Theridone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Lé Gunluque, herkes gider mi bir gun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 valla hepimiz ölcez kenks sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 buzdolabında fıstık ezmesi buldum canına okuyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kedi katillerine hak verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 lisede (ama böyle hazırlık + 1. sınıfta falan) bi çaldırıp kapama olayı vardı, ne garipti ne acayipti o ya. ayrıca "bu kadar uyku yeter it's time for business" kafasındaki vücuduma hayret ediyorum gerçekten, akşam 9'da uyuyup gece 3'te uyandım. ben istemez miyim sabahın ilk ışıklarıyla kesintisiz uzun bir uykudan uyanayım? evet isterim lan, ama yok işte. age of oynayayım bi el, sonra dizi mizi izlerim artık das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 off o olay :d kontr olsa da caldirlr di birisi pes edene kadar üst üste :D yada sırayla tum sevdklere :D lolz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Saeros said: lisede (ama böyle hazırlık + 1. sınıfta falan) bi çaldırıp kapama olayı vardı, ne garipti ne acayipti o ya. lisede yoktu da ortaokulda vardı bizde de. Bi de bunu hala yapan gördüm ben, telefon numaramı bulmuş anneannemin köyünden 25 yaşında bi kız beni arayıp çaldırıp kapatıyodu. Hiç tepki vermedigimden ötürü ''Nbr npysn hç cvp vermiyon düğüne glcn bak hç anlamam'' diye mesaj atmıstı. Hiç bişeyine tepki vermeyince bıraktı. True story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Bi de günlük Katana istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 lise hazırlıktayken, titreşime odaklanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Acıkıyorum ve evde yiyecek birşey olmuyor ya üff çok seviyorum ya öyle zamanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Phyxinsevgilisi said: Hiç bişeyine tepki vermeyince bıraktı. tam bir şehirli bi de age of 3 saat sürdü ya of, daha ufak haritalar açıcam bundan sonra 3 saat nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 -9 derece. arabam calismadi. arada isiklarda durdu arabanin ici isinana kadar ise varmis oldum. Ama iyi uyudum sabah dusumuda aldim civi gibi ciktim. Disardaki -9 dereceyi yiyince cakildim yere tabi o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kahvalti caylan http://i38.photobucket.com/albums/e138/lillebi_/Eine%20kulinarische%20Weltreise/Ecuador.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 lokanta gibisin mübarek her sabah başka menü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ateşim var sanırım günlük. ellerim üşüyo, yüzüm yanıyo hasta olmıyım noolur 2 ayda 3. olacak yoksa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Saeros said: tam bir şehirli Acımasız Istanbul :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 jaffa said: lokanta gibisin mübarek her sabah başka menü sili'den, yöresel bir lezzet türkiyede bulabilecegini hic zannetmiyorum. cok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 afiyet olsun güzel görünüyor zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 beklenen haber çabuk geldi bu gece de ofisteyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 aklıma 2006 senesinde yaz tatilimde yaptığım yavşaklık geldi. ne kadar yavşak olabilirim sorusunun cevabını aldım. cevap : çok yavşak olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 fede seni itiraf etmek istedikleriniz topicine alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 itiraf edicek olsam buraya ederim. senin topiğine mi kaldık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 açtığım topicin popülaritesini kıskandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 açtığın topiğin popilaritesin ben tek elimle yazsam 10 dakkada 3 e katlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar