jaffa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ben daha işten çıkmadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 garibim ya cok calıstıyolar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 yok ben kendim çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 o zaman sikayet etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bullseye woman !!! go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 çok güzeel havaydı be. atladım pislete vurdum sahilden sahilden. herkes de açılmış saçılmış dakkasında, cıbıl cıbıl, pardon cıvıl cıvıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Julia said: hayır yani şu lafını yedircek patiden reel de gorustugum ınsanlar var,bi feyk muabbeti almış gidiyor anlamıyorum neyin kafasındasınız. hmmm şikayet ettim, kız olman milleti tehdit etmeni hoş göstermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 sen de herkesi şikayet ediyosun ha. gözümden kaçmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Bone tek başlıkta 16 kişiyi şikayet etmiş geçenlerde bir mod yazmıştı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 hain bone gammaz bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 sonu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 "Tatar Ramazan" said: Julia said: hayır yani şu lafını yedircek patiden reel de gorustugum ınsanlar var,bi feyk muabbeti almış gidiyor anlamıyorum neyin kafasındasınız. hmmm şikayet ettim, kız olman milleti tehdit etmeni hoş göstermiyor yedircek derken dövcek vs. demedim nerenle okuyosun ? tükürdügünü yalatcak anlamında dedim , ha ama illa ispiyonlamak istiyosan ispiyonlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Julia'yı balıktan başlıga sürüyoruz. c wat i did thar? "Tatar Ramazan" said: Bone tek başlıkta 16 kişiyi şikayet etmiş geçenlerde bir mod yazmıştı lol Üstüne her birine böyle uzun uzun açıklama yazmış. Adamın postları herkes scrolldown yapınca modlara zorla okutuyor kendini, çaresizlik çok feci boyutlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 üniversite 2 kızlarının ağır kesişi üzerine yeteneksiz gerizekalı grubun istediğim şarkıyı çalmaması eklenince gruba rakı ısmarlayıp olay yerini terk ettik ve bodruma yola koyulduk. sökede çöpşiş yedikten sonra en genç ben olmama rağmen abi dedim çok uykum geldi dönelim. millet de kayışa meyletmiş dönük geri, yatarken yarın geceyi kahveyle bitiricem diyodum, fakat gel gör ki saat 7 ve hava cumartesi gecesi ateşi için müsait. üstelik bu sefer sürekli gittiğim mekana takılıp her zamankindan diyip, biramı içebilirim. pazar dinlenirim hem sayılmaz mı? yoksa şimdi mi eve gitmeliyim. belki de dün hiç çıkmamalıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 olm üni 2 ufak değil ki çok. neden yani? en az 20 vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 yo bariz küçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 19 bilemedin 20 olsunlar en az. neresi kucuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 lan zaten sıkılıyorum evde. bari sen gidip durma paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Arkadasin aldim ifadesini bowlingde. kuzu kuzu gitti hesabi odemeye. ama pideli kofteler benden. cok yuklenmemek gerenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 İçtim geldim gümlük, yarın ak göt kara göt çıkacak meydana hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Jaffanın bana bira borcu var günlük buraya yazayım sonra unutursam bakarım, bir de bildiğin newbieler olarak dartta aldık ifadelerini belli kişilerin. Onlar kendilerini biliyorlar rezil etmiyorum buradan o yüzden ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 hakan oynamayalim abi bir daha bilmeyenlerle. zevki çıkmıyor oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ah fede ah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bırakıp gidiyosun çocuğu, sonra ah vah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar