıkıntı var günlük, şu torbam falan gelseydi negzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Gunluk bu Jaffa ne tatli kiz ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 wastyrx said: İçimde sıkıntı var günlük, şu torbam falan gelseydi negzel olurdu. üzgünüm kardeş malı getircek arkadaş yakalanmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 paticik keş yuvası oldu iyicene, narkotik basar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 torba gelince anlaştığımız miktarı bana yollarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Ben arkadaşım ne olursa olsun dedikçe daha da kötü hale getiriyorlar işleri. Yazık valla. ps: kum torbası la kum torbası ne sapıtık aklınız var anasını satiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 akiikkiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 günlük ben yemege kactım ıspanaklı ve pırasalı ev yapımı börek beni bekliyoreeee h e l l y e a h h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hell yeah demek için çok low level o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hafif acılı lahana dolması... http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/002/252/me-gusta.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 jaffa said: günaydın günlük :) çokzel bir gün olcak^^ çokzel bir gun oldu .) emegi gecenlere teskkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 wastyrx said: Ben arkadaşım ne olursa olsun dedikçe daha da kötü hale getiriyorlar işleri. Yazık valla. ps: kum torbası la kum torbası ne sapıtık aklınız var anasını satiim kum torbasi her derde iyi geliyor ya. acayip tavsiye ederim. kafa attigim bile oluyo arada sdfg ask acisini unutturur yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 istanbula dönersem benimde alasım var oralla konuştuyduk zaten kesinlikle alalım biribirimize dalcağımaza torbaya dalarız dediydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 50 kilodan asagisi oyuncak bastan uyariyim. bi vurursun ucar 5-6 gun sonra alisinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 kaçlık almak lazım ki daha fazlasını da tavan kaldırcak mı bide abi. üst katı getirmeyelim yanlışlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 12lik matkap ucuyla celik dubelli cengeli taktin mi hic bisey olmaz. bence minimum 40 alinmali. alisinca hakkaten balon gibi oluyo. ben delip cengeli taktim, sonra da kum torbasini astim. 50 kg + benim agirligimi cok rahat tartti 7-8 dk. hic kimildamadi. ust kat oyle kolay kolay gelmez binayi veli gocer ve saz arkadaslari yapmadiysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 çok sıkıldım bugün, neyse ki yarın sabah istanbul'a dönüyorum odamı ve sessizliği o kadar özledim ki inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 xaty said: jaffa said: günaydın günlük :) çokzel bir gün olcak^^ çokzel bir gun oldu .) emegi gecenlere teskkurler ehu demiştim ki ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 günlük bişey oldu söylemem. merak etme iyi bişey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Gene hastanelik edicem birini ama du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar