Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 xaty ayrıca resmi görmeyenler çok şey kaybetti.patinin net en hoş kızı keşke kaydetseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 dota 2 :(:(:(:( hala yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bende bi keşke dedim de, sonra iyiki kaydetmemişim de dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 barbu said: dota 2 :(:(:(:( hala yok abi hon varken hala mı dota2 ya bırak allasen yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 havalar toplicak prş'den sonra dediler, inandık bakalım.. eskişehire gitcem yarın, uçuşlar iptal olmaz umarım. uğraştırmasınlar gereksiz yere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 red tsk ederim 0ne said: bende bi keşke dedim de, sonra iyiki kaydetmemişim de dedim. a a o niye be virüs mü benim resmim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 AHAHAHAHAHAHAH 0NE. CANIMSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 selamun aleykum sayın bağyan nasılsınız inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 arkadaşlar. bana dota 2 gift bulana julia'yı ayarlıcam. hadi bulun lan bi davetiye. üstüne de dürüm. romantik mum da koyacam masaya. acı biberiye ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 laf mı soktu cocuk anlamadım , niye öyle dedi ki simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 barbu said: arkadaşlar. bana dota 2 gift bulana julia'yı ayarlıcam. hadi bulun lan bi davetiye. üstüne de dürüm. romantik mum da koyacam masaya. acı biberiye ile birlikte. yok daha neler,neye kimi ayarlıyon dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 barbut bir gift için fake açıp trolle yatmaya utanmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 tamam ya. ayran da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Sevgili Julia, Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 hadi yetsin bu kadar, suyu çıkmasın off tam da cinalinin mesajının üstüne denk geldi, iyi oldu zaten hiç sevmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ginaly said: AHAHAHAHAHAHAH 0NE. CANIMSIN. sende benim since Ginaly said: 0ne benim diğer acc. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 kacırdık mı lan gene! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ginaly said: Sevgili Julia, Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. sana da mutluluklar ^^ herkes mutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 NolaxThensbane said: kacırdık mı lan gene! yarın aksam bulusak ben sana detaylıca anlatırım hacı sen hele bi geeeeeeeel uzaklar sana gelir.. sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 evet bugunluk fake kız muabbeti yeter bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 fotoğrafını atsana bir daha, göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Saeros said: hadi yetsin bu kadar, suyu çıkmasın off tam da cinalinin mesajının üstüne denk geldi, iyi oldu zaten hiç sevmiyodum niye sevmiyon la beni aşkolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 benjani said: fotoğrafını atsana bir daha, göremedim ben. görenler görmeyenlere anlatsın :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 onlar bencil, anlatmazlar.hem anlatmakla olmaz bu, görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ginaly said: Saeros said: hadi yetsin bu kadar, suyu çıkmasın off tam da cinalinin mesajının üstüne denk geldi, iyi oldu zaten hiç sevmiyodum niye sevmiyon la beni aşkolsun noldu yüz bulamayınca bitsin bugunluk trololo muabbeti yapma ama de mi,başkalarının kısmetini kapatma,bencil olma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar