napae Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Oh yarın bütün gün deniz kenarında oturucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 aa yeni gunluk gelmis 6 sayfa fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yarın olsun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi sabah 5te odev cekicez ne psikopat arkadaslarim var. neyse dusa gireyim mmmmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 finallerin bitmesiylee dönemin kapanmasıyla içinde bulunduğum 4.5 aylık hapisanemden azat edilmemle..şuan içinde bulunduğum bu boşluktan patiye post kasarak kurtulmaya çalışıyorum:)...dizilerin de yardımı olmuyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 sabah 5te yatıp sabah 10da kalktım. yarın sabah 7de kalkıcam. uyumaya çalışırken duvarda örümcek görmem gerçekten çok iyi oldu. hava aşırı sıcak. camı kapatsan bir dert kapatmasan bir takım canlılar giriyor. of ya kesin birsürü şeyler daha vardır şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Yarın sabah cildiyeye gidicem sağlam bi özel hastanenin böyle olmıcak.Ohşşş biri kaşısa şuan kedi gibi olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 of allah kahretsin ya. 3 kuruş uykum vardı o da açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yarına iki sayfa sınav kağıdı doldurup götürmem lazım.. kağıdı doldurmaya ayrı okula kadar gitmeye ayrı üşeniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bir paket m&m's karşılığında yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 make a donation http://forum.paticik.com/read.php?6,5659133 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Haftaya açılışını yapacağım mamboya bi bakayım dedim..2 saattir anlamsız anlamsız http://www.mambobc.com/tr/hizmet.asp?id=7 buna bakıp gülüyorum...Yazı ve resmi aşağı indirdikten sonraki oluşan tablo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 altintop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 AHAHHAHHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ha bi de dun bilardo oynadigimiz yerde kavak yellerinde oynayan agzi yamuk adami gorduk, aa kavak yellerinde oynayan adam degil mi o dedik, bitti o kadar sonra o da bilardo oynadi hatta bu mesajin devamini o yazicak, o da gununu anlatmak istiyomus jjjjjjjjjjjjjj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yaza az kaldı şafak sayıyorum! ayrıca dönem sonu sinema etkinliklerimiz de tangledla devam ediyor.iyi seyirler. (hiperaktif bi fırlama spoilerın dibine vuruyo tabi orası ayrı ahahahaha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yine güne 4 saat uykuyla başladık hayırlısı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ben böyle kiskanc insan görmedim yuh. off aldim basima belayi. ya bi insan esmer olup da ''normalde ben senden daha beyazim'' der mi ahahaha sirf o degil arami bozmaya calisiyo insanlarla. =( bi gün cok pis kavga cikcak. ve ben arada kaynicam mühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 vaniLLe said: ben böyle kiskanc insan görmedim yuh. diyince bi korktum. sonra geçti ama.. bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ayay böle tatli bi cocuk var mi ya ^__^ 3 yasindaki yegenim telefonda agladi SEN GEEEL OYNAALIM diye. benden bahsederken de ''ninooos, benim ninoosum'' diyomus of. cok özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 vaniLLe said: ayay böle tatli bi cocuk var mi ya ^__^ diyince bi korktum sonra geçti ama.. 2dakika sonra "bugün en yaptın?" diye hesap soran mailım gelecek. ne yaptım? hiiiç gibi bişi. kendi işlerimden neredeyse hiçbişi yapmayıp arada napae gibi alışveriş falan yaptım hatta. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 altın saat mı aldın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yok ya derdi alışveriş yaptığını duyurmaktır. ha dasaaymış pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 viski içmekteki amacım raporu bitirebilmekti. ama şimdi de dışarı çıkmak istiyorum rapor fikrimde değil. ya bu raporu yazarsın, ya bu diyardan yazarsın. ah neredee vah nerede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Vingthor said: altın saat mı aldın... istersen neden olmasın sdfsdffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar