fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 sigarayı ocağa deydirip yakamıyosun daha ocağı yakmadan kafayı ocağa sokuyosun ne bok yemeye sigara içiyosun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Neden yakmadan önce kafayı soktugumu buldum. Psikolojik tamamen, çakmak yerine yaktıgım için çakmak kafasına yakıyorum ocagı, kafayı ocaga götürüyorum sdf. Ben baya aptalım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Günnük. Eğlendik, geyik oldu, evet. Artık beklicez nisana kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 özel günlerden nefret ediyorum zorla birşeyler yapma ihtiyacı duyuyorsun boşu boşuna stress hayal kırıklığı yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bel ağrısı karın ağrısı falan da yapıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 NolaxThensbane said: özel günlerden nefret ediyorum zorla birşeyler yapma ihtiyacı duyuyorsun boşu boşuna stress hayal kırıklığı yapıyor Özel günler... http://i.imgur.com/M3Umm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 xunn bebemm kaçıracam seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Büüüürşt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bilgisayarda alarm kurma olaylarına girişicem artık 7:30'a kurmuştum saati çaldığını bile hatırlamıyorum ya fuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 @yavuz al sana çokmantıklıbişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Sitenin ismi akılda kalıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 sabah annem uyan uyan saat 9 oldu geç kaldın diye iki ayağımı bir pabuca soktu hazırlandım montumu falan giyindim ne kadar geç kalmışım acaba diyip saate bir baktım saat daha 7 . montla yattım yatağa 1.5 saat daha uyudum ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 başkasının kodunu okumaktan daha zor bişi varsa o da başkasının koduna ekleme yapmak hem de bilmediğin bir teknoloji üzerinde çalışıyorsan. dişim de yine ağrımaya başladı üstüne üstlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 senko said: başkasının kodunu okumaktan daha zor bişi varsa o da başkasının koduna ekleme yapmak hem de bilmediğin bir teknoloji üzerinde çalışıyorsan. dişim de yine ağrımaya başladı üstüne üstlük :( başkasının tasarımında değişiklik yapmayı dene helede yapılan işlemler sıralanmamışsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 umarsızca yaratılmış threadler var desem threadler içinde de başka thread koşuyor bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Lyvanna_Dolores said: @yavuz al sana çokmantıklıbişi yarın sabaha kurup denicem bunu çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 slayer guitar kabusla uyandırıyor horozda da kafasını koparacak bir canlı arıyosun ama diğerleri daha hasta ruhlu olduğundan bu ikisi tavsiyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ben mavili bipbipbip olanı kullanıyorum orda 2 yıldır falan sdf, ama tabi kalkıp hoparlorü kısıp tekrar yatmayacaksınız :o bide günlük, Tavuk döner istedim, et döner geldi o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 pilav üstü tavuk döner. ama tavuk döner olacak gerçekten. pilav da tavuk suyunda olacak. ohşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 sevgili gunluk, sonunda bu casablanca denilen sehirde adam gibi bir hotel buldum, interneti adam gibi, oyun oynaniyor, yutup calisiyor.. cok sukur keyfim yerinde bu seyahatte. simdi Fas cayi icip sigarami tutturup toplantiya hazirlanmam lazim. paylasayim dedim... not: eger yolun casablanca denilen ilginc memlekete duserse, ismine aldanip shareton yerine mutlaka golden tulip de kal. 4 yildizli ama digerinin 5 yildizina bin basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Bugunde yol işini atlatabildim geriye sadece 1 gün kaldı yarın eve giricem ve bir daha seneyeye kadar çıkmayı düşünmüyorum. İlk seneye esprimi yapiim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 oha lan tamam halletim derken buzdağının görünen kısmını keşfettiğini fakretmek priceless... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Norak said: ben mavili bipbipbip olanı kullanıyorum orda 2 yıldır falan sdf, ama tabi kalkıp hoparlorü kısıp tekrar yatmayacaksınız :o yok abi o bilince erişmişsem yatmam zaten bi daha rüyamda falan kapatıyorum saati çok garip kafalar hele geçen gün "ulan nerden geliyo bu ses" diyip sürekli cep telefonumun alarmını erteliyomuşum farkında bile değilim, 3. kez çalarken jeton düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Çok acıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 oglen yemegine vakit kalmayinca saat 5 gibi 1 litre sprite 1 cig kofte durum ve 1 kutu ekler yedim. simdi hamile kadinlar gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar