jaffa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 evet lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Ögle yemegini yemiş olmayı unutman umrumuzda değil. Post kasacagınız zaman combo falan kasın, yada sen fotograf falan koy en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 yok olmadı xunn . hala sıkıcı herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Karakter trait'im eglenceli olmak değil, haklı olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 o zaman işime yaramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 jaffa nin bugun hastasi yok anlasilan ssfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ARDA BEY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Milyonların bile olsa karakterin olmadığı zaman sıfırsın günlük. Üç kuruş için neler yapıyor insanlar çok garipsiyorum. En kötüsü ben utandım konuyla alakam olmamasına rağmen ama edepsizliği yapanın umurunda bile değildir. İnsanlar çok acayip gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 vizem çıktığından beri yürümüyorum süzülüyorum resmen hadi perşembe olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 yarın cok cok kotu seyler olcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 pogodi said: vizem çıktığından beri yürümüyorum süzülüyorum resmen hadi perşembe olsun naper CansınCansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Yarına sınava giricez bende şarkılar var sınavda sorulacak ve şarkıların listesini kız arkadaşıma soylemem lazım fakat 100 tane şarkı var her birinin adını teker teker yazmakla uğraşmak ıstemıyorum kolay listeleyebilecegim yontem arıyorum bulamıyorum bu da kafayı yedirtiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 abi bırak sorunun bu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Tamamda çabuk cevap lazım ona göre yazmaya başlamam gerekiyor en iyi sen bilirsin yok mu oyle bir sistem ayarlayabılecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 nası bişi istion anlamadım ki anlam kayması yaşamış diğer postun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Yahu şimdi bende şarkılar mp3 olarak var 100 tane şarkı. Kız arkadaşıma bu şarkıların listesi lazım yani mp3 olarak degil direk şarkıcının adı ve şarkı şeklinde sadece not defteri word programı falan gibi liste halinde olması lazım ki gönderebilmeyim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 yazdım başlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 senko said: pogodi said: vizem çıktığından beri yürümüyorum süzülüyorum resmen hadi perşembe olsun naper CansınCansın fazla iyiyim ^________________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 londrağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 iyi gezmeler cansıncansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 tv tam bozulcak zamanı buldu. niye bozuldu ki durup dururken.. izlicek diziler vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 pc den izle olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 pc'nin fanıyla ilgili sıkıntısı var, filmin ortasında kapanır.. şu elektronik aletleri elden geçirmenin zamanı geldi galiba, tembelliği bırakmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 at yenisni al? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar